Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P73e42t33e70r 79S27m84r54e21k

28. 8. 2014 10:31

R^ V Marseille, ale určite aj inde vo Francúzsku s už sharia zóny fungujú dlhé roky. V podstate sa jedná o paralelné systémy a autorita štátu tam nič neznamená.  Akurát tam sypú sociálne dávky, ako výpalné.

1 0
možnosti
AS

A64d78a26m 87S26t17a34v95a

28. 8. 2014 7:20

"Bude první evropský chalifát ve Francii?" - Díky Šabatové - Uhlové to vypadá na Česko!

2 0
možnosti
SB

K tomu máme naštěstí hodně daleko. U nás jich je tady zatím jenom hrstka ve srovnání s Francií. Tím neříkám, že to máme podceňovat. I ta hrstka představuje nebezpečí pro budoucnost. Tím pouze srovnávám současnou ČR a současnou Francii.

2 0
možnosti
Foto

Ale k věci, myslím, že nikdo nebezpečí války děloh v Evropě nepodceňuje, ale nikdo neví, co s tím, pokud nechceme s vaničkou vyhodit i dítě, tedy základní vymoženosti euroamerické civilizace, svobodu vyznání, pohybu, slova a ještě ke všemu Izraele. Už proto, to co EU provádí s Ukrajinou, je krátkozrakost prvního řádu

Vymyslete něco, co by ten islám zadrželo za podmínky zachování těch svobod. Pokud obětujeme první tři, tak už nebude ani co bránit. Proto je nutné dosáhnout míru na Blízkém východě, aby se odsud nešířilo žádné napětí do světa. A toho je možné dosáhnout pouze v případě důsledné realizace Plánu OSN na rozdělení Palestiny v r. 1947

Konec konců platí, že pokud v Evropě a NATO k tomu  se nepodaří udržet křesťanskou civilizaci, tak se nemůže udržet ani Stát Izrael v jakékoliv podobě.

0 0
možnosti
SB

Nemáte pravdu, že by přistěhovalectví zmizelo, kdyby bylo dosaženo rozdělení Palestiny. Především je tady vysoká porodnost v jejich zemích původu, která způsobuje přelidnění těch zemí a jejich následnou migraci sem. Konec konců drtivá většina přistěhovalců jsou lidé ze zemí, které sice Izrael nenávidí, ale leží hodně daleko od něho a nemají s tím nic společného, tedy například z Maroka nebo ze zemí na jih od Sahary.

1 0
možnosti
AF

Západní země svou " toleranci " se zavřenýma očima už zřejmě prohrálo, nebo prohraje.

A co my ? U nás politici lžou jako když tiskne, zamlčují důležité věci, a občané se je dozvídají jako poslední a to, když už je pozdě. Např. tp, že u nás, v ČR, máme 7 mešit a 11 modliteben !!! , a mám informaci, že i v ČB, se už tipuje místo na stavbu osmé [>-] !!Ale lidi to zatím neví, radnice pokrytecky mlčí a dobře ví ! A naše slavná média ? Píšou raději o tom, jak chlap plive na tramvaj a pere se s policistou. Regionální vysílání TV JHČ přemílá opakovaně věci naprosto nedůležité, ale tohle jsem nikde nezaznamenala, o ničem Jihočeši neví! Včerejší zprávy ? Nic nikomu neříkají ? Budeme spát dál ?

1 0
možnosti
LS

shrnula bych to,muslimové i komunisti,naše obavy z nich jsou oprávněné,obojí je pro nás zlo

1 0
možnosti
SB

Muslimové jsou mnohem větším zlem než komunisté.

Každý diktátorský režim se časem změní a je svržen nebo jinak nahrazen něčím jiným, ale nepřizpůsobiví přistěhovalci zůstávají, ba jejich procento v obyvatelstvu roste, protože za prvé ze zemí původu přicházejí další a další a za druhé ti, co tady již jsou, plodí více potomků než původní Evropané.

1 0
možnosti
Foto

Není pravdou, že "ve třicátých letech minulého století národní socialismus vypadal také nevinně, ba sympaticky. Kdo v něm viděl hrozbu byl válečný štváč"

např. komujnisti před národními socialisty nestále varovali, samozřejmě nejenom oni, také Čapak, viz Bílá Nemoc, Válka s mloky atd. atp.

Ti komunisté se byli ochotni v rámci lidových front spojit s kdekým v boji proti národnímu socialismu.

1 2
možnosti
MR

pochopitelne, takovi jsou vzdy. Ale mainstream byl naklonen nackum. Dokud sami nedostali presdrzku

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik