Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

"Tichá" aféra rasistických poznámek prince Filipa a eugenika

Při návštěvě prezidenta Obamy u britské královské rodiny došlo k ještě větším nevhodnostem než u Obamovy poklony saudskoarabskému králi. Princ Filip totiž žertovně naznačil, že má problém rozlišovat lidi různých etnik. Prý mu všichni připadají stejní. Obama krátce odvětil, že se mu ty rozdíly také stírají.

Západní masmédia blahosklonně tyto dvě věty u setkání Obamy s královskou rodinou v reportáži neotitulkovala, takže divák může snadno přeslechnout.

Konkrétně šlo o tyto věty:

Obama: "Měl jsem snídani s premiérem, pak setkání s Číňany, Rusy, Davidem Cameronem..."

Princ Filip: "Poznáte mezi nimi rozdíl? :-)"

Protože to není rasistická poznámka (není z toho naprosto zjevné, co tím myslel), se to v televizním zpravodajství rozhodli neotitulkovat? :) Bylo to tedy zcenzurováno ve snaze to raději nerozmazávat? Níže je nicméně vloženo video s reportáží z ruské televize, kde to naopak v reportáži rozebírají.

Britský princ je známý pro své rasistické výroky 

Princ Filip je všeobecně známý pro své rasistické výroky na veřejnosti, které jsou ale považovány jen za jemu typické nevhodné žerty. Nicméně vzhledem k jeho nacistické minulosti to vzbuzuje opravdu otázky, jak moc to myslí vážně? Jsou lidé, kteří to vážně myslí. Jen se u toho neusmívají.

Ať si každý říká, co chce, ale možná by si každý měl uvědomit, že aristokratický původ neznamená, že je nemůžeme z ničeho podezřívat nebo za nic kritizovat. Kamarádit se s nacisty a pak po letech mít stále nějaké rasistické žertovné narážky? Co může být víc proti bontonu než rasistické výroky?

Na fotografii vpravo je princ Filip vyfocen v čele průvodu na svatbě jeho sestry Sofie s důstojníkem nacistické tajné služby panem Hessem (všechny sestry prince Filipa se provdaly za nacistické důstojníky). 

Samotný Barack Obama vypadal jeho výrokem poněkud překvapen a spíše stručně konverzačně přinotoval, že se mu "to také rozmazává" (v orig. "It's all a blur").

Nezapomínejme, že má Princ Filip velmi velký vliv v ekologických hnutích včetně těch bojujících proti vymírání zvířat. Zvířat ano. Ale ohledně lidí se princ Filip opakovaně novinářům nechal slyšet, že by se nejraději narodil jako velmi smrtelný virus, aby mohl způsobit genocidu a vyvraždit tak co největší počet lidí. Doslova řekl, že je to jeho snem.

Mimochodem Hitler byl vegetarián a zvířata zbožňoval. Nenechme se tedy příliš dojmout právy zvířátek, když nám kvůli potřebě prostoru pro chov jezevců bude chtít buldozer projet domem. V zájmu "veřejného blaha" pochopitelně. A jsou zákony umožňující vyvlastnit něčí pozemek státem. To je opravdu reálné.

Eugenika a pro naši budoucnost vlivná role právě prince Filipa 

Princ Filip navrhuje, aby každý měl maximálně jedno dítě. Tento člověk evidentně nadále věří v eugeniku a ty samé myšlenky, které praktikovalo nacistické Německo. Dodnes. To je politika, která obzvláště s panem Obamou bude na vzestupu a již dnes řada lidí myšlenku řízení porodnosti považuje za dobrý nápad. Není ale někdy lepší nedělat nic, než dělat něco špatného?

Politika sociálního inženýrství  (tj. včetně omezování porodnosti) spojená záludně s enviromentalismem je opravdu na vzestupu. Princ Filip  dává peníze různým spřáteleným NGO, které jeho programy už realizují pak za něj, takže razítko Princ Filip tam neuvidíte. Nicméně on je jedním ze zdrojů této politiky. (Mimochodem. Kam myslíte, že jdou peníze z humanitární nadace Billa Gatese? Na Planned parenthood a jejich "kontroverzní" potraty v rozvojových zemích. Počítá se, že lidé si nespojí jednu věc s druhou a bude to bráno naopak jako dobrosrdečnost magnáta)

Financováním a mediální publicitou se princ Filip svými vyjádřeními o nutnosti řízení porodnosti snaží eugeniku popularizovat. V podstatě obecně ve světě jde hlavně o informační válku a boj o vědomí/názory lidí. To je perspektiva, kterou se na svět moc lidí nedívá - jako na psychologickou manipulaci. Čas od času se novinářům princ Filip a další vlivní lidé zmíní o potřebě redukovat populaci a dobrém nápadu začít s omezováním porodnosti. Když vám to v novinovém článku prezentují jako danost, tak to myslím rozhodně vliv na psychiku má. 

Podobně jako je nyní při finanční a hrozící hospodářské krizi popularizován koncept světové bankovní regulace a dokonce koncept jednotné světové vlády, o kterém se také špitalo už mnohem delší dobu (celé roky). Teď lidé v emocích z krize jsou snadněji ochotní akceptovat cokoliv za příslib lepších zítřků. Není ale lepší zemřít hladem než být vězněm v socialisticky nalajnované společnosti, kde je mnoho věcí v zájmu všech regulováno? 

Očekávejte nyní také snahy vlád a městských úřadů řešit problémy s bezdomovci a snahy jim "pomáhat" (jako vždy bude tato "pomoc" eufemismem pro něco neblahého). Pravděpodobně bude navrhnuto jim poskytnout domov někde, kde budou segregováni do trochu jiného světa a zdánlivě jim tím skutečně pomáháno bude. A bude tím také postupně vznikat pojem zón rozlišujících druhy lidí.

Pro veřejnost budou tyto projekty prezentovány v souladu s vizemi jednoty všech a potřeby "kvality života" pro každého, ale praxe bude myslím jiná a mít jiné cíle.

Zákaz líbání

Všimli jste si nedávného zákazu líbání na nádraží v Británii? [viz články Hospodářských novin, TV Nova] Cedule zakazující líbání na nástupišti jsou opravdu něčím, co bych nečekal, že se v demokratické společnosti dočkám. Nicméně údajně to má urychlit dopravu! Líbání na nástupišti ale myslím není důvod zpoždění vlaků,ne?! To je to šílenství kam myslím míříme - regulace co se vymknou zdravému rozumu. Ale tyto změny jsou tak postupné a pozvolné, aby toho nebylo příliš najednou (Například v této věci se to netýká celé Británie ale jen některých tamějších úřadů). Anebo v tom není žádné ďábelské spiknutí a některým lidem prostě jen úplně hráblo?

Tento článek Lidových novin z listopadu 2008 zase hovoří o zákazu líbání na jedné rakouské základní škole. Jen tak dál! Čím hůř, tím líp. Nebo ne?

Popravdě bych ale měl asi ze své pozice problém prokázat, že tyto zákazy líbání souvisí nějakým konkrétním propojením s eugenickými plány prince Filipa, o kterých tu hovořím. Ale jak říkám, uvidíme časem.

Možná se vám stejně tak zdá, že téma levicové politiky řešení finanční krize a eugenika spolu nesouvisí. Možná ne. Třeba se pletu. Nicméně já v tom souvislosti vidím a směřování budoucnosti ukáže, co je na tom pravdy a jak moc řešení/regulace z krize bude mít dopady na socioekonomický život každého z nás.  

Znovuzrození nechvalně známé eugeniky

Je eugenika/šlechtění pro nás dobrá? Podívejte se na šlechtěná zvířata. Bylo šlechtění vhodné pro ta zvířata anebo spíše pro jejich majitele resp. chovatele? V takové situaci je vždy někdo, kdo je šlechtěn a pak někdo, kdo je šlechtitelem. Omezování porodnosti je první zásadní krok v tomto směru. 

Hovořím zde o sociálním inženýrství a eugenice, která je dle mého zatím v plenkách a je pomalu rok po roce medializována (nyní ještě více spolu s krizí), aby se postupem času myšlenka eugeniky zdála jako nutnost a možná i jako zároveň příležitost vytvořit dokonalou společnost (Stejně jako je nyní se správným načasováním spolu s událostmi otevřeněji navrhována celosvětová regulace). Nicméně posledně kvůli podobným eugenickým nápadům musela být 2. světová válka a velmi podivný režim hledající jakousi árijskou čistotu rasy.

Proto se nacismem zdiskreditovaný termín "eugenika" již dnes nepoužívá a používají se jiné termíny.

Nástup víceméně čiré propagandy enviromentalismu je zatím relativně pozvolný, ale směr je udán velmi jasně jako návrat k eugenice a NGO organizace jako je Planned Parenthood (název je v překladu do češtiny "Plánované rodičovství") asi jen tak nezmizí, a události a změny mohou nabýt postupně rapidního sledu!

Obzvláště, když ještě dříve než Obama "zrušil" Guantanamo, rozhodl o obnovení financování Planned Parenthood (která mimochodem stojí za politikou jednoho dítětě na rodinu v Číně). Toto financování zrušil jeho "zlý" předchůdce George Bush.

Nakonec Barack Obama o tomto zájmu již hovořil ve svém proslovu na setkání Planned Parenthood v roce 2007 během své kampaně:

Planned Parenthood je obhajováno jako mírumilovné NGO, které jen "pomáhá" matkám mít možnost potratu a poskytuje přístup mladým lidem k souvisejícím informacím okolo pohlavního života, ale to je jen motto této organizace. Podívejte se na její praxi. Zjistíte, že hlavně mají rádi potraty jako takové.

A jejich práce v Číně má mnohem drsnější tvář, než si chceme připustit. Číňanky, které odmítnou jít na potrat nebo se nechat sterilizovat, zažívají těžký život ve vyhlazovacích táborech, vězení nebo jsou jinými způsoby krutě trestány. V tomto směru je vidět tvář a dopady Planned Parenthood nejzřetelněji.  Někteří zaměstnanci této organizace se i v nestřežených okamžicích netají svými rasistickými názory.  

Žertík prince Filipa, o kterém je tento článek, je dle mého jen ukázkou princovy arogance než, že by to bylo něco podstatného. Nicméně je to pro nás informace, která celkově spolu s životem prince Filipa jako takového dostává varovný rozměr.

Poznámka: Veškeré informace v tomto článku si můžete ověřit i na internetu z veřejně dostupných nezávislých zdrojů. Při případném nesouhlasu s tvrzeními tohoto článku, můžete napsat v komentářích k článku, co konkrétně zde zmíněné není pravda.

Autor: Jiří Míka | neděle 12.4.2009 23:50 | karma článku: 17,02 | přečteno: 3703x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 656x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1073x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Na Berounsku spadl horkovzdušný balon. Zamotal se do větví stromů a uvázl

5. května 2024  10:47

V Trubíně na Berounsku spadl v sobotu večer do korun stromů horkovzdušný balon. Cestovalo v něm pět...

S pobytem v tuzemských lázních mají zkušenost dvě pětiny Čechů

5. května 2024  10:39

S pobytem v tuzemských lázních má zkušenost 40 procent Čechů. Z nich téměř polovina byla v lázních...

Při požáru ve Frýdku-Místku se zranilo 13 lidí, hasiči dali první pomoc i kočce

5. května 2024  10:08,  aktualizováno  10:31

Při požáru bytového domu ve Frýdku-Místku se v noci na neděli zranilo 13 lidí, většinou se...

Rusko útočilo i na pravoslavné Velikonoce. Hořelo v Charkově

5. května 2024  10:30

Sledujeme online Při ruském dronovém útoku na východoukrajinský Charkov v noci na neděli utrpělo zranění pět lidí,...