Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Elita: člověk je jen zvíře, nemá žádná práva

Proč mají vojáci "psí známky"? Protože pravděpodobně už toto samotné pojmenování je ďábelské nadřazené královské vnímání lidí jako zvířete. Pro top politiky a intelektuály nejsme nic jiného než hloupá zvířata, která mohou být klidně použita na náhradní orgány jako v Číně. A dle politiky mající kořeny v nacismu, politiky teď OSN.. bude v budoucnosti každý vnímán jako zvíře, s právy zvířete a budeme čipováni stejně jako to zvíře.


Vojáci jsou jen hloupá zvířata, která budou využita jako pěšáci zahraniční politiky
Henry Kissinger

V USA je údajně plán udělat z většinu jeho území přírodní rezervace podle této následující mapy. Všimněte si legendy, kde města tvoří pouze ony černé body. Červená místa jsou ta, která budou pro člověka zakázána nebo jen nějakou vyjímkou povolena.

 

 

Proto je potíráno freetechno a kdokoliv si dovolí sdružovat se v přírodě nebo na vlastních pozemcích. Člověk nebude mít právo se sdružovat nikde a už vůbec ne někde venku mimo město. Například v přírodě nebo na opuštěném vojenském letišti. 

Žádné akce s bubnováním nebo hudbou. To už prakticky končí i dnes. Ale ten extrém bude takový, že obecně vše mimo město, mimo tyto černé body, bude běžným lidem nepřístupné. Tedy většina planety, kde člověka nahradí divočina.

Člověk nebude vlastni půdu ani nikde jinde. V zájmu ochrany přírody, který zacpává všem pusu, se z člověka stane zvířete, které musí být chováno a v zájmu zachování biodiverzity je vlastnění půdu považováno za úpadkovité pro ekosystém, protože je člověk nezodpovědný.

Děsivější otázka je ale, jakým způsobem se oni představují, že docílí plánu udělat z většiny planety rezervace? Co oni očekávájí, že se stane s těmi lidmi, co tam dnes v těch místech bydlí?

Biologická diverzita (též biodiverzita; angl. Biological diversity) představuje rozrůzněnost života. Existuje spousta definicí biodiverzity, neboť se jedná o složitý několikaúrovňový jev. Světový fond ochrany přírody definoval v roce 1989 biodiverzitu jako „bohatství života na Zemi, miliony rostlin, živočichů a mikroorganismů, včetně genů, které obsahují, a složité ekosystémy, které vytvářejí životní prostředí.“ (překlad podle Kindlmanna a Jersákové).

Rozlišujeme tři úrovně biodiverzity:

  1. genetickou (genová variabilita v rámci populace nebo celého druhu)
  2. druhovou (rozmanitost na úrovni druhů)
  3. ekosystémovou (rozmanitost na úrovni společenstev a ekosystémů)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Biologick%C3%A1_diverzita

Zájem o biodiverzitu vypadá jako pokračování filozofie a praxe eugeniky s rozšířením na ekosystém a jiné živočišné druhy, kde člověk dle filozofie OSN má být řízen/chován, aby byl v harmonii s biodiverzitou, která je prioritou "zdravé společnosti". 

Václav Klaus v tomto směru straší správně ztrátou svobod podlehnutím agendy kolem globálního oteplování, protože globální oteplování a boj proti němu implentuje tuto agend, která ve skutečnosti má kořeny v eugenice a sociálním inženýrství.

Podívejte se na razii policie na jistém nedávném hippie setkání Rainbow Gathering z roku 2008 (video č.1 , video č.2 ). Situace podobná zásahu na Czechteku v ČR v roce 2005 pouze s tím, že v menším měřítku. Elektroparalyzátory (tasery), pepřové náboje a jiné policejní vybavení a aktivity dokáží vždy povznést vaše posezení u táboráku nebo bubnování v lese.

Nebudete se scházet. Nikde.

Nejsmutnější na tom je, že tam policie střílela po lidech, kteří se snažili ostatní zadržet, aby se nepřibližovali policii. Ano střílela po těch lidech, kteří byli z nich nejmíň agresivní a snažili se bránit těm ostatním v přibližování se policii (po tom co policie postřelila pomocí ne-smrtících zbraní jejich kamaráda apod.) .

Ti byli nepřítelé. Ti snažící se zachovat nenásilí a to je přesně filozofie těchto policejních akcí. Oni chtějí občanskou válku, oni chtějí agresivitu veřejnosti. Někteří z těch policistů mají zřejmě jakési školení v provokacích. To samé se odehrávalo na Czechteku, kde si policie vybíjela brutalitu na náhodných lidech. Když tohle člověk vidí, je obtížné nechtít po nich něco hodit. Chápu lidi, kteří házeli na Czechteku klacky. Nakonec člověk s přesvědčením, že je na svém vlastním pronajatém pozemku, aby se s ním takhle zacházelo... aby je jen přišli takový zakuklenci vyhánět slzným plynem. Vidíte svého kamaráda, jak ho bezdůvodně mlátí policie...

Pohyb po legálně vlastněné zemi, i té vlastněné státem (námi všemi) by měl být nadále naším právem, pokud tím člověk nějak vážně neomezuje ostatní.

Zatímco přístup k neonacistům je velmi tolerantní a jejich porušování zákona ignorována.

Lidé, kteří se chtějí jen bavit po svým jsou nějaký problém, protože prý dělají hluk, nebezpečně se šrotují dohromady, obchodují s drogama, možná spolupracují s teroristy a vyrábějí tam skrytě atomovou bombu?

Je vidět snaha státu potlačovat takové aktivity, nějaké sdružování někde po loukách a lesích anebo ve městěch. Nikde se člověk nebude smět sdružovat. Nejvíce to je znát asi ve Francii a Británii, kde jsou dokonce speciální anti-rave zákony . A podobné brutální zásahy na Czechteku se odehráli již v minulosti tam.  Oběti byli i starší lidé, byli tam i děti. Nakonec stačí se podívat na nějaké videozáznamy těch zásahů.

Bohužel trend (v USA) je i v tom bránit kamerou natáčet cokoliv, co policie nechce. Opakuji. Cokoliv co policie uzná, že nemám právo natáčet. Například jeho obličej. Nebo jak policie někoho mlátí.

Stejně tak se rozpíjejí zákony omezující policii v nadměrné brutalitě. V Kanadě policie opakovaně napadá neagresivní černé pasažéry nebo "nespolupracující" cestující paralyzérem čistě jako trest. Také se přihlíží, jak začíná být protiteroristická legislativa využíváná na potírání běžné zločinnosti a jak je do těchto operací nasazování polovojenská policie. To je realita dneška v USA a Británii.

Nejsem teda raketový vědec, ale to podle mě teda mohou problémy zaznamenávat události kamerou umožňovat celou řadu skrytých činností, o kterých budeme mít jen svědectví. To se ale nezdá, že by byl ten hlavní problém, protože nadměrné zásahy policie obecně jsou dostatečně audiovizuálně zdokumentované. Můžete dokonce vidět i video, jak policie láme starým dospělým lidem jejich kosti v rukou pomocí jakýchsi lamačů, nějakého nástroje jim lámali kosti v rukou. Otřesné. Protestující vypadali jako úplně normální lidé, měli zdá se úplně bezvládné tělo, vůbec ani neprotestovali, možná úplně nějakým způsobem paralizovaní a oni jim ještě lámali kosti a to se odehrálo v americe někdy v 90tých letech.

Měli bychom si uvědomit, že policie nemá právo bránit člověku si na veřejných místech natáčet. Naopak policie si myslí, že pouze ona má právo natáčet si nás.

Můžeme vidět nevyprovokované útoky policie na zásazích proti globalizaci, kde střelí na jistou paní středního věku co desítky metrů od nich drží nad hlavou stěnu lepenkové krabice jako transparent a stojí, střelili jí zničehonic pepřovým nábojem do hlavy. Popravdě nevím už jak to video najít. Popravdě neustále nacházim věci co mě šokují, takže si málokdy něco archivuju. 

Nicméně všiml jsem si, že v tomto problém není. Nakonec kdykoliv člověk opravdu takovou situaci má natočenou, tak se doví, že to bylo jen selhání jednotlivce.

Je tu snaha nás zastrašovat, abychom poslouchali rozkazy policie a nedivili se, že nastane peklo, když odmítneme odejít z místa, které považujeme za legálně pronajaté. Přítomnost na cizím pozemku by bývalo pomohlo sdělit a obecně komunikovat. Ne jen vyslat jednotku a spustit rojnici.

Jistý američan byl policistou nedávno na ulici obviněn, že odhodil ohryzek jablka na zem. On to popíral. Policista byl velmi nepříjemný a donutil dotyčného s nim dojít na odběr DNA! Někdy nemohu uvěřit svým vlastním očím.

Tento policista byl součástí celého týmu takto nově zaměřené policie na sociální hygiénu ve městech. To je přesně o této postupně pomalu implementované filozofii OSN. Vychovávat lidi, šlechtit je. Zájem o ekosystém, pořádek a harmonické vztahy. Aby lidé byli vychovávání v lepší lidi. Včetně pomocí propagandy. Je zajímavé, že to tuším právě Julian Huxley otevřeně ve svém dokumentu pro UNESCO píše. 

Zákaz kouření v hospodách, zákaz pití alkoholu na vybraných místech vypadají jako vlaštovky prvních změn tototo typu, kde další zřejmě budou postupně následovat, kde každý aspekt lidského života bude normalizován na nějaký zdravý doporučený standart. Co na tom, že jsou to zásahy do lidské svobody pro vyšší dobro - z důvodu zájmu o jejich zdraví. Totality svou činnost vždy oddůvodňují různými utopiemi a Vyššími imperativy, pro které je potřeba se i případně obětovat a omezit.

Hrozba totality se tedy vůbec netýká jen USA, ale obecně všech zemí, kde má tato agenda své lidi. Včetně naší České republiky. A jakékoliv jiné země, která je členem Světové banky. Taková země je zcela pod kontrolou loutkovými vládami. Dobří politici zjištují, že stojí proti velkým gigantům , sférám vlivu. Souboj leadrů jako Paroubek, Topolánek nebo Bursík je spíš o souboji různých klik , aby to byli oni, kdo realizují tento zde stručně popsaný plán a různých vzájemných intrikách. To co konkrétně tyto pány osobně zajímá to je ale asi jasné každému. Oni jsou sluhy ideologie. Ani nemůsí vůbec vědět, to o čem tu píšu, a jen poslušně implementují různé věci, jak jim jejich vůdci říkají. Například i EU jako taková, se kterou se budeme muset snažit více a více harmonizovat, a která zase harmonizuje s OSN, prosazuje agendu OSN pro Trvale udržitelný rozvoj.

Můžete si tedy představit podobnou mapu USA s vyznačenými přírodními rezervacemi i pro ČR, kde se ten proces bude dít s odstupem také. Trvale udržitelný rozvoj sám o sobě se snaží podchytit veškeré aspekty lidského života jako celý balík opatření pro řešení problému přístupu k ekosystému.

Tyto plány s přírodními rezervacemi zabírajícími většínu planety zřejmě počítají s tím, že z nějakého důvodu zemře 6 miliard lidí.  Jinak jsou naprosto nerealizovatelnou utopií.

Možná tedy počítají s tím, že jejich kůň USA přivede celý svět do války?

Měli bychom zchladnit hlavu a začít být trochu paranoidní. Dnešní vysoká politika může být někým cílena, aby vedla ke konfliktu. Uvažte to z jejich pozice... v jejich měřítkách mohou zvažovat přežití celého lidského druhu, a tak se rozhodnou, že je malé zlo obětovat většinu pro přežití vyvolených. Tedy takovéto rozhodnutí mohlo být i na oficiální rovině někde rozhodnuto a zdokumentováno. Pokud vidí katastrofu, všechna preventivní opatření, ať už jakkoliv drastická, mohou být vnímána jako menší zlo než kolabs lidské společnosti. Z podobných důvodů asi musí být jednání thinktanků jako Bilderberg tajné. Aby politici a byznysmani mohli hovořit volně o budování Noemovy Archy II.  a jiných kontroverzních tématech?

Uvedu jméno člověka, který toto všechno ví a má v tom prsty ve značné míře: David Rockefeller, spoluzakladatel OSN.

Ten také explicitně hovořilo nutnosti řízení rozmnožování populace.

Jinými slovy to vypadá, že je realita mnohem podivnější než fikce. A toto je příběh, který je možná starý jako lidstvo samo - o ovládnutí planety a vladaření. Staletí staré spiknutí, které už stačí jenom odhalit veřejně nejširším možným způsobem, a už pak nebudeme muset nic řešit. Možnost odhalení a bojovat proti tomuto působí jako dost naivní boj proti větrným mlýnům , ale stejně nepravděpodobně se i zdá celá tato teze, že je tu snad plán vyvraždit většinu planety, aby tu byl prostor pro zvířátka. Pokud je toto všechno pravda, tak je i tak stejně možné, že je možné něco změnit. 

Úryvek z filmu Endgame, který se tématem eugeniky, biodiverzity a ztráty suverenity zemí činností skupiny Bilderberg zabývá zevrubněji a ukazuje jeho konkrétní implementaci (celý film s českými titulky je zde):

 

Našel jsem také video, o kterém jsem psal v jednom z minulých článků. O tvrdé hlavou o zem reakci policie za ukázání prstu z okénka auta na protest proti imigrační demonstraci Mexičanů. A zdá se, že přímo na příkaz jednoho účastníka demonstrace. Není to úplně to video, které jsem měl přesně namysli, je tam toho víc a video tohoto incidentu tam není kompletní, kde ještě vidíme jednoho z Mexičanů, jak metr od nich na něj křičí jeden Mexičan nějakou nadávku, že je svině a ať si to užije. Viditelně měl radost z toho, jak byl tenhle člověk zpacifikován. Bezdůvodně. 

Video incidentu je az ke konci.

Autor: Jiří Míka | úterý 22.7.2008 12:33 | karma článku: 18,17 | přečteno: 3554x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 656x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1074x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Absurdita blahobytu. Miliardy porcí jídla končí v koši, nejvíc plýtváme doma

5. května 2024

Premium Přestože existují potravinové banky, kam míří neprodané jídlo ze supermarketů a řada hotelů,...

Záchranka na maratonu ošetřila 52 běžců po kolapsu, do nemocnice museli čtyři

5. května 2024  13:30,  aktualizováno  16:58

Záchranáři na Pražském mezinárodním maratonu ošetřili 52 běžců, vesměs po kolapsu. Informovali o...

Čínský prezident přiletěl na návštěvu Francie. „Vítali“ ho naštvaní Tibeťané

5. května 2024  16:57

Do Paříže přiletěl čínský prezident Si Ťin-pching, který v pondělí zahájí dvoudenní státní návštěvu...

Al-Džazíra končí v Izraeli, rozhodla vláda. Televize se chce bránit

5. května 2024  13:28,  aktualizováno  16:20

Izraelská vláda v neděli jednomyslně schválila ukončení činnosti katarské televizní sítě Al-Džazíra...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!