Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Skupina aktivistů chystá v USA násilné protesty

To je přesně scénář, který bylo možné očekávat. Dnes se na ty, co hovoří o spiknutí, kouká skrze prsty, ale až někteří tito lidé začnou být agresivní, otevře to bránu pro rostoucí represi ze strany polovojenské policie a spojování kritiků s teroristy. 

Píší o tom na své webstránce http://www.unconventionalaction.org/

"We aim to organize militant direct action that manifests opposition to both the Democratic and Republican Parties."

Na tyto jejich plány upozornili lidé z hnutí We Are Change, které s nimi bylo v kontaktu.

Bohužel většina lidí ani není schopna uvažovat jinak než ve škatulkách. Každý kritik radaru je pro ně člen "Ne základnám", platící příspěvky a financující islámské organizace. Anebo komunista, protože komunisté jsou proti také. Anebo sociální demokrat, protože ČSSD se staví proti radaru. 

Stejně tak snadno jsou paušalizování demonstranti proti globalizaci jako násilný živel. Nejsou schopni pochopit, že jde o různé lidi různého věku a agresivní je jen minorita, která často bývá přímo řízena a vytvářena policií nebo jinými státními složkami. Ten samý případ bude zřejmě toto hnutí Unconventional Action plánující agresi na blížícím se setkání Demokratů i Republikánů. Tito lidé se angažovali v otázkách 11. září a teď plánují demonstraci s použitím násilí. Pochopte, že pro psychopaty, kteří řídí toto spiknutí, není nic snadnějšího než si zařídit takovéto aktivisty a tím démonizovat všech ty, co tvrdí, že je zde spiknutí. Veřejnost je velmi snadno ovlivnitelná dojmy na základě toho vzniklými.

A pak konečně nasazovat proti demonstrantům plošně zvuková děla a jiné technologie a techniky represe s vědomím, že démonizovaná škatulka již nebude vzbuzovat sympatie od veřejnosti, která z velké části je opravdu zcela ovlivnitelná škatulkami neschopní si ani představit, že by demonstranti byli jednotlivci, kteří nemají žádný způsob jak zabránit účasti agresivním lidem s cílem dělat bordel, rozbíjet výlohy , vykřikovat antisemitická hesla, prát se s policií. 

V televizi Vám pak ukážou pouze záběry těchto agresivních lidí a celá iluze tím bude dokonána.

A agenti provokáteři jsou běžnou praktikou v řadě případů zdokumentovanou. Jeden případ z Kanady s videozáznamem těchto provokáterů jsem již uvedl v jednom z článků o čínských agentech provokáterech. Dokonce pak na základě identifikace i toho, že tito ošátkovaní "anarchisté" měli stejné boty jako fasuje tamější policie. Opravdu to spiknutí je tak děravé, že stačí pouze otevřít oči a připustit všechny varianty jako možnost a vidět, že se u spiknutí ani neobtěžují si vzít jiné boty, protože si uvědomují, že lidé nemají tendence takto podezřívat vlastní instituce, zkoumat na nejasném snímku z videozáznamu nějaký žlutý proužek na botách, že je shodný s těmi botami, co nosí tamější policie. 

Nicméně v tomto případě dokonce v reakci na toto video policie následně televizi CBC přiznala, že to opravdu BYLI policisté v převleku

Pochopte, že ve spiknutí, ve kterém žijeme, je opravdu z velké části neskrývané. Jediné, co brání jeho odhalení, je nezájem lidí znát pravdu. Je to pouze o tom. 

Lidi zpravidla zajímá pouze to, co podporuje jejich názor. A to se týká jak milovníků systémů tak konspiračních teoretiků. Je to přirozená inklinace, obzvlášt v tomto světě, kde jsme stimulováni, aby tomu tak bylo.  To je způsob, jak je toto spiknutí udržováno v tajnosti... pomocí rozděluj a panuj, kde si člověk neuvědomí, že i aktivismus a disent je také řízen těmito spiklenci. Tedy nejen agenti provokatéři, ale i dezinformační aktivity. Například lidé, co tvrdi, že 11. září byl podvod ale šíří u toho antisemitické výroky anebo se zcela fixují na neexistující letadlo vrážející do Pentagonu anebo šíří teorie o nějakých hologramech místo letadel . Žijeme zřejmě ve světě, kde jsou lži uvnitř lží uvnitř lží uvnitř lží , které se nás snaží zastavit, ustrnout na nějakém fixním názoru. 

Já proto nechci zde mystifikovat jaké je to přesně spiknutí, protože já proto nemám dostatek informací, abych mohl ukázat prstem a paušalizovat stejně jako oni přesně chtějí, abych to dělal. Například ukázat prstem na Svobodné zednáře a říci ..oni za tím stojí. To totiž může být mnohem vzdálenější pravdě než by člověk ve své jednoduchosti chtěl věřit. 

Nicméně jsou věci, ve kterých si jisti býti můžeme. A tím je například výše zmíněný případ, kdy se policisté převlíkli za zakuklené anarchisty s kameny v ruce. Toto je kus informace a je jen na Vás, jestli to budete považovat za raritní selhání policie - ona eufemisticky "zkažená jablka" - anebo součást celosvětově rozšířeného vzorce psychologické manipulace aplikované na každé větší demonstraci.

Ale nejde o to, abyste věřili mně, že se to tak děje neustále, ale když už nic tak alespoň si připustit, že je něco takového vůbec možné. Totiž to, že někdo kdo se staví proti systému, ve skutečnosti může pro něj pracovat. Klidně i bez jeho vlastního vědomí, že je nějakými osobami řízen a korigován.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Míka | čtvrtek 3.7.2008 23:10 | karma článku: 16,03 | přečteno: 1172x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 700x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1078x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Palestinští vězni leží spoutaní nazí a v plenách, prozradily zdroje z nemocnice

21. května 2024  14:01

Palestinští vězni jsou při pobytech v nemocnici v Izraeli drženi připoutaní na lůžku s páskou přes...

Prosazovat důchodovou reformu chce koalice na mimořádné schůzi Sněmovny

21. května 2024  5:45,  aktualizováno 

Přímý přenos Nejtřaskavější bod z programu květnové schůze budou poslanci projednávat až příští týden, po...

Děti bez omluvenek či způsobilosti. Úbytek praktiků dopadá i na školy

21. května 2024

Premium Česko dlouhodobě trpí nedostatkem dětských lékařů, pediatři stárnou a ubývají. Situace se v...

Skončí Veselý v Radě ČT za urážky Vášáryové? Ani nevím, kdo to je, říká herečka

21. května 2024  13:39

Slovy člena Rady České televize Lubomíra Xavera Veselého vůči bývalé velvyslankyni v Rakousku,...