Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

duhastrecht

13. 4. 2009 10:42
Pokud ten

pán prosazuje politiku jednoho dítěte, současně si s ní plní i svůj sen stát se virem, který zabije co nejvíce lidí, politika jednoho dítěte totiž znamená vymření národa, který na tuto "eugeniku" přistoupí. A místo po blbém národu, který nedbá své porodnosti zaujme jiný národ, který této zrůdné blbosti nepodlehne, chytří Albánci na Kosovu postupovali přesně takto.

0 0
možnosti
PK

kraken

13. 4. 2009 10:04
je otazka, co je lepsi

at uz nemam rad zelene nabozensvi, fanatismus a pachani nesmyslnych akci a omezovani svobody v ramci ekologie, pravda je jedna - lidi je opravdu moc a pocty by se mely snizovat. Protoze kdyz vezmeme zdroje Zeme a to, ze je ve velkem spotrebovava vetsina lidstva, tak to opravdu neni realne dlouho udrzet. A pak se mi mnohem vic libi myslenka postupne stavy snizovat nejakou pomerne nenasilnou cestou, jako je treba kontrola porodnosti, nez to pak resit nejakym radikalnim rezem, jako je valka nebo "nahodny unik" nejakeho vrazedneho viru.

0 0
možnosti
J

JeanPaulGaultier

13. 4. 2009 7:51
0 0
možnosti
H

Hufner

13. 4. 2009 7:41
Hlupák

Další bloger, který  nutně potřebuje umístit v blázinci na izolovaném oddělení.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
J

JeanPaulGaultier

13. 4. 2009 7:53
Re: Hlupák

Vy už jste na tom oddeleni dlouho, koukám ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
O

OpetBANgoBAN

13. 4. 2009 6:36
mladý autore,

to jsou ale bláboly. A co je na eugenice špatného?

0 0
možnosti
T

transformer

13. 4. 2009 5:49
OK

a co s tim budete delat, krome toho, ze o tom budete mlatit prazdnou slamu? nezastavam se politiky jednoho ditete ani slechteni dokonaleho jedince, ale zajimalo by me treba, jak byste porodnost v Cine resil Vy... ty reci o eugenice znamenaji, ze byste zastavil napriklad vyzkum kmenovych bunek? vysvetlujete si Vam vzdalene jevy tohoto sveta po svem, Vase vec, praveci lide take hledali (a nasli) vysvetleni pro hrom a blesk. kdyz ale neprichazite s jinym resenim, jsou to bez urazky jenom kecy. Jinak diky za clanek/nazor.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

13. 4. 2009 21:22
Re: OK

Tak je tady moc lidí.. tak třeba vymřeme hladem, ale jsou země, kde už úspěšně hladoví celá desetiletí a svět se tím nezbořil. Tohle je problém spíš technického rázu, protože limity planety v holografické simulaci? :)) Přinejmenší ve vesmíru je asi místa dost, kde se dá i vycestovat na toulky, když si tady trošku odhlalíme nějaký lepší pohony , dá se také vytvořit nějaké virtuální ekospace na vesmírných lodích.. aspoň se mrknem do vesmíru,ne? :D Já nechápu, proč tvrdit, že když se to teď zdá, že se tu přemnožíme a že k otmu fakt zdá se směřujeme. Jestli v těch číslech taky není nějaký hokej ,) tak že je to katastrofa a že do 10ti let z nás budou kanibalové jako řekl Ted Turner.. nevim, fakt hodně lidí hladoví a kanibalismus myslim není jejich problém. Dá se cestovat do vesmíru a to by se to tu myslim pěkně rychle vylidnilo. Je to problém technickýho rázu a řešit ho sociálně je pěkně zrádná cesta, protože takové věci se zvrhávají nebo se můžou kdykoliv zvrhnout v budoucnosti

0 0
možnosti
MT

3ska

13. 4. 2009 4:36
princ filip

je znamy zerter, onehda, kdyz si s delegaci prohlizel rozestavenou budovu a narazil na elektroinstalacni skrin s trcicimi draty prohlasil: "to vypada, ze to zapojoval nejaky ind".

0 0
možnosti
O

omnisphere

13. 4. 2009 2:43
ještě abych nezapoměl!

Je super, že tady píšeš!

Vykonáváš tím i práci za mě. Už jsem chtěl tady na blogu psát o těchto tématech, ale možná, že to umíš líp, než já. A Já na to vlastně:-© nemám chuť, protože si rozhodně nemyslím, že by posudková komise redakce pro blogery byla svobodná. Každé noviny mají dnes  svůj propracovaný marketing, takže tady za nějaký čas budou psát jen navoněné blondýny - samozvané absolventky soukromých vysokých škol sociálně - mediálních a masových komunikací. No a to pak bude žrádlo!

0 0
možnosti
W

wiki5.5

13. 4. 2009 6:16
Re: ještě abych nezapoměl!

doufam, ze kazdy vecer juknes pod postel jestli tam neni nejakej spiooon... ;-D

0 0
možnosti
O

omnisphere

13. 4. 2009 2:30
Jo jo, máš pravdu chlapče

Samozřejmě - je to přesně tak. Nepochybně nás ovlivnily filmy Alexe Jonese - Endegame, Money as dept....Zeitgeist - údajně prý konspirační filmy, i když já osobně považuji za konspirace právě dnešní žurnalistiku hozenou široké veřejnosti do misky pro čokly. Eugenismus skutečně  vládne duchu dnešní doby o tom není pochyb, ale lidé to nevidí, protože čtou blbý knížky a koukaj na falešný zprávy. koneckonců - jejich blbost, že skončej s čipem v  zátylku. kdyby se zajímali o pravdu, místo aby čuměli na blbej fotbal a lemtali pivo jak protržený:-)))

0 0
možnosti
V

Vikina

13. 4. 2009 1:36
Jiříku, Jiříku,

a s čím jako myslíš, že se dá tady diskutovat či polemizovat? Obávám se, že Tě pouze spousta lidí pošle do háje, kam také skutečně patříš :-P.

0 0
možnosti