Smutno u Uhlů …. A to je dobře

Nově zvolená poslanecká sněmovna dnes ani na druhý pokus nezvolila druhého ombudsmana v historii České republiky. Ačkoliv jsem přesvědčen, že tahle funkce je ryze nadbytečná a byrokratickou agendu ombudsmana by klidně mohl převzít nějaký jiný úřad(např. ministerstvo spravedlnosti nebo prezidentská kancelář), nedá se nic dělat, další pašalík pro nadbytečné politiky byl vytvořen a je-li třeba dostát zákonu, nový ombudsman po zemřelém Otakaru Motejlovi by měl být zvolen. Ale nikoliv za každou cenu ihned. A už vůbec ne za cenu volby dalšího levicového aktivisty, kterým Anna Šabatová bezpochyby je. Právě proto si myslím, že dnešní nezvolení ombudsmana je dobrou zprávou pro českou pravici, protože než zvolit špatně, jak se při konstituování tohoto úřadu již jednou stalo, je lepší nezvolit vůbec.  

Pozornosti veřejnosti, zejména pak té její části, jež se hlásí k pravici, by neměly uniknout některé detaily, předcházející dnešnímu hlasování.

Zvláště ,,odkopání se“ TOP 09, která slovy svého místopředsedy Miroslava Kalouska podpořila návrh ČSSD na volbu dcerky z prominentní komunistické rodiny, manželky trockisty a anarchisty Petra Uhla, by snad mohlo mnohým voličům této operetně pravicové strany pootevřít oči, komu že to dali svůj hlas.

Ovšem nejen jednání ,,echt pravicové“ TOPky stojí za zaznamenání, činila se i levičácká média a podobně zaměřené agentury na tvorbu veřejného mínění. Čačtí investigativci samozřejmě ,,přehlédli“ minimálně podivné aktivity aspirantky na funkci tribuna lidu v kuřimské kauze či její neoprávněné přijetí odstupného 400 000, které po velkých tahanicích vrátila . Umíte si představit, co by se v médiích rozpoutalo, kdyby něco podobného bylo spojeno třeba právě s p. Dundáčkovou? Ne, ne a ne, všechno je přece jinak, než nám tvůrci našeho matrixu servírují.

Veškerá síla nejvlivnějších mínkotvůrců byla použita ve prospěch zvolení Anny Šabatové Poč asi? Že by MF dnes, ČT nebo Čro tolik záleželo na hájení práv občanů? Ale vůbec ne, to jenom marxisté dále pochodují institucemi a úřad ombudsmana je baštou, kterou nechtějí za žádnou cenu ztratit. A zvolení skutečně statečné  ženy - Evy Dundáčkové, která již nejednou dokázala svou odvahu postavit se NWO vlně(při protestech proti přijetí Lisabonské smlouvy či hlasováním proti přijetí antidiskriminačního zákona), by bylo velkým škrtem přes jejich snahy.

Nejsem však přílišným optimistou, neočekávám, že se toho příliš změní, pozice stoupenců NWO jsou příliš silné. Mám jenom škodolibou radost, že po období politické spokojenosti bude jednou u Uhlů, Havlů, Kocábů, Šiklových a podobných manipulátorů naší současnosti zase jednou smutněji. Chvilková radost je taky radost. Oni to ale zkusí znovu a dá se předpokládat, že jim to tentokrát vyjde. Sledujme však pozorně tento proces, ti skutečně tahající za nitky se při něm občas ocitnou v nedbalkách.

 

Autor: Miroslav Červenka | pátek 9.7.2010 15:32 | karma článku: 30,17 | přečteno: 1944x