Což nechat pana Drahoše dozrát, s vínem je to také tak!

No myslím si, že to není špatný nápad, on sice vystupuje a dělá úžasná gesta, jako Američtí prezidenti, ony římské zdvižené palce někdy vypadají docela úsměvně, ale dobře, je to jeho styl, a nebo mu to někdo poradil.

Určitě je to lepší, než aby zdvihal prostředník, jako jeho kamarád Kalousek ve sněmovně.

Myslím si, že by měl vstoupit do politiky a nějakým způsobem se vyprofilovat, ukotvit své názory a podle toho, jak by byl úspěšný, může kandidovat příště. To už mu Zeman nebude soupeřem a měl by skutečně velikou šanci na zvolení.  Ale já si myslím, že daleko nejvíc si jeho zvolení přeje spousta lidí kolem něj, kteří ví, že je pan Drahoš slušný a jako „nepolíbený“ politikou (i když se někdo snaží přesvědčovat, že on dělal politiku ve své funkci už jen tím, že musel shánět peníze pro vědu),  rozhodně by to bylo lepší i pro něho, protože by věděl  jak to vlastně v politice chodí, určitě by si ale neměl za poradce brát pana Kalouska – ostatně jeho volební výsledek svědčí o tom, kam směřuje jeho styl politiky.  Navíc by z toho měl i lepší pocit že zvítězil sám za sebe a pro tuto zemi ale ne, pro některé vyvolené. Snad by poopravil i některé své názory, které mu vetknuli do hlavy zase někteří jeho rádci, v podstatě né nepodobní  těm ze Smutné princezny – i oni kují pikle – ale jen tomu říkají strategie … jemu tvrdí, že lidi zde potřebují hlavně slušného prezidenta .. tedy JEHO  a poplácávají jej po ramenou, jak je dobrý a jak mu to jde a že jistojistě zvítězí nad tím starým sprosťákem co má problémy s nohama. To, že by snad měli zájem o své vlastní výhody ho nejspíš nenapadá. 

No nebudeme tady licitovat kdo proč, co ano, co ne  … jen se musím usmívat, na všechny ty invektivy směřující proti Zemanovi. Víte co je zajímavé, že se v podstatě nikdy nestalo, že by prezident někoho žaloval za všechny ty lži a sprostoty, které se na jeho adresu pomalu denně, objevují v médiích. Snad bych připomenul jednu věc:  Každý má právo, aby byla zachována jeho lidská důstojnost, osobní čest, dobrá pověst a chráněno jeho jméno. .. víte co to je? Je to jedna věta z Listiny základních práv a svobod.  Co myslíte, dodržují to někteří autoři článků, dodržují to diskutující ?  Řekl bych že ne, ale to není směřováno jen jedním směrem to by mělo být směrováno vůči každému.

Přeji vám hezké odpoledne, večer, nebo dopoledne a ať se vám daří. Snad ještě drobnost – výzva paní Lenky Procházkové (spisovatelka a signatářka CH-77)  pro vaše zamyšlení!

http://www.novarepublika.cz/2018/01/hlasy-pro-prahu-vyzva-pro-mimoprazske.html?spref=fb

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 18.1.2018 16:13 | karma článku: 27,52 | přečteno: 695x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69