Z hlediska píí áár je naše politická scéna zoufalství

Zásadní chyby se dějí. Bez invence a taktiky

Jinak by nemohl  pan Bursík vydat co vydal,  o igelitových pytlících. I ta nejlevnější PR agentura by mu řekla,  že u národa švejků si nabíhá na smeč a vystavuje se nebezpečí,  že to jediné,  co si lidi z jeho pěkného programu budou pamatovat jsou ty igelitové pytlíky a hrozí mu  v parlamentu přezdívka Pytlík.

Podobně pan Kocáb se nechal uvařit na tématu Chomutov a naběhl si  na smeč. Všichni budou diskutovat jen o pár problémových lidech v tomto městě.  Na vlastní smysl ministerstva mu nezbude čas. (Nechce se mi věřit,  že by to byl úmysl).  Opravdu  tolik touží být volen nezaměstanými opilci, narkomany a gamblery? Tolik si nevěří,  že nemá na lepší publikum? Možná se těm lidem děje jakási teoretická křivda, ale jeho  prioritou by mělo být odstranit nejdřív křivdy na menšinách,  který problémové nejsou,  snaží se neškodit a v rámci možností se  umí poctivě uživit. Např. Vietnamci, Číňani apod. Pak bych řešil menšiny,  kterým se určitě žádná křivda neděje a přesto dělají jen problémy, třeba menšina Arabů co distribuuje veřejně už 20 let drogy na Václaváku. 

Nebo pan Zahradil, naběhne si na smeč s poznámkou o důchodcích ve svém blogu, o kterých,  pravdivě sic,  tvrdí,  že jim krize zas až tak neuškodí. Čeho se asi  chytne oposice KSČSD?  No to je voda na jejich mlýn! To mu nemůžou spolknout. Zbytek jeho blogu už  nemusel ani psát, ten zanikne v dunění bubnů.....

Jestli to tak půjde dál,  tak někdo určitě odsouhlasí i to aby ministr školství se jmenoval Chudoba a ministr financí Brzobohatý.  Zdravotnictví by mohl řídit pan....?.. (pište návrhy, tomu nejlepšímu pošlu láhev vína). Pak už nebude s národem  co řešit.

Ono nakonec stačí,  že předseda strany,  zastupující navzájem pokorně a nezištně  se milující komunitu křesťanů se nejmenuje Pokorný, Šafář, Biskup nebo Pravda. Píí ááR pracovníci mu dají jméno Čunek. A dveře do Evropy  nám má otvírat Zahradil. Kandidátku zelených do boje za víc kyslíku povede jakýsi  Dusík.... No, nedá se nic dělat, zase ten Klaus mi z toho vyšel nejlíp. Ale to jsem si naběhl na smeč.  Tak do mně,  diskutéři !!!!

S úctou

Váš ministr práce

Alois Lempl.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miloslav Doubrava | neděle 1.3.2009 9:43 | karma článku: 17,85 | přečteno: 982x
  • Další články autora

Miloslav Doubrava

Bajka z moderní domácnosti

22.3.2016 v 16:48 | Karma: 14,96

Miloslav Doubrava

Zaragoza

27.5.2014 v 23:41 | Karma: 15,09

Miloslav Doubrava

marné naděje

5.6.2012 v 11:30 | Karma: 8,99