Mirek Dušín Klus ukázal spoďáry

I showbusiness má své módní vlny a své ikony. Letošním, dost nechutným, trendem je praní špinavého domácího prádla                   na veřejnosti.

Docela mě překvapilo, když se do něj zapojil i "správňák" jako je zpěvák Tomáš Klus. Pravda a láska zvítězí, všechno sluncem zalité, chrlič jednoho moudra za druhým, doma vztah snů, zpečetěný třemi potomky (se kterými prý snad ještě nekončí) a prásk (nebo Prásk?) najednou na vědomost veřejnosti dává, jak všem babám zahýbá (a tyhle typy    s tím obvykle nikdy nekončí) a ty moje úžasná manželko mi jednoduše odpusť, protáhnu naše problémy bulvárem a ty se s tím poper jak chceš. Je mi odpuštěno, já jsem z obliga, ty si ještě ke všemu užij hlasu lidu (co na tebe a tvoji situaci říká sbor amatérských psychologů) a v ráji opět vyšlo slunko, s pořádně špinavým flíčkem uprostřed.

Bulvár si mne ruce, možná dobře platí nebo je potřeba oživení zájmu o určitou osobu, takže už si ani nemusí vymýšlet divoké historky typu: "Zajistili jsme: vztah X a Y se hroutí. Ona v sobotu odjela k tetičce do Pardubic, zatímco on seděl zničený doma!" Dva, dřív pohodoví (alespoň navenek), partneři si najednou začnou na veřejnosti ubližovat sami. A pořádně nechutným způsobem. 

Drby k vám přijdou, ani nemusíte být příznivcem Blesku. Už se to stalo stálou součástí běžného zpravodajství a článků na internetu. Přesto si myslím, že jsou věci, které by si ti dva mohli nechat pro sebe i když se třeba rozcházejí nebo šlápli kamsi do ... bláta.

Holt "Show must go on", někdy za každou cenu. Tomáši, Tomáši, máte tohle zapotřebí?

Autor: Milena Zelenková | pátek 12.10.2018 8:06 | karma článku: 34,57 | přečteno: 1683x