Oni jsou v práci v pohodě a veselí, jsou normální?

Tankování na dvojce, preso s mlíkem a dvoje lehký Marlbora. Aaaaa dobrý den do kuchyňky ke kolegyni. Tady to krásně voní. Prosím vás, co vám to tady dávají do kafe, že jste v práci tak veselí?

Joooo to víte! Náš babinec chodí do práce rád! Pečeme bagetky a štrůdlíky s láskou, hlásí zamoučená kolegyně a zubí se na pána v montérkách, co sem chodí na kafe skoro každý den. Ten si stejně asi myslí svoje - jsou tady holt samý ženský bláznivý! 

Nejde být dvanáct hodin v kuse a presu jako sluníčko a doping fakt nevedeme. Ale i snaha se určitě cení. Pravda někteří návštěvníci kolegyně po očku pozorují nebo podezírají z nekalých podpůrných praktik a to jen z jednoho prostého důvodu: být v práci takhle v pohodě či dobré náladě třeba v 5 ráno, přece není normální!

My jsme v pohodě, vy jste v pohodě - značka ideál. Nefunguje to vždycky, není vždycky posvícení, ale přispět svou troškou do mlýna můžou obě strany. Já neprudím tebe - ty neprudíš mě. Jsem milý na tebe, ty jsi milý na mě - jak prosté a jednoduché a hned máte příjemnější start po ránu do pracovního procesu. A tohle je zcela zadarmo. Sice: někdo mě naštval, tak já naštvu všechny co ten den potkám, funguje taky, ale ten výsledek je poněkud méně atraktivní.

Nakonec proč si dělat vzájemně život nepříjemnější než je běžně nutné? Pravda, zase tak vysoká odměna za snahu jako je nabídka kvalitního sexu přímo na pracovišti od krásného mladého kluka, být nemusí. Stačí když i vy se na nás trošku usmějete. Tak hezký den! 

 

Autor: Milena Zelenková | středa 16.4.2014 10:24 | karma článku: 14,32 | přečteno: 855x