Vítězství člověka nad poslední verzí navigace

Jede mi objednané zboží, na adrese bude nejdřív za tři hodiny. Jo houby. Volá mi řidič, že jen čtvrthodinka a skládá mi to před domem. Sprintuji k MHD. Supíc diktuji přesnou adresu, ač je na objednávce. Uf.

Nikdo. Volá mi chlap: "Stojím u vás před vraty"! Já sice taky, ale žádné auto v dohledu. Dohadujeme se. Napadá mě: "Co vidíte okolo"? Řidič zmateně: "No nic" Hmmm. Pak radostně: "Je tu řidič autobusu"! Výborně.

Aha a jsme doma. Tedy zatím na ulici zcela nepodobné té mojí a ve čtvrti na druhé straně města. Ještě zkouší: "A nejsou tady dvě stejně se jmenující ulice?" Nejsou. Autobusák byl asi dobrý vypravěč, protože po dlouhém putování auto brzdí u chodníku. Majitel vozidla mě pyšně ujišťuje, že má v autě tu nejmodernější a nejlepší verzi navigačního systému, co existuje. To je dobře. Prý to asi ve městě něco ruší nebo co!

Když půjčené zboží zase odváží zpátky, bloudí už jen na naší krátké ulici. Na konci naštěstí stojí řidič s tramvají. Kam ho s jeho dotazem poslal, se mi nesvěřil. Vždyť máme na každém domě ceduli s ulicí a číslem jako hrom.

Prostě některé lidi ani nejmodernější výkřik techniky nedostane!!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milena Zelenková | středa 16.9.2020 7:53 | karma článku: 11,74 | přečteno: 382x