Nechci se očkovat a nebojím se to přiznat

Cukr a bič. Když se necháte očkovat dostanete svůj starý život, možnosti, odměny jako volno nebo bonusy v práci. Kdo se nechá přemluvit je hodný, kdo ne je zlý a hloupý. Lidi jsou štvaní proti sobě. Jen jeden názor je OK.

 

Kdo chce, ať se jde klidně očkovat každý rok třeba 10 x. Já s tím problém nemám, respektuji. Ale taky ať má volbu ten, kdo se rozhodl, po zralé úvaze, jinak. Zajímalo by mě, co pořád tak dráždí lidi v diskuzích a venku, že se musí do těch "rebelů" pořád navážet a snažit se je krmit opakováním prázdných frází, které slyšeli v TV nebo četli někde na netu? Vyhrožovat, co všechno se jim údajně stane, pokud se nepodvolí? A nutit jít si pro dávku (samozřejmě spousta opozičníků nakonec podlehla neustálému tlaku okolí a vzdala se). Proč? Obě strany mají pro svůj názor důvod. Vždyť ti očkovaní se nemají čeho obávat, jsou přece očkovací látkou chránění. Nebo ne? 

Uvidíme v budoucnosti, jestli aplikace jakési narychlo spíchnuté chemikálie byl dobrý nápad. Zajímá mě, jestli to přinese všem těm nadšencům, ony slibované výhody. Radost,  spokojenost, volnost a svobodu pohybu i názoru a hlavně zdraví bez následků. Nebo naopak přijde zase nové strašení a zákazy, když to minulé tak hezky zafungovalo? 

Přála bych všem, očkovaným i neočkovaným pevné zdraví a návrat zdravého rozumu bez lží a hysterie. 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milena Zelenková | úterý 1.6.2021 7:15 | karma článku: 38,02 | přečteno: 1612x