Smyčka se utahuje a hysterie nabývá na síle

To je zlý sen. Jako z hororových filmů, kdy ti nepohodlní se museli skrývat v podzemí a pořádali se na ně hony a byli zavírání do táborů, vyhlazování. Hysterie nabírá na otáčkách, Evropa se chystá neposlušné zbavit všech práv.

Navzdory vší logice, lidským právům, zdravému selskému rozumu, protestům a já nevím čemu všemu se svět řítí čím dál víc do ... (doplňte si jakékoliv slovo chcete). Doufám, že ani ti, kteří papouškují nesmysly o situaci, mávají jakými neověřenými čísly  a pouští do médií jen informace, které se jim hodí, jednoho jediného směru, tomu alespoň sami věří a nelžou úmyslně. Jednou se budou zodpovídat, sami před svým svědomím, před těmi, které zmanipulovali, obelhali. Snad nebude pozdě.

Jsem už starší ročník a nejsem tlačena okolnostmi rezignovat, protože bych měla malé děti nebo hypotéku nebo náročný způsob života. Nepotřebuji jezdit do exotických krajů, omezila jsem kulturu či sportovní vyžití. Je mi moc a moc smutno z toho, co vidím okolo. Ten rozdíl mezi oficiálními "žvásty" a realitou kolem. Není žádný rozdíl mezi očkovanými či neočkovanými pokud se týká nemocnosti. Spíš naopak. Jenže to se tají. Pořád čekám, kdy těm, kteří věří oficiálním verzím začne být něco divné, cosi smrdět, něco tady není   v pořádku, všechno nesouhlasí a srovnají si to s tím, co vidí ve svém okolí. Hodně mě taky překvapilo, kolik lidí netuší, že tento způsob očkování experimentální vakcínou je něco jiného než klasické očkování proti dětským nemocem.

Podle extrémistických zpráv média straší, že se prý chystá v Evropě výluka neočkovaných z MHD, za chvíli snad i omezení vstupu do obchodů atd. Co pak už zbývá? Věznění? Střílení? Přechod do ilegality? 

On ten život mimo společnost a přechod na pránu začíná mít čím dál větší kouzlo. Co dokáže dělat člověk člověku? Ať už jsou jeho skutečné pohnutky a záměry jakékoliv!!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milena Zelenková | pondělí 10.1.2022 9:40 | karma článku: 16,69 | přečteno: 328x