Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M78a86r79e72k 29T32v43r33z

17. 1. 2013 16:29

Musím reagovat na Váš článek, plně chápu chování KS, který má v současné době mnoho starostí se svojí prezidentskou kampaní. Tyhle hlasování o nedůvěře či důvěře vládě jsou posledních 5 let pouhým divadlem opozice pro občany. Hlas koaličních poslanců není v tomto hlasování důležitý, tudíž není důležitá přítomnost ministra zahraničních věcí, u kterého plně chápu, že je zklamán Petrem Nečasem, že neinformoval. 

Přitom je předem dané, že tato vláda pokračovat bude...

1 1
možnosti
JL

Politici ve sněmovně se snaživě plísní, ale zrušit třeba anonymní akcie přijmout majetkové přiznání, tam se klidně shodnou. Stát byl ukraden - je situace, v které se čecháčkovská societas ocitla. Viz blog šéfa lidovců Bělohrádka. Na hrad Klausův soudruh nebo eurohujerský amerikofil s rodokmenem? Je to asi jedno. Takže příště budeme volit lidovce a oni potom udělají koalici s tuneláři? Přátelé, jste v riti (tedy ti, co jako já žijí ze zaměstn.platu).

0 0
možnosti
MR

Kterak by argumenty opozice nerezonovaly s lidem, vždyť lid, to jsou voliči a nikdo jim nemůže splnit to, co jim opozice slíbí. Nejvíc si to uvědomuje paní Bobošíková, a světe div se, není jí to nic platné. Skvěle jí sekunduje pan Zaorálek, jehož rozhořčení nad činy vlády nezná mezí. Stejně jako Vaše, pane Nigrine.

4 4
možnosti
JB

Teď se ukázal "ryzí" charakter KS.Nejdřív pochválí něco co nečetl, pak se distancuje a odejde ale proti vládě hlasovat nebude ale je dotčen že mu premiér nic neřekl.To bylo opravdu státnický počin!!!Je mne děsí představa jak by se choval jako hlava státu.To by taky podepsal kde co, a pak se distancoval a národu se vymluvil,že mu rádcové neřekli co vlastně podepisuje.;-€RvTakovou hlavu státu DĚKUJI NECHCI!

8 3
možnosti
BP

Myslím,že MZ nyní křepčí - takováhle náhra na smeč - volič asi nejhůře bude omlouvat pokrytectví KS .Čekání na chybu soupeře skončilo,teď bude na forhontě Zeman.

7 2
možnosti
JSS

Dobře rozebráno. Příliš okaté opuštění sněmovny, ale jen  v dostatku hlasů..... Vládní komedianti !

8 3
možnosti
PH

Pane Nygrín, nemohu nevzpomenout kdy před volbami roku 2006 přišel tehdejší policista s prorůstáním organizovaného zločinu do státní zprávy.

3 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik