Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Odstraní v Americe Trumpa? Pokud ne po dobrém, možná i jinak

Trump je trnem v zadnici socanům, multikulti novodobým rasistům, a vůbec všem samozvaným dobrotrusům. Není svatý, dikybohu, ale normální hříšník jako my. Jeho obliba je pro mnohé nepochopitelná, je paralelní jak s Evitou Perón, 

s Walesou nebo Wojtylou, tak i s Hitlerem. Prostě v dané době prohlásí že král je nahý, když lidé už mají plné zuby všelijakých kravin, ale také proto že se s někým mohou ztotožnit. Někomu je po chuti po zdravém uvážení že je to jediný volitelný kandidát, jiní, ti "dole" -proto že se ztotožňují, ne v bohatství, to si jen přejí, ale je to zrcadlo, kde se vidí jak by chtěli vypadat a žít si, kdyby měli ty prachy. 

Zrovna jako Evita Perón, tak Trump jsou zkrátka burani bez vytříbeného vkusu. Evita se narodila chudá, Trump do bohaté rodiny, ale z obou čiší buranství. U ní pochopitelné, tu když neoblékli tak na sebe navěsila deset kilo šperků, ale taková chudák holka se v ní viděla, a to i když ji oblékal její návrhář, chodila v luxusu i tak, šperky a kožichy, proletářská první dáma. Americký buran obdivuje někoho kdo pije džus v broušeném skle, a už se vidí jak by chlastal pivo ze zlaté plechovky kdyby byl na Donaldovo místě.

Pravda, hodně amerických kandidátů bývají bohatí, ale hraji si na muže z lidu, v košili za 500 dolarů, a nic lidi nedožere tak jako když z nich dělaji voly. Trump se se svým bohatstvím neskrývá, vystavuje ho na odiv, to bohatství ve kterém by se každý rád rochňal, a je to bohatství nekradené. To je část jeho úspěchu. Na nic si nehraje.

Ale dost - Trump je kromě toho ten kdo už také toho má dost, zrovna jako "ti dole", a rád by pohřbil politickou korektnost, nepodařené multikulti které lidi rozděluje místo sbližování, rád by povzvedl americké hospodářství ke staré slávě, a jinak to nejde než přestat s podporou chudoby, ne chudých, zkrátka chce aby bylo přáno podnikavcům, čímž by bylo více práce, pak více peněz, to místo opiových snů o rovnosti, která stejně nepřijde za žádného režimu.

Já jsem se divil proč je Trump tak zemanovsky lidový, když se narodil do milionů. Je to taková jeho vzpoura. Chodil do školy se zlatou mládeží, bohatí floutkové kteří se nemuseli snažit, včetně jeho staršího bratra Freddieho, zato on od útlého dětství s tatíkem pracoval. Ne s krumáčem, pozor, já vím že pro některé lidi když se někdo neohání lopatou tak nepracuje. Takže on se také ztotožňuje s pracující třídou. Od dětství maká. 

Donald je snaživý podnikatel, párkrát ztratil své miliardy, ale zase je nabyl. NEUKRADL, nevytuneloval, nedostal od daňových poplatníků. A rád by zavedl zase takové pořádky. A jsme u toho proč tolik vlivných lidí sere.

Oni už mají zaběhané pořádky, Bude se cancat o blahu pro všechny, a pokud to obyčejný lid nepochopí bude vyměněn,  A to doslova. V EU to dnes probíá na plné pecky, migranty už učí volit, a dovezou si jich tolik, kolik bude třeba na udržení se u koryta. Sice o něj jejich příští generace přijde, protože ti dovežení voliči si zvoli své lidi, ale po nás potopa.

V USA je to podobné, ale ne tak horké, a jedná se i o jiné věci. Ale Amerčané nechtějí čekat až se to uvaří. Jsou totiž trochu netrpělivější než rozvážní Evropané, a hlavně se ještě za své vlastenectví nestydí, jsou větší rebelové. A tak se obávám že se už může něco chystat. I v republikánské straně není Donald moc košer. A u těch kdo dnes mají moc, a potí se na golfových hřištích za blaho lidu, tam už je to hrozba. 

Pokud se nepodaří mu zmařit nominaci na kandidáta, obávám se "osamělého střelce" který to vezme do svých rukou, a nikdy se nepřijde na to kdo to vlastně udělal. Pokud se to stane před volbama, může to dostat do sedla třeba Cruze, a půjde to neutěšeně dál. Pakliže si dají na čas a odstraní ho takto po volbách, může se strhnout větší bouře. 

Doufám že to jsou jen moje plané neurotické obavy. Pro blaho Ameriky, potažmo Západu. Nevím jaký by byl president,  pokud se jím stane, může nevyhrát, i kdyby měl většinu hlasů, záleží na tom v kolika státech to vyhraje, a v každém státu v kolika okrscích vyhraje. Čili to může prohrát i kdyby měl více procent hlasů než oponent.

Pokud se stane presidentem, také není vyhráno. Může to zvorat, ale také nemusí. Pokud to vyhraje kandidát od Demokratů  bude to zvoráno na 100%. Tento rok bude pro Západ velmi důležitý,  náš osud bude záležet na tom jestli to vyhraje miliardářský buran, nebo Sanders, socan s vytříbeným vkusem, či zkušená inteligentní Hillary.  Život nás občas poškádlí. 

Autor: Milan Zavala | pondělí 21.3.2016 2:14 | karma článku: 36,10 | přečteno: 1336x
  • Další články autora

Milan Zavala

EU jde konečně cestou Daladiera a Chamberlaina, nejsme přece váleční štváči

Se Zlem nebudeme válčit, Zlo musíme ukecat a donutit podepsat smlouvy. Podepsal Hitler, podepsal Erdogan, a plní to, žádné migranty už nepouští, jen Rumuni je stále zastavuji na moři. Podepsal Irán, to je záruka že atomovku mít

12.9.2017 v 17:02 | Karma: 38,51 | Přečteno: 1318x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Zasloužili by si Evropané v budoucnu atomovou válku jako si zasloužili dvě světové?

Asi ano. WW1 a WW2 je vina německá, ale i vina nečinnosti ostatních. Když pročítám diskuze které se týkají atomových zbrani v KLDR a Iránu, zírám když i lidé kteří jsou si vědomi nebezpečí od islámu, brojí proti USA a volstrýtu

7.9.2017 v 23:55 | Karma: 34,63 | Přečteno: 1471x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Jak jde o prachy, i Lidl se omlouvá, i americké university a podniky už pociťují kopanec

do nejcitlivější části těla - šrajtofle. Dožírat zákazníky jde jen tam kde se vesele žije ze státních grantů, a koho chleba jíš....Ale v Lidlu jste pání VY, zákazníci, berte to na vědomí místo jejich planých omluv, není to poprvé

2.9.2017 v 20:25 | Karma: 45,07 | Přečteno: 4029x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Anglické děvčátko na převýchovu do muslimské rodiny, doufejme že to byl jen přešlap

a někdo chtěl být papežštější než papež. Pětiletá byla odebrána matce, možná právem, ale neprávem dána do rodiny odlišné kultury a náboženství. Ten kdo je zodpovědný to neudělal omylem, přišlo se na to a bude se to vyšetřovat.

29.8.2017 v 18:06 | Karma: 40,67 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Přichází na řadu socha Kolumbuse, zítra Washington, Jefferson......a nadvláda menšin

možná se Antifa inspiruje i v Evropě. Padají sochy jak listí, drtivá většina lidí je proti, ale politici se bojí pár křiklounů. I obchodníci se jich bojí a je jim fuk jestli to je zákazníkovi milé, hlavně že je novináři pochválí

27.8.2017 v 1:22 | Karma: 42,86 | Přečteno: 2191x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Hlavní záhadou Putinovy cesty po Asii je díra v limuzíně, říká Kmoníček

21. června 2024  14:52

Podcast Vladimir Putin si v Severní Koreji pořídil řadu rozverných fotek s Kimem, Vietnamu slíbil pomoc při...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Startuje online stavební řízení. Úřady jsou však zahlcené žádostmi „postaru“

29. června 2024

Premium Místo cesty na úřad se složkou papírů postačí k podání žádosti o stavební povolení už jen chytrý...

Jak jsem se učila čínsky. Něco umíte teprve po roce tvrdého jazykového drilu

29. června 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Číně Týden co týden začínám se studiem němčiny. Zatím si dokážu díky mobilní aplikaci tak akorát...

Ve vodní nádrži Slapy utonul muž, na místě zasahoval potápěč

28. června 2024  22:17

Ve vodní nádrži Slapy u Cholína na Příbramsku v pátek utonul při plavání muž. Pátral po něm člun...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Náhrada? Gayové či dyslektik

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Rozdáváme kapky pro spokojená bříška ZDARMA
Rozdáváme kapky pro spokojená bříška ZDARMA

Hledáme 40 maminek, které s námi otestují probiotické kapky Kendamil. Tyto kapky jsou speciálně navrženy pro péči o střevní mikroflóru vašich...

  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik