Recyklovaný komparz

Na každém kroku chybí lidi. Televizi nevyjímaje. Co se dá dělat, nutno recyklovat. U herců běžná praxe. Nakouknete a nevíte: vidíte seriál A nebo B? C to být nemůže, tam přidali Suchánka. 

Sledování "Přeletu komparzu nad televizním hnízdem" je vtipné. Ráno se drsný muž středních let bouřlivě rozvádí u soudkyně, zatím bezdětný. Odpoledne u soudce bojuje za styk se svým šestiletým synem. Pak nás dojme manželským trojúhelníkem, s velmi věrohodným Honzou Musilem, který mu na závěr uštědří morální pokárání a vyjádří soucit s milenkou, milencem a tchýní. A už se to, s chlapem mizerným, veze. Večer řvoucí gauner provede závažný trestný a nekompromisní Doudová ho hmaty - chvaty umravní a on odjíždí spoutaný na místní policejní stanici. 

A vy čekáte, jestli se nevynoří mezi Vyměněnými manželi či jako budoucí otec v Malých láskách (protože porodit by snad ani on nedokázal, ale...). Vařil, zpíval, svlékal se, seznamoval a co já vím co všechno, už snad každý soutěžící a komparzista, co jich      na Barrandově mají. Pan ředitel, jak se sluší a patří, jde příkladem a vymýšlí pro sebe stále nové a nové variace One man show. A musím uznat, že  taktéž vtipem nešetří. Na duel Soukup versus Babiš jsem vydržela hledět mlčky, s otevřenou pusou, aspoň 5 minut, protože něco tak potrhlého jsem dlouho neviděla!

Holt, když došly zástupy lidí ochotných k veřejnému ztrapňování, nutno sáhnout           do vlastních zásob. Prostřeno: vaříme z prošlých produktů. Nebezpečné vztahy: snad jsou alespoň darebáci stále darebáky a hodní těmi hodnými. Aby v tom neměl divák hokej. Spousta lidí tomu nejen věří, ale vypráví svým známým jako realitu.

Pro srandu není třeba sledovat celé, ukázky stačí. 

PS: Policie ČR tvrdí, že Doudová do jejich řad nepatří. Tomu se ani nechce věřit. 

Autor: Milena Zelenková | středa 18.9.2019 7:20 | karma článku: 15,23 | přečteno: 646x