Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hlasovaní o nedůvěře vlády, trapný Nečas, snaživý Schwarzenberg!

Pro vás, kteří jste nesledovali přenos z parlamentu, doporučuji, ani se na záznam nedívejte. Nemá to cenu! Zatímco argumenty těch, kteří kritizují Klausovu amnestii jsou celkem rezonující s tím jak to vnímá veřejnost a každý ví o čem je řeč, pak premiér si začal hladit své EGO opět čísly o chudobě, o nezaměstnanosti, o rejtingu. Servil Benda si přisadil a alespoň hlavičku zasunul do pozadíčka svého šéfíčka když řekl cosi o rétorických cvičeních opozice.

Následně nastoupil ten, který se vší pravděpodobností věděl oč v amnestii půjde, tedy ministr spravedlnosti Blažek, sám v mnoha správních radách a spolumajitel různých společností a podniků. A tak se pomalu ukazuje, proč vlastně musel JUDr. Pospíšil vyklidit pole, i když si myslím, že kdyby chtěl být skutečně čistým jak se prezentuje, tak by už dávno nebyl místopředsedou této zkompromitované strany! Pan ministr dal sám rétorické cvičení ve formě školení na téma, právní normy, od dob Marie Terezie až po současnost - vlastně šel ještě více do hloubky, ale zbytečně. Při sledování si nemůžete nevšinout, kterak místopředsedkyně vlády Karolína Peak je opět, jako ostatně vždy, přilepena očima k displeji svého Samsungu a ve chvíli, kdy měla chvilku času, tak si odběhla od smsek k pultíku, aby řekla to, že jí mrzí, že ty činy které budou omilostněny, nebudou dořešeny, protože v té době prý vládla ČSSD. No nevím zda mezi těmi tuneláři byl nějaký sociální demokrat. Těžko! Ti si odseděli své, viz pan Svoboda a dnes stále vazebně stíhaný MUDr. Rath, (zato o paní Parkanové nějak nezaznělo za delší dobu ani slovo)! Svojí vsuvku v rámci zvýšení bodového zisku v boji o Hrad, si přisadil i pan Karel Schwarzenberg - omluvil se za to, že z počátku s amnestií souhlasil, ale když zjistil její rozsah, že je proti a že odejde při hlasování ze sněmovny. Dozajista příznivci tohoto kandidáta na prezidenta budou křepčit nadšením jaký je to spravedlivý kníže. Žel kníže ukázal jen to, že se choval jako bambula - pan kníže promine, protože aniž by měl prostudováno oč jde, hned jásal a souhlasil!  Jak bude jednat takový člověk na Hradě - toť otázka. Ale zpět k oné prostoduchosti pana premiéra. On je čím dál tím trapnější, jestli nemá čas na to, se pořádně připravit nebo jestli prostě nemá argumenty a tak jako svojí omluvu nám předloží předvolební projev o nízké chudobě, o rejtingu, o naší nízké zadluženosti a o tom, že stačí aby jen socialisti mluvili a tím poškozují naší zem, jinak bychom dostali rejting až do nebe sahající. Tak snad aby opozice v této zemi mlčela! Tady se rozkrádá stát, tady se dělají špatná rozhodnutí jedno za druhým, tady se rozhazují peníze daňových poplatníků, tady obyvatelstvo nechce tuto vládu, tady se omilostňují ti, kteří se podíleli na největších ekonomických zlodějinách a opozice by měla mlčet. Je to hanba a já už nevím jak více vyjádřit to, jak moc se stydím za takového premiéra - třeba je teď zamilovaný a dělá chyby, protože mluví stále dokola o tom samém a nejspíš v návalu koňské práce, nedokáže vyprodukovat nic jiného nežli svoje čísla a kritiku .. ano - to tehdy udělala ČSSD.

A panu Schwarzenbergovi nevěřím ani slovo. Přesně tohle jsem totiž očekával, že udělá. Jistě to bylo i po dohodě s premiérem že budou mít na obhajobu vlády dost hlasů. Při takovém premiérovi, při takové vládě si naše země nemůže dovolit zvolit ještě na Hrad kejvala který se prakticky na všem podílel, až v okamžiku, kdy je třeba získávat příznivce, udělá jeden polovičatý krok aby se zalíbil lidem nerozhodnutým.

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 17.1.2013 12:49 | karma článku: 32,29 | přečteno: 1368x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1147x | Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

ANO i Kalousek vytýkají vládě, že tají rozpis rozpočtu, Stanjura se brání

4. července 2024  8:20,  aktualizováno  10:13

Není příliš obvyklé, že se opoziční ANO a exministr financí za TOP 09 a expředseda vládní strany...

Máte právo na svůj názor, ale nemáte právo na svá fakta, říká Foltýn

4. července 2024

Vysíláme Otakar Foltýn má už měsíc na starosti strategickou komunikaci státu a přijal pozvání Vladimíra...

Patrioti v problémech. Babišovu novou frakci odmítli Poláci i Fico, co Le Penová?

4. července 2024  9:55

Patrioti pro Evropu, plánovaná nová frakce v Evropském parlamentu z dílny Viktora Orbána a Andreje...

Atentát na Fica nově vyšetřujeme jako teroristický útok, oznámil prokurátor

4. července 2024  9:41

Květnový atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, který se zotavuje ze střelných zranění,...

Francouzské brambory se slaninou - jednoduchý recept v 6 krocích
Francouzské brambory se slaninou - jednoduchý recept v 6 krocích

Francouzské brambory jsou skvělé především proto, že vše máte nakrájené a promíchané za 20 minut. Pak stačí nasázet do pekáčku a za hodinku obědváte.

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik