Bude první evropský chalifát ve Francii?

Zatím je tam jen něco přes 7% muslimů, ale poturčenec horší Turka, zatímco pouze 13% obyvatel Gazy sympatizuje s IS chalifátem v Iráku a Sýrii, proti 2% v Německu a 7% v Británii, ve Francii to dělá skoro 20%,  když to ale vezmeme podle věku, 18 - 24 let, tak je to 27% sympatizantů. Nedivím se že když v Paříži hoří jen tak 2 - 3 auta každou noc, tak je to bráno jen jako místní folklor, inu mladíci mají tak trochu jiné zvyky, to akorát na Vánoce a Nový Rok si vyhodí více z kopýtka a hoří to po stovkách.

Čili mluvit o umírněných muslimech, jen proto že sami nejdou do boje, je naivita. Do boje nejdou, ale rozhodně s extrémisty většinou sympatizují, tyto výsledky by měly sluníčkářům otevřít oči. Ale co ti kteří také sympatizují s rodícím se chalifátem a muslimové nejsou? Protože 7% muslimů ve Francii nemůže dát tento výsledek ze kterého mrazí. Každý ze šesti Francouzů sympatizje s chalifátem, a to už je na pováženou. Proč? Je jim to jedno jelikož je to daleko? Nebo je už svoboda a demokracie omrzela a chtějí nějaké vzrůšo? Proto že jsou to antisemité, kteří si neuvědomují že po židech přijdou na řadu oni? Těžko říct.

Kromě Zemana, kolik českých politiků odsoudí Islám jako hrozbu, ne soukromě, ale veřejně? A prohlašovat že IS, Hamás, Boko Haram a jiné spolky vlastně nejsou muslimové ale pár extrémistů kteří ani Korán neznaji, jak to tvrdí západní politici je dnes uznávaná mediální pravda. Ve třicátých letech minulého století národní socialismus vypadal také nevinně, ba sympaticky. Kdo v něm viděl hrozbu byl válečný štváč. A to byla jen politická strana, ne náboženství které straší Evropu už po 13 století, akorát si poslední čas dali trochu pohov. 

 A co Hollande, který má dnes podporu pouze od 18% Francouzů? Ve své kampani slíbil amnestovat 400 000 ilegálních muslimských přistěhovalců. Také slíbil že i muslimští inmigranti bez francouzkého občanství budou moct volit. Zatím to neuskutečnil, nicméně muslimové volí levici, která to vyhrává právě díky nim. Po nás potopa, jen když se na chvíli dostanou ke korytu.

To že Francie nyní zakazuje muslimské šátky, to už nic moc nezmění. Tady slečna názorně ukazuje jak toto nařízení jde obejít. A nic se nezmění ani kdyby jí tu pokrývku hlavy strhli násilím.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 28.8.2014 2:31 | karma článku: 24,03 | přečteno: 1151x