Největší Klenot českých televizních stanic

Kdesi (kde asi?) jsem četla, že jim originální zpravodajství závidí všechny stanice. Možná i další pořady obsazené jediným člověkem, včetně celého Silvestra. Kdo nikdy neklikl na Barrandov TV a neviděl zprávy pan Soukupa, neuvěří.

Takové ptákoviny, jaké se daří vysílat Barrandovu TV, se hned tak nevidí. Nevím, jestli si skutečně rvou vlasy a závistí blednou na takových stanicích jako ČT 24 nebo už to zasáhlo i CNN, ale tyhle zprávy zpracované formou podivného, rádoby humorného glosování události, může sledovat fakt už jen člověk po požití něčeho ostřejšího. 

Včetně diskusních pořadů, jaké jinde nenajdete. Vážné a zasvěcené rozpravy vědmy Jolandy a věštce Vlasty Plamínka s panem Soukupem nebo moudra našich politiků mě utvrdily v tom, tuto šílenou stanici vždycky přeskočit velkým skokem. 

TV Barrandov je ovšem praktickou demonstrací skutečnosti, že všude chybí zaměstnanci. Chudák pan ředitel musí zvládnout sám skoro celý (a pomalu každý) večer, možná si občas střihne i pár rolí v Musilových Nebezpečných vztazích či jak se ta rádoby reality show jmenuje! Na druhou stranu úspora mzdových prostředků musí být absolutně bezkonkurenční. 

Kdo nechce nemusí, kdo nezkusil nepochopí. V nabídce televizních programů je několik, které by člověk měl zapínat pouze na vlastní nebezpečí. Nebo možná prakticky všechny? 

PS: zatím jsem nedosáhla stavu totálního vyřazení televize z mého života, jak je z blogu patrno. Čest těm, kterým se to podařilo. I když mnozí místo v TV vše sledují na počítači, takže ti se do té chvály nepočítají!

Autor: Milena Zelenková | středa 2.1.2019 7:46 | karma článku: 32,65 | přečteno: 2733x