Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stát USA má všechna prvky světového impéria. To je předzvěst obrovské katastrofy.

3 1
možnosti
Foto

Děkuji za článek. To, co předvádí současná propaganda, a její tzv. experti, je darebácké lhaní a je nutné, abvy se inteligentní lidé postavili na odpor. Děkuji, karma R^

4 3
možnosti
MM

Jo, kde jsou ty doby, a nejsou tak vzdálené, kdy si někteří ve vlhkých snech představovali jak si Donald s Voloďou padnou do náruče a nastane ráj na zemi.

5 1
možnosti
JR

J14a72r94a 10R30a90n31k

9. 4. 2017 20:34

Miroslave, to se jeste muze stat, vysetrovani o jeho "stycich a financich), stale probiha, na tom se nic nezmenilo, tohle byla jen "distraction" synove take dost prozradili a Donik muze Vladovi slibit nejake zruseni sankci;-)

0 0
možnosti
ON

Krásně se čtou nářky komunistických proruských a prodiktátorských českých trollů.;-D

7 1
možnosti
JH

USA, jako světový četník, to kdysi opravdu fungovalo, jenže...

1 1
možnosti
Foto

Spojené státy k útoku na zemi, která je nijak neohrožuje.???? Opravdu. Není to náhodou Asad, který podporuje terorismus a ohrožuje stát Izrael . Pokud někdo nedodržuje jakékoli právo, včetně toho mezinárodního, tak je zo Asadův syrský režim, ruský prezident Vladimir Putin, teokratický Írán a teroristické hnutí Hizballáh to všechno jsou spojenci,kterou vedou válku proti lidem Sýrie, kteří si přejí jedno a to odstranit tyrana a despotu Asada. Vedou válkou, která trvá šest let a stála statisíce lidských životů, zničená města a vyhnánění milonu lidí ze svých domu z nich někteří míři do Evropy. Konečně USA se odhalo k tomutu kroku.RvRvRv

4 4
možnosti
PK

Kdyby Bašír po r.2010 emigroval a zřídil si třeba v Praze oční ambulanci, byl b ten prostor dness v lepším stavu, nejsem o tom přesvědčen. "Opozice" v tamních končinách nejsou chartisté CZ či polská Solidarita.

1 0
možnosti
MD

V jednom pripade netreba se bat. Ono je neco jineho tleskati nekolika americkym raketam a neco jineho je jako vojak NATO nasoukati se do maskacu a jiti si nechat 'ustreliti palici' za americke zajmy.

2 2
možnosti
Foto

Co jsou to americké zájmy ? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

To je román od Dürrenmata. Soudce a jeho kat.

1 0
možnosti
MM

Dovolím si mimo téma, stejně jako vy.

Vy už zase od rána dřete a jak to vydržíte až do noci?;-(

3 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik