Bitva o žlutou a zelenou dopravu

Tak bych myslela, že nejdůležitější na dopravě je spokojenost a spolehlivost pro cestující, ale poslední bitvy v médiích mezi dvěma barvami dopravců mě začaly vyvádět z omylu. Jančura ano, Jančura ne. Nic mezi tím.

Neznám pana Jančuru, znám žluté. Když si můžu vybrat s čím cestovat do Prahy nebo zahraničí, tak jsou jasná volba. To není reklama, ale letitá zkušenost. A to mi připadá podstatné, nikoliv kydání hnoje z jedné hromady na druhou. Ať v souboji rozhodnou skutky a praxe, ne mediální masáž v zájmu jedné nebo druhé strany. Reklamě se nikdy nedalo věřit. Tomu, jestli si před cestou můžu rezervovat z domu určité sedadlo, protože mi vzadu nebývá dobře, nebo změnit rezervaci před odjezdem kvůli nečekaným komplikacím, dát si kafe, mít jistotu, že mi v Praze neujede navazující bus, když další jede za dva dny, dávám přednost před názorem diskutérů na osobu pana ředitele. 

Ať ukáží obě společnosti co umí  udělat pro cestující na poli praxe, nikoliv teorie a basta. Nakonec i horkokrevným diskutérům, zarputilým příznivců nebo odpůrcům jedné nebo druhé strany, by se zase spravil krevní tlak. No ano, spíš by se zase mohli rozčilovat na jiném písečku... 

Lepší vyhrává?

 

Autor: Milena Zelenková | čtvrtek 24.8.2017 9:15 | karma článku: 12,80 | přečteno: 455x