Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fouly

10. 7. 2010 2:20
Naprosto

nevhodnou kandidátkou na místo ombudsmana je bývalá poslankyně Dundáčková

za stranu ,která nemá sociální cítění ani zbla! Navíc předseda této strany byl proti zřizení této funkce dosti vehementně! Soudkyně Brožová také bude ve střetu zájmů!

Takže z toho vychází jasně jako vítěz pí.Šabatová!

0 0
možnosti

kamin22

9. 7. 2010 23:01
Proč pořád něco porcujete ?

Jsem pravicový volič a Šabatová mi nevadí. O úloze funkce ombudsmana v demokratické společnosti jsem přesvědčen. Můžu se Vás zeptat, kolikrát jste za totality odmítnul přijít k volbám, resp. šel za plentu a kolikrát jste se nezúčastnil prvomájového průvodu? Vy chytráku.

0 0
možnosti

pinochet-

10. 7. 2010 0:58
Re: Proč pořád něco porcujete ?

Je pravdou, že vrcholem mého ,,hrdinství" bylo odmítání vstupu do ROH a neúčast na prvním máji v roce 1980. Když uvážíte, že jsem v té době byl učitelem na učilišti, jistě uznáte, že to na malém městě byl ,,odbojový počin". Máte pravdu, ve srovnání s činností kritizovaných v té době je to málo. Souhlasím s Vámi i v tom, že dnes je to možná i díky činnosti těchto lidí lepší. Ale možná také nikoliv, a právě díky jejich činnosti zde mají pořád komunisté velký vliv, nefunguje právní stát a naše země je mezi Polskem a Maďarskem bolševickým skanzenem. Jste si jist, že na tom nemají Uhl, Havel a Šabatová s jejich obavami o práva komunistů, kdy ,,nebudeme jako oni", zásluhu?

0 0
možnosti

johnpeters

9. 7. 2010 18:49
Já to vidím

takhle-jakmile má někdo podporu od Klause,tak za tím cítím čertovinu.I když vím,ženěkoho navrhnout musí.Ale proč zrovna to je kandidátka z ODS?!Chce to mít pod palcem,to je celý krám.Zpolitizovat funkci ombudsmana!A tak je to levárna,jak to bývá u činů Klause obvyklé.

0 0
možnosti

(_o-o_)

9. 7. 2010 18:00
Dobrým ombudsmanem by byl pan Paroubek!

0 0
možnosti

grandaunt

9. 7. 2010 17:02
grandaunt@atlas.cz

Tak především, Julie se zmiňuje o odporu proti komunismu a ptá se, co dělal pan Červenka v době, kdy Uhl seděl ve vězení. Seděl tam i proto, aby se pan Červenka dnes mohl v blogu holedbat svými pravicovými názory, nebýt lidí, jako Uhl a spol., psal by dne maximálně příspěvek na závodní nástěnku o podpoře KLDR as imperialistických rejdech v Iráku.

Možná byste mohl být konkrétnější ohledně Uhlových "skandálů." Je krajně levicový, to nepopírám. V kauze Matiční neměl žádnou výkonnou funkci, byl předsedou poradní Rady pro lidská práva a větší roli hrál jen proto, že ho vláda pověřila vyjednáváním.

Kauza Matiční je každopádně kontroverzní z obou stran. A´T už se Romové z Matiční chovali jakkoli, stavba plotu byla jen neefektivní populistickým gestem s cílem nahonit hlasy místních voličů, se zajištěním pořádku to nemělo nic společného.

0 0
možnosti

grandaunt

9. 7. 2010 17:03
Re: grandaunt@atlas.cz

Ěééé,. chybička se vloudila, tenhle příspěvek měl být odpovědí na příspěvek Pifla níže.

0 0
možnosti

julie k.

9. 7. 2010 16:34
Ztroskotanci a samozvanci opět na scéně?

Jako by z dáli zněl rudoprávní Kojzar: Ztroskotanci a samozvanci, už tu chybí jen výkřiky typu: Kapitalismus si rozvracet nedáme! Co dělala paní Šabatová, Petr Uhl, paní Šiklová a Václav Havel před rokem ´89 je všeobecně známé, ale jak statečně se s bolševikem vypořádal autor tohoto ubohého a nenávistného blogu mi jaksi uniklo. Jistě bude tak laskav a svou občanskou statečnost před rokem ´89 nám, neznalým připomene.   Rv  

0 0
možnosti

pifl

9. 7. 2010 16:52
Re: Ztroskotanci a samozvanci opět na scéně?

Petrem Uhlem se Julie příliš neohánějte ,ten je na průšvihy,maléry a skandály stavěnej.Kam šlápne 7let tráva neroste!Naposledy(doufám)s Matiční ulicí v Ústí n L.;-);-)

0 0
možnosti

j.Havránek

9. 7. 2010 16:22
Ano

0 0
možnosti

ajsek

9. 7. 2010 16:13
nevidíte vy marxistu úplně všude ?

co třebapři holení ? :-P

0 0
možnosti

tantemici

9. 7. 2010 15:43
Souhlasím s Vámi,

paní Dundáčková by byla velmi dobrou ombudsmankou. Uvidíme, co se ještě vyvrbí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Selfmademan. Dělám si rád, co chci a kdy chci. Jsem vnitřně svobodný a velice těžko snáším omezení vnější svobody, ať se mne bezprostředně dotýká nebo ne.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky