Před volbami by se místo koblih měl rozdávat Kinedryl

Jsou dvě možnosti. Buď před volbami nečíst a neposlouchat ty nesmysly a lži nebo si brát něco silného na žaludek, aby se dala celá ta několikaměsíční masážní jízda absolvovat bez pocitu na zvracení. 

Jak vidět, mezi letošní předvolební trháky patří: jak dál s EU, teroristi, homosexuálové apod. Se starým, stále nepopulárním, tématem vybíráním větších daní od údajných nepoctivců se musí opatrněji. Protože se stále nesetkává s nadšeným potleskem. Může být motivací k odevzdávání velké části příjmu vidina bezedné stání pokladny? Nemluvě o nevhodně načasovaném, kamarádském daru stamiliónů OKD (pod záminkou půjčky)? Už Jánošík věděl, že chudým brát a bohatým dávat není dobrá ekonomická strategie. 

Důchodce taky neoblafnou dvě stovky k důchodu, jejich většinou jedinému možnému příjmu, zatímco si poslanci rozdávají tisíce, byť o tom nejdřív jakože vášnivě diskutují, brání se a nakonec schválí prakticky proti své vůli!  A k tomu mají všech těch náhrad, výhod a možných bočních příjmů nepřeberně.

Ale nebojte se, vše špatné bude napraveno, vše se v dobré a pozitivní - po našem zvolení - obrátí! Obvyklá, opakující se mantra, což musí každému zkušenému občanovi s trochou IQ zvednout žaludek a střádat na žaludeční vředy. Tedy pokud ty pohádky vezmou vážně. A jaké opravdové kraviny jsou schopni vymyslet a vypustit na veřejnost ti novější, co se potřebují teprve zviditelnit, to často hlava nebere.!

Koho tedy volit? Jako každé volby nemá pravděpodobně tenhle rébus žádné správné     a pozitivní řešení, myslím pro blaho občanů. Možná jen až si to tu jeden nejmenovaný člověk a jeho přátelé koupí úplně celé, tak se rozhodování  zjednoduší zpět ve prospěch jedné strany. Ale komunisti už to nebudou. 

Autor: Milena Zelenková | úterý 16.8.2016 9:16 | karma článku: 20,31 | přečteno: 399x