Informační válka

Pouze zde píšu informace, které si sami můžete dohledat a skutečně využít té možnosti svobody informací. 

Protože pokud si přečtete, co píší elity ve svých vlastních knihách, zjistíte, že se nám otevřeně smějí do tváře a narovinu ve veřejně dostupných knihách popisují svůj plán modifikace člověka v otroka v Novém řádu.

Využijme času a rozšiřme povědomí o skrytých znalostech, které se týkají nejen temné míry korupce tohoto světa, ale celkově našich možnostech v něm. Každý si tím bude muset projít. Jinak může být pozdě a svoboda slova již existovat nebude zjevně. A možná bude i koncept svobody dost cizí a vzdálený našemu světu, kde člověk může vyhodit televizi z okna a pravděpodobně se nic nebude dít. V opačném pečlivém maminkovském světě byste tam měli do 5 minut komando a strávil pak 10 let v léčebném zařízení pro duševně neudržitelné. Lidé nebudou vědět, co je to svoboda. Nebudou chápat ani ten pojem. Jen se jim u slova svoboda vybaví boj za svobodu v Abu Grahib nebo Guantanamo a mučení v boji za svobodu. 

Je celkém zřejmé, že se něco děje a že na to mám svůj názor, který zde v článcích vyjadřuji. Nicméně na fakta není možné mít názor. Ta jsou buď pravdivá nebo lživá, ale informace jsou jako takové prosty jakékoliv politiky. A šíření informací nesmí být zločin. V USA není možné v posledních měsících demonstrovat stejně jako v Íránu.  Pravda bolí, ale doporučuju každému se pokusit s tim něco udělat.

A věřím, že taková doba přijde. Již dnes se zdá být pravděpodobné, že temné plány nějak nevychází úplně jak měly. Je to ale jen souboj s časem ta snaha nastolit totalitu dřív než dostatečnému počtu lidí dojde, o co tu jde, a naučí se číst mezi řádky a mít odvahu dělat si souvislosti, které média neuvažují,ale ta informace je čistá. A myslím, že pokud by lidé měli k dispozici VŠECHNY informace, pak by pochopili, že jsou oběti psychologické manipulace a jejich uvězněná mysl by otevřela možnosti skutečně si položit otázku, kde to jsme a co tu děláme. A zdá se, že to stále většímu počtu lidí globálně dochází, že je jedno v jaké zemi žijete, protože vlády žádné země nejsou důvěryhodné a vždy jsou pomocí skryté ruky bohatých nepřítelem normálního člověka, který pracuje zatímco oni mají "práci" s tím, jak nás ještě víc oškubat. A o tom to je. Tento totalitní new world order režim přichází zřejmě již celá desetiletí a je založen na pozvolném uškubávání svobod a pomalé centralizaci či centralizované decentralizaci srkrze různá NGO (nevládní přivátní organizace).

Princip je založen na globálním českém principu podepsat a jít (Sign & Play) a nezájmu a také hlavně z toho důvodu, že to dělají všichni ostatní, a tak je to pak normální. Ale tak to zdá se funguje úplně všude ve světě a není to o zkažených jablkách, ale o opravdu centralizaci moci v rukou hodně podivných stále těchtýž lidí. Nevolených filantropů dosazujících si politiky. 

Popravdě naši politici a mnozí ani nemusí vědět, o co tady jde, protože ten celkový obrázek vám tu píšu já a politici asi nemají čas a chuť pročítat ty různé teorie a souvislosti a možná tomu ani sami nevěří. Tito oportunisté samozřejmě nejsou těmi stojícími u kormidla naší společnosti a že jsou pěšáky Nového řadu si asi ani neuvědomují. Za kormidlem jsou ti nevolení v pozadí a začíná to bankéři a končí poradci politiků. K tomu se mnoho lidí neodhodlá zpochybnit to, co je dané, a já to docela chápu.

Nechci říct, že říkám vše, co je, ale z dostupných informací se rýsují tyto různé podivné povinné vakcinační programy proti prasečí chřipce atd. jakoby šlo o nějaký hollywoodský scénář, protože pokud se podíváte na tyto filmy, tak v televizním zpravodajství vlastně není vidět moc velký rozdíl v úrovni (hloubce, béčkovosti) oficiálního příběhu, který se objevuje ve zprávách, ale i tak celkově ta mediální kultura televizních programů. Ironií je ,že slovo "program" u televizních stanic je zřejmě jedním z cynismu pánů naší mysli, kdy nám přímo do očí říkají.. na tady máš svuj hypnotický program, užiješ si, nepřepínej, jdi spát. Dobré ránopřejeme vám báječnou snídani a milé vykročení do nového dne. Mimochodem ovládají to tady ex-nácisté s ex-komunisty a postupně se snaží vytvořit tu svou vysněnou 4. říši s Novým člověkem. Proto jsou v řadě jídel a pití různé chemikálie, abysme se nedokázali soustředit a vymanit se z tranzu a mlčení. Využijte internetu dokud je. Je to úžasná věc ten internet. To se opravdu musí nechat, že toto je příležitost, která nemá v historii obdoby. Také mě moc nebaví řešit věci, které se mnou zas tak moc nesouvisí a mým životem, ale věci, co jsem v blogu psal se potvrzují.

FED se rozhodl stíhat blogery, pokud budou o něm špatně hovořit. Doporučuju opravdu se pozastavit na chvíli nad tím, co se to děje, protože pouze tím, že já tady tohle vykládám malou měrou trochu komplikuje možné tahy mocipánů v jejich příštím kroku, protože je celá věc kompromitována a dodali by tomu až podezřele na pravdě.  Celý temný vtip té nad námi vysíci totality vězí v tom, že ji lidi přijmou dobrovolně. Skutečně.. ale se zmanipulovanou myslí. 

Nekoukejme na Írán, jak tam není svoboda, protože ta tu brzo může být jako v Íránu, když si nedáme pozor. Obzvlášť pokud se necháme ukolébat do víry, že je potřeba v Íránu vojensky zasáhnout, manipulativním zpravodajstvím o volebních sporech, které tam nyní probíhají. Jde jen o psychologický trik, jak nás vmanipulovávat do útoku na Írán. Když u toho zároveň také budeme mlčky přihlížet ke ztrátě svobod v Evropě a USA a nadvládě bankéřů skrze nynější regulační reformy, pak bude zločin dokonán.

Hnutí New World Order Opposition

http://www.nwoo.org/

Podvod s CO2!

Rozhovor se zakladatelem Weather Channel. (české titulky)

http://mika.blog.idnes.cz/c/48089/Stavame-se-obeti-komunistickeho-spiknuti-Cast-1-Pseudoveda.html

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Míka | čtvrtek 25.6.2009 1:56 | karma článku: 18,12 | přečteno: 2498x