Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Na konci cyklu času očekáváme spasitele. Antikrista

A skoro to vypadá, že tím antikristem může být Obama, což je mile multikulturní, že je to afroameričan, ale pokud se stane zlým diktátorem, tak to ještě posílí stále trvající rasovou xenofobii, protože se obávám, že v USA teď visí možnost převážení lidí do koncentračních táborů a velmi tuhého stanného práva plného nepokojů a problémů lidsko - uskladňovacích. A když to nebude kvůli nespokojenosti z rostoucí nezaměstnanosti a korupce při řešení finanční krize a důvodů finanční krize a že ti, co jsou důvodem krize jsou odměňováni za peníze obyvatel z daní, tak to může být ptačí chřipka nebo nějaký biologický útok. Zákony v tomto směru byly stanoveny tak obecně, že v podstatě k tomu bude stačit jakákoliv krize. I nedostatku piva. To je na prezidentovi, aby o tom rozhodl. Tak dobré zákony administrativa Bushe zajistila. Ty zákony, o kterých je nepatriotské vůbec mluvit, jak nás ta bushova doktrína zblbla.

Vojaci cizi zeme se ucastnili tohoto cviceni Urban Warrior z roku 1999.

Na internetu kolují i lecjaké postupně hromadící se videozáběry podivných vysokých vlaků se stěnami mající malé otvory na ventilaci. Na některých vozech byly symboly armády.A pak samotné záběry těch zadržovacích táborů , na jednom z těch záběrů je tam vidět na plotu cedule "RED ZONE" , na plotu je ostnaté dráty směřující dovnitř, hlídkové stanoviště, propojené s nádražím, vše naprosto oplocené. Jakoby vše připravované na nějaký účel v budoucnosti. Na vstupu zmodernizovaná vstupní hala. Na některých snímcích by taky měla být viditelné plynové zásobníky. Tyto prostory teď zejí prázdnotou a jsou připraveny na "nečekané události náhlé migrace ilegálních přístěhovalců nebo přírodních a jiných katastrof".

V sázce všech potenciálních možností v budoucnosti je zdá se vše.Opravdu tu zůstává stále ta otázka koncentračních táborů. V těch diskuzích o Guantanamo a Abu Grahib a tajných věznic CIA v Evropě se zapomnělo úplně na tyto koncentrační tábory přímo na území USA. Údajně alespoň některé spadají pod OSN. Cože, koncentrační tábory OSN v USA? Alespoň dle prezidenta Clintona, když na to byl jednou raritně tázán znepokojenou novinářkou. Clinton to nepopřel a pouze řekl, že je dobré spolupracovat s OSN.

A nejen tyto tábory ale i situace, kdy vojenské složky armád jiných zemí (např. Mexičané), vám najednou dělají armádní policii během nějaké takové "relokace obyvatel"

Řízení občanských nepokojů a jiné humanitární zásahy

Já osobně američanům fandím. Podstatné je myslím zachovat neagresivní přístup a nenechat se vyprovokovat.. ani řízenými provokacemi :) kde člověk nakonec stejně bude v médiích vymalován jako agresivní skupina . Policie praktikuje své triky s provokatéry, kdy se samotná policie dopouští agresivních výpadů, aby řízeně vyprovokovali bitku a potřebu represe.  Je to snadno doložitelné na případech z minulosti.

Finanční krize je další dlouhou dobu předvídanou kartou a možná tou zásadní, kde jsou dle oficiálních státních dokumentů očekávány v dlouhodobé i krátkodobé době projevy nespokojenosti - a to s nezaměstnaností a s korupcí při vyplácení firmám dle osobních vztahů a vlastně i lidí, kteří byli samotni hlavní příčinou současných ekonomických problémů.. proč takové lidi státem vyplácet? Zdá se mi tedy, že v USA se nyní bude teď tato nová leninistická politika odhalovat velmi rychle dokud jsou lidé stále v tranzu z předvolební kampaně, že nemusí trvat dlouho a jednoho dne řada lidí, co byla na ČERVENÉM seznamu, bude v noci odvlečena do nějakého takového táboru a popravena. Někteří říkají (já nejsem zas moc knihovna, tak to neznám) ale že ten RED ZONE odpovídá způsobu jak to dělali nacisté, když tehdy vyhlásili stanné právo. Červený a modrý seznam. 14 dní před vyhlášením stanného práva uprostřed noci odvlekli a popravili lidi na červeném seznamu. Lidi na modrém seznamu popravili týden po vyhlášení stanného práva.

Garden plot

Mělo by jít o operaci s názvem Garden plot, což byl skutečně existující program USA. Nese to poněkud Noemovské konotace tato pojmenování. Stejně jako program s názvem Endgame (neplést s filmem Alexe Jonese). Endgame má tuším jako rok své finalizace (konec je stanoven jako fáze realizace v oficiálních dokumentech na amerických státních webstránkách) stanoven rok 2012. Můžete si přečíst i oficiální dokumenty z oficiální armádní stránky, kde o programu Endgame hovoří a legislativně i stanovují mnohastránkový text popisující a definující tuto jimi nazývanou "humanitární operaci" při přírodních nehodách, karanténě, "náhlého přívalu ilegálních přistěhovalců" a občanských nepokojů. Nikde se tam samozřejmě nehovoří o vyhlazování lidí. Nicméně jsou tam stanoveny dost jasné pravomoce, které dost šokují. A popravě k mnoha jiným podobným dokumentům , konkrétně kontinuity vlády (a nouzové nastolení tzv. stínové vlády, článek BBC,2002?). Při některé ze zmíněných obecně definovaných nehodách - bushovy zákony používají velmi nekonkrétní slova, kde správné chápání má být zjevné. (To je i typický rys dokumentů OSN, kde pojmy jako "obecné blaho" a "společné názory" vyvolávají jak toužebné přání, aby to byla pravda, tak strach z totality, kde zdravý rozum je vlastně šílenstvím.)

No, pro představu je možné zjistit si, jak to probíhalo při hurikánu v New Orleans, kde tehdy opravdu bylo vyhlášeno stanné právo. To probíhalo v v duchu tohoto projektu (jakoby to bylo opravdu cvičení stanného práva, jak někteří tehdy říkali - představte si, že by si někdo chtěl nastolování stanného práva nasimulovat a přípravit půdu a obecné povědomí o nových "nutnostech") a bylo mnoho nespokojených lidí (i na vysokých místech). Byla to tragédie, protože jedinou pomoc, kterou lidé dostali byla jejich ztráta práv, relokace, hlad, žádná lékařská pomoc. Navíc tyto vojenské jednotky, které v New Orleans zasahovaly byly soukromé milice Blackwaters, které v kontraktu americké ministerstvo obrany řeší jak na území USA, tak například v Iráku různé bezpečnostní vojenské operace v duchu We Kill For The Money, protože to je privátní armáda nepodléhající státu a dohledu. Soukromé milice řeší otázky stanného práva a relokace obyvatel do zadržovacích táborů a tvrdě trestající ty, kteří nebudou ochotni lízat boty důstojníka, když jim bude přikázáno.

Jste na červeném seznamu? Nebo na modrém? A do jaké míry nás to má zajímat?

Armádní policie (složená také z vojáků cizích armád - např. holandské) je zde například cvičena na zadržování lidí v oplocených oblastech a nereagovat na to, že cvičení herci se tam dožadují svých práv a jídla.


Chci věřit, že je to jen děsivě odstrašující představa z možných budoucností :-) A třeba jen shoda náhod. Ale někomu by snad mohla pomoct otevřít oči. A uvážit vážnost situace. Co to má být za cvičení ? Film je někdy z roku 1999 od Alexe Jonese. Očekává se válka ve městech? Co všechno víme o operaci Urban Warriror

Oficiální logo operace Urban Warrior (velmi podivné vojenské psyop cvičení) z jejich vlastní armádní webstránky:

Jsou to záběry z dokumentu Police State 2000 někdy z roku 1999-2001 od Alexe Jonese

Armádní policie (složená také z vojáků cizích armád - např. holandské) je zde například cvičena na zadržování lidí v oplocených oblastech a nereagovat na to, že cvičení herci se tam dožadují svých práv a jídla. Vojáci jsou zde cvičeni to ignorovat a udržovat pořádek a každého jednoho po druhé vyslýchat a vyhodnocovat, do jaké škatulky patří resp. zjišťovat od něj stav nehody nebo o jeho příbuzných. Pokud jsou to teroristi jsou přeposláni jinam do tajných věznic na teroristy, které byly v součásti tohoto plánu postaveny v mnoha státech USA. Státní zakázku na to dostala dceřinná společnost Hulliburton pochopitelně. Společnost KBR. Před několika lety o tomto kontraktu byl článek ve Washington post.

Kdo si může být jistý, že není terorista? Na seznamu potenciálních teroristů se omylem ocitli i politici a bylo prokázáno, že se tam ocitají lidé i za účast na nějakých demontracích. 

Příslušníci cizích armád jsou nebezpečná věc, protože mohou mít menší slitování nebo dokonce  nějaké předsudky, a ochotni snadněji toho, na co by našinec neměl žaludek. Je to také vystrkování růžků oné internacionalizace a světového občanství, o kterém mluvil Obama v Berlíně. Obama se jeví, že je odhodlán tento nový světový řád nastolovat , protože "otěže světového občanství" nás nutí hledat cesty, jak harmonizovat Evropu a Ameriku. Jeho vlastní slova z Berlína během jeho předvolební kampaně. Mimochodem, odkdy se dělá volební kampaň v jiných státech? Kampaň amerického prezidenta v Německu? 

Zde jsou záběry ze cvičení Urban warrior a pokus o rozhovor s jeho účastníky (velmi podivné záběry !):

Socialismus, fašismus Obamovy vlády

Glenn Beck ve svém pořadu na FOX News (viz video dole) vypadá, že nemůže uvěřit svým očím, když sleduje Obamovu politiku. Považuje ji za čistokrevnou socialistickou diktaturu. A já ho chápu. To je opravdu jako sledovat k nástupu k moci nějakého nového Vůdce striktně totalitní země.  Natolik přímo na očích, že člověk nemůže uvěřit, že by tomu mohl někdo věřit a nepovažovat to, za další odlišný (total enslavement change engine) propad do dystopické nadvlády fašismu ve své čisté podobě .

Mimochodem je to ten samý Glenn Beck, který před nějakou dobu ve svém pořadu volal po střílení podezřelých z terorismu, pokud by byly zrušeny vojenské tribunály. Viz muj starší článek

Glenn Beck ze CNN je pro popravu podezřelých lidí.

Tedy i on sám je poněkud ucho :)   Jeho návrh byl zajatce v Guantanamo popravit, pokud by měli být propuštěni na svobodu a Guantanamo zrušeno. Joj, teď koukám, že on je vlastně FOX News a vždy byl. To je má chyba v článku. Glenn Beck má pořad na FOX News. Jemu podobný člověk v CNN je reportér Dobbs (mají evidentně společný odpor ke ztrátě suverenity USA internacionalizací. Glenn Beck měl také jako hosta Václava Klause, kde si velmi notovali ohledně globálního oteplování a nesmyslné redukce CO2, video tohoto rozhovoru je v článku Socialistické spiknutí 2. část - Nový druh lidské společnosti). Lou Dobbs má na CNN  obdobné vlastní okénko/pořad.

"My jsme Obama, budeš změněn. Staň se changerem, miluj chapadlo"

Brzo tyto temné plány vyjdou na světlo a nedá se to zastavit. To je podoba exponenciálního průběhu. Temní se zřejmě přepočítali už s 11. zářím, které zřejmě proběhlo jinak než původně mělo. To havarované letadlo, kde posádka údajně přebrala kontrolu nad letadlem, mělo dopadnout na Bílý dům, a vytvořit tak neodiskutovatelný důvod pro nastolení stanného práva už tehdy v roce 2001. A teď je o 8 let později k žádnému stannému právu tam nedošlo, přestože příprava a legislativní a logistické změny probíhají. Ale naopak se spíš rozrůstají konspirační teorie a paranoia vs oficiální stanoviska. Blogy a alternativní média vytlačují ve sledovanosti televizi.

Je to opravdu zarážející, jak nízkou láťku Obama nasadil založenou na čisté úlní leninistické poslušnosti velkého plánu. Ta je založena na ovládání mysli. Znárodňování na steroidech. Je to velmi podobné tomu, co znám z tehdy ještě ČSSR z děství.  A vyhlášení, že všichni američané se budou muset podrobnit civilní službě pro stát s dost obecně definovanými oblastmi a formou činnosti. Verbování do služby za leninistických chórů. úŽžasný :) Každý ve věku 18 až 26 let po dobu 3 měsíců. To je ta Obamova změna. Změnit lidi - "human infrastucture", jak to sám nazval. Lidé jsou podle něj tím, kdo bude muset pracovat více. Né méně. A bude to mít svou cenu a bude to bolestivé. To jsou stále jeho slova. Já nevěřím svým očím, co se to proboha děje od dne inaugurace Baracka Obamy. Všechno je mnohem horší a nic se nezměnilo. Zákony, které napsal proti mučení a věznění jsou nekvalitní a nic neřeší a  odmítá spolupracovat pořádně s novinářema. A teď se nechal slyšet, že to pos*ral s tím, že na jeho akcích byl znát protekcionismus, proti kterému sám ve svým projevech hovořil. No dobrá, upřímnost se cení, ale samozřejmě by nemělo zůstat jen u omluvy  :-) a přiznání chyby, ale ke skutečným změnám. Zejména co do zákonu o vojenských tribunálech, a že zákaz mučení je také o ničem, když USA nikdy nemučily. Oni přece "rozšířeně vyslýchaly. To je série až hadí klubko zákonů, co tu nakladl George Bush během svého osmiletého panování. To je potřeba rozmotat a na to nestačí fráze a hesla, ale je potřeba udělat konkrétní kroky k tomu to skutečně uskutečnit. 

A stejně tak jistí bankéři a společnosti, které byly příčinou krize. Proč těm samým lidem věřit nyní a obsazovat je do funkcí, a vyplácet jejich dluhy státem, jak to udělal Barack Obama, jakoby to měl být výsměch všem, kteří v nějakou změnu k lepšímu věřili. Když tito lidé naopak dostali peníze a lidé jsou nuceni k větším daním vysávané tak korupčně děravým systémem se špatnými lidmi na důležitých místech. Naopak obyčejní lidé, kteří systém udržují v chodu, budou ti potrestaní, ale všichni jsou vzývání, aby příložili ruku k dílu jako v dobách komunismu , zatímco je USA znárodňováno. Jistěže jak bude měna krachovat doufají, že to mnoho lidí naštve, jak těmi opatřeními jen celou věc zhoršují, a na to již mají připravena zvuková děla a jiné "riot control" prostředky, o kterých lze také mnoho dočíst na internetu přímo z dokumentů na armádních webstránkách USA. Btw znáte film Soylent green?

Bude Glenn Beck na červeném seznamu?

Socialistická revoluce a proměna v novou světovou pohodu.. To už tady bylo. A byly to zdá se experimenty pro tento finální projekt Barack Hussein Obama. Teď Temní sázejí na to, že autoritám lidé musí jejich pohádky věřit  a tak je propaganda cílená zjevně opět na lidi, kteří už té filozofii věří. A pokud je pro někoho nová, tak jí věřit začne. Propaganda se nesnaží přesvědčovat, ale předkládá to jako fakt. Proto vidíme v televizi reportéry sebejistě říkat pravdivé informace o světě, takže máme pocit kompletního obrázku zpráv z celého světa. Nesnaží se nás přesvědčovat, že jsou objektivní, a za objektivní zpravodajství se objektivně sami televizní stanice a noviny prohlašují, a zakládají si na tom i své jméno. Stejně jako Public relations (mluvčí firem, marketing) jsou školeni ve stejné mentalitě poskytovat určitý systém informační obrany ve formách propagandistických jednotek. Od nich nemůžeme očekávat objektivitu. Každý sám musíme posoudit za sebe.. a možná to je ten hlavní úkol této krize. Donutit nás k zodpovědnosti a hlášení se po svých právech. 

Popravdě tento příběh může být velmi podobný našim experimentům u myší, které jsme také ochotni nechat zemřít jako součást našich výzkumů. Možná jsme zkoumáni, zda dokážeme v sobě překonat kulturou příběhem vynucenou servilitu, a zastavíme zlo v sobě samotných než bude zločin dokonán. Třeba tím, že budeme se postupně probírat z tranzu. A případně se i smířit se ztrátou možná, a nedostatkem.  Budou to těžké časy asi příští roky, ale myslím, že se mohou stát zázraky. Uvědomte si, že současné krize byly záměrně vytvořené, aby mohlo být nabídnuto řešení. Obama.

Všichni jsme Obama

A v tomto směru je znát nástupem Obamy kvalitativní posun do propagandy tvrdé línie. Za pomoci velkých PR skupin a i filmových a hudebních hvězd vystupují ve spotech verbující lidi do služby. Neuvěřitelné.  Myslím, že to samé přijde do ČR také, ale s odstupem let, pravděpodobně tak v roce 2012. Protože Amerika ta byla vždy ve všem ve předu v tomto velkém projektu Nové Atlantidy. Možná jakoby snaha Ameriku znovu potopit, aby znovusehráli původní kataklyzma potopy, ať už je tím myšleno cokoliv. Každopádně je USA hlavním zdrojem sociálních změn vlivem globalizace se stejné standarty více uplatňují i zde v České republice a všichni to vidíme. Tedy je to něco, čím bychom měli být znepokojeni a plně využívali svých legislativních pravomocí a dovolávali se po nich, protože toto skutečně může být ten ENDGAME . A nakonec uf, End game je oficiální název toho projektu pro relokaci civilistů z těch různých možných zmíněných důvodů a jiných. To mi připadá, že úřady tak zvolili dost apokalyptický název pro tu jejich humanitární činnost, protože to je ta vlastně jejich role pomáhat při humanitárních a jiných nehodách (podobně jako ve filmu Simpsonovi pomáhala EPA a armáda), ale je problém to rozlišit od plánů vyhlazování lidí. Je málo informací a ty zadržovací tábory FEMA se po státech Ameriky rozrůstají jako houby po dešti. I spolu s programem pracovních táborů pro vězně na vojenských základnách. Pikatní projekt. Úžasně ale nezajímavé pro média, protože pracovní tábory jsou OK. 

OBAMA IS THE "ONE"... When messiah speaks..

A Bůh řekl: "DANĚNI BUDETE!"

 

FOX NEWS -

Beck on the Out of Control Government

http://www.youtube.com/watch?v=8TdO-b289Cs

 

FOX NEWS - Obama podporuje gang socialistů v Keni, mentor Malcom-X

He claims that during the Great Depression an international coalition of financial institutions, raw materials cartels, and intelligence operatives, installed fascist regimes throughout Europe (and tried to do so in Mexico) to maintain world order and prevent the repudiation of international debts.[9] LaRouche identifies U.S. Vice President Dick Cheney as a modern "synarchist", and claims that "synarchists" have "a scheme for replacing regular military forces of nations, by private armies in the footsteps of a privately financed international Waffen-SS-like scheme, a force deployed by leading financier institutions, such as the multi-billions funding by the U.S. Treasury, of Cheney's Halliburton gang."[10]

...

Synarchism is a controversial term which generally refers to a conservative political philosophy focused on solving economic, political, and social problems that its supporters see as leading to anarchy. Viewing society as an organic unity, synarchists aim to a create a synarchy - a harmonious society where a corporatist government defends social differentiation and hierarchy by encouraging collaboration between social classes in order to transcend conflict between social and economic groups. Its critics and opponents argue that synarchism is particularly associated with anti-anarchism, anti-communism, cooptation, elitism, fascism, technocratism, and even occultism, although there exists substantive points of disagreement. Both "synarchism" and "synarchy" are words that has been used to describe several different political processes in various contexts. They have also increasingly been used by conspiracy theorists as pejorative synonyms for cryptocracy.[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/Synarchism

Nemám teď sil výše uvedený text překládat do češtiny, ale jde v kostce o to, že synarchie je vlastně řízená revoluce ve stylu hegeliánské dialektiky teze, antiteze a syntézy. Je to tlak ze dvou směrů : zespodu (řízená občanská hnutí) a zvrchu (bankéři, co projekty financují a OSN, které samo chce takové služby nabízet a být prohlášeno za jedinou správnou autoritu). Tak se to pak jeví, že vlastně jen stát plní vůli občanů, jenže to bylo tak sehrané, že jsou z toho všichni ostatní pak překvapeni, že pak akceptují cokoliv. Většinu lidí politika nezajímá a nechtějí o tom vědět, protože to je takový hnus, že tím si nikdo nechce kazit náladu. Ale prochází tím mnoho podivných ukvapených řešení, protože je krize, která byla do té doby ignorována, když na ní tolik lidí upozorňovalo, tak teď najednou se důvěřuje těm, kteří ji nepředpovídali. 

Například zákaz tradičních žárovek v roce 2012? Resp. jejich omezení na max 7 Wattů? To jsou příklad naprosto brutálních nesmyslů, protože ty halogenové úsporné žárovky mají mnoho nevyřešených otázek, co do zdravotní bezpečnosti, ať už při užívání  nebo při potřebách likvidace na skládce. Ale mají šetřit energii. A tak Evropská unie staré zárovky zakázala, a za pár let už je  neuvidíme . Vítejte v komunismu a pokud máte rádi staré žárovky a na zářivkách vám něco vadí (například ani neposkytují energii pro solární panely - zářivky toho schopné nejsou), tak doporučuji nakoupit zásoby starých žárovek, pokud byste se jich nechtěli vzdát, protože vítejte v novém socialismu,kde tyto žárovky již nebudou k dostání. Navíc asi budete muset zaplatit pokutu za jejich používání, kdyby vás přístihla kontrola, že používáte staré žárovky a ne ty s bezpečnou rtutí. Někteří tvrdí, že jim ale úsporné halogenky způsobily migrény. Tyto úsporné žárovky generují vysoké elektromagnetické pole a hovoří se o podobném podezření ze zdravotních rizik jako u mobilů. Tato zdravotní rizika úsporných žárovek nebyla prokázána, ale zakázem starých žárovek nám nezbývá než jen doufat, že špatné dopady na zdraví opravdu nemají. Nakonec když už ohrožujeme možná naše zdraví mobilem, tak proč se neobklopit ve všech místnostech takovými pochybnými zdroji elektromagnetického smogu.

Ať je to Obama v USA, nebo zde Evropská únie děje se tu sociální proměna směřující k centralizovanému celosvětovému vedení . A je výborné vidět pana Klause, jak se tomu tlaku z Bruselo snaží stavět na zadní a varuje před tím, co se děje. Zákaz žárovek, plasmových televizí (resp. definice maximálního příkonu televize), to jsou zásahy do trhu, do čehož by se stát plést neměl. A jsou to nebezpečné precedenty s ohledem na budoucnost. Prezident Bush se ještě stavěl proti Kyoto smlouvám o omezování emisí, a byl tak považován za špindíru, ale on přitom dělal dobrou věc. Ale tak měl být pamatován - jako někdo, kdo  nedbá o životní prostředí. Tedy Obama naopak bude zelený i za jeho vulkánskýma ušima a štědře udělovat daně i za užívání vyhledávače Google, protože každý dotaz na Googlu uvolňuje určité množství oxidu uhličitého do atmosféry. Vše bude zdaněno a nakonec i vzduch. Lid bude vládnout, ale lidé nebudou vlastnit ani vzduch. Ten bude vlastnit moudrý Lid s centralizovanými rukami kdesi.

A doktrína nebude umožňovat odlišnost v názoru a můžeme to názorně vidět na průběhu schvalování Lisabonské smlouvy. Nesmí být podepsána a naštěstí to Irsko (po)zastavilo referendem. Popravdě málokdo má vůbec přístup k plnému textu té smlouvy. Celá kauza je donebevolající případ dogmatismu knížete Pána Habsurského.

Synarchie jen potřebuje vytvořit tu krizi, aby mohli nastolit stanné právo a nový řád. To se děje před našima očima.  Obama je spasitel? V tom, že vypadá a mluví tak charismaticky a neustále slibuje změnu a naději? A ta změna pak vypadá takto? Socialistická revoluce? Soudruzi. Mysleli, jsme si, že se nedočkáme, ale dočkali jsme se. Revoluce lidu, která přivede Ameriku do chudoby a nedostatku potravin. Přesně stejný scénář, který se odehrál kdysi v Československu, kdy byli lidé zlákání do socialistických vizí komunismu, se teď zřejmě odehrává v USA. Jakoby všechny totalitní systémy byly cvičením na tento finální v Americe. Tisíce let stalého projektu nového světového řádu. A bude asi obtížné jim to rozmluvit. 

Nicméně my všichni jsme asi zkrížení do určité míry s těmito Dětmi Bohů -  Adamickou rasou , do které vložili Bohové jejich vlastní genetický kód pro zvýšení naší inteligence a vědomí. Tedy jsou možná součástí nás samotných a i jejich satanistické memetické systémy ega "Dělej si co chceš". 

Víte, co může být Zlatý věk, který okultisté slibují? Těžba zlata v dolech jako rasa otroků. Podrobena. Ale z jistého důvodu je dobro mocnější než zlo, a tedy plány zlých většinou selhávají a zjištují, že černou magií si jen upsali duši, a že se jim to vrátí.

Chcete vidět leninistickou propagandu? Hvězdy Hollywoodu natočili spot jak přísahají sloužit prezidentu Obamovi. :

Hlavně ten konec úplně nahání husí kůží, jak se tam pak ty hlasy překrývají.. brrrrrr. I pledge to be servant to the president? WTF? Prezident by nejprve měl splnit své sliby.

http://www.infragard.net/ InfraGard is a partnership between the Federal Bureau of Investigation and the private sector //To je partnerství soukromých firem s FBI, kde dostávají od nich tipy s tajnými informacemi. Velmi výhodný klub. Naoplátku pomáhají státu.
Víte o tom, že InfraGuard dává svý členům možnost zastřelit kohokoliv uznají za vhodné, pokud bude vyhlášeno stanné právo? Mají tak tím údajně možnost chránit svůj prioritní byznys (před občanskými nepokoji a podobněú. Tito obchodníci z korporací, které mají partnerství s InfraGard, mají právo popravovat bez soudu. Soudě dle jejich webstránky mají nyní 28,318 MEMBERS http://www.usaservice.org/
President Obama believes that we, as Americans, have a responsibility to help our communities and fellow citizens. In summoning a new spirit of service, he is calling on us to make an enduring commitment to our neighborhoods. Sign up today and let's renew America together. // Jj, vykroč, soudruhu, směle vpřed. Přihlaš se už dnes!:D OMG

I Pledge, To Do My Own Research

a že koupím všem hybrida.

Autor: Jiří Míka | neděle 8.2.2009 10:45 | karma článku: 22,30 | přečteno: 5298x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 656x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1074x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Absurdita blahobytu. Miliardy porcí jídla končí v koši, nejvíc plýtváme doma

5. května 2024

Premium Přestože existují potravinové banky, kam míří neprodané jídlo ze supermarketů a řada hotelů,...

Záchranka na maratonu ošetřila 52 běžců po kolapsu, do nemocnice museli čtyři

5. května 2024  13:30,  aktualizováno  16:58

Záchranáři na Pražském mezinárodním maratonu ošetřili 52 běžců, vesměs po kolapsu. Informovali o...

Čínský prezident přiletěl na návštěvu Francie. „Vítali“ ho naštvaní Tibeťané

5. května 2024  16:57

Do Paříže přiletěl čínský prezident Si Ťin-pching, který v pondělí zahájí dvoudenní státní návštěvu...

Al-Džazíra končí v Izraeli, rozhodla vláda. Televize se chce bránit

5. května 2024  13:28,  aktualizováno  16:20

Izraelská vláda v neděli jednomyslně schválila ukončení činnosti katarské televizní sítě Al-Džazíra...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...