Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

1. 3. 2009 11:55
A vo tom to je!

:-) Dneska se vstup do politiky bere jako bezrizikový zdroj získávání peněz. Hlavně mít huibu a plácat a plácat, bez ladu a skladu. Je to trapné někdy poslouchat. Viděl jsem Kocába Na 24 a bylo mi za něj trapně. Měl raději zůstat u muziky. Ale peníze jsou až v první řadě, i když se v této funkci zesměšěňuji!!!

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

1. 3. 2009 11:18
Pravdou je

že naše politická scéna se hemží "amatéry", ani ne tak z pohledu jejich příjmů, jako spíš z hlediska přístupu k práci. :-/

Ano, ti lidé si zjevně neuvědomují, že se jedná o práci a že práce v politice má svá pravidla, kterých je moudré se držet. Blábolí do mikrofonů, dělají si mezi sebou podrazy nebo naschvály bez ohledu na to, jak jejich žabomyší spory působí na veřejnost. :-(

Ale aspoň je s nimi legrace. Aféry, které tu pravidelně probíhají, by nám mohli všude ve světě závidět. ;-D

Co se těch jmen týče, raději ať se ministr zdravotnictví jmenuje Rubáš, než aby si s pěkným jménem zapaloval jedno cigáro za druhým z krabičky, na které sám varuje proti škodlivosti kouření.

0 0
možnosti
B

blastula

1. 3. 2009 10:35
Ve zdravotnictví už se krásná jména vyskytla

např Rubáš nebo  Hroboň, hodil by se i Rakvička. Na šéfa financí třeba Podojil a na premiéra? jedině  Mizera...;-D

0 0
možnosti
K

krosita

1. 3. 2009 10:12
máte recht

 a zdravotnictví by mohl velet churavý

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1236x
Investističní rentiér, trochu ironický, provokujicí pravicově orientovaný. Pozorovatel společnosti, který se domnivá, že má dostatek životních zkušenosti a času občas sdělit nějaký ten postřeh. Pokud Vás můj článek naštval nebo pobavil, splnil svůj účel.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky