Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nobi

7. 10. 2009 16:54
No tak

to, že existuje skupina Bilderberg asi málokdo pochybuje. Proč se schází, jaké mají plány ? Nebudu kecat. Podívejte se, vy co jste ještě neviděli např. dokument "Podraz jménem Obama", "Endgame" . Nemyslím, že Mika potřebuje doktora.

0 0
možnosti

Hmmhator

22. 7. 2008 16:59
Hustý!

Hooodne husty... az to tlaci na mozek, co?Najdi si holku... nebo kluka, podle chuti.V nejhorsim pripade si zajdi za nejakou slapkou, klidne Ti to i zaplatim, potrebujes to.

0 0
možnosti

samica

22. 7. 2008 14:30
malé doporučení autorovi

možná by měl někdo panu autorovi vysvětlit, že chce-li psát blog, který je určen pro širokou veřejnost, měl by zkusit psát střízliv a v nějakém realistickém stylu. Ne každý totiž ocení ten zasněný, nenápadný půvab dadaismu a surrealismu ;-)

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

22. 7. 2008 14:46
Re: malé doporučení autorovi

Dadaismus a surrealismus? Já bych řekl, že autor je zkouřenej ... zase. Spojit "psí známky" neboli identifikační známky vojáka se psy s jejich vnímáním jako podřadného zvířete a takdále není projevem surrealismu, to je trapná manipulace.

Já vím já vím, Míka se začne kroutit na slovíčku pravděpodobně s tím, že jemu "to tak připadá".

:-/

Zase si křiví svět tak, aby mu pasoval do toho jeho schématu.

P.S. Právě jsem se z toho "kamerami prošpikovaného" Spojeného království vrátil. Kupodivu tam ty kamery nikoho neiritovaly, spíše naopak si před kamerou málokdo troufne dělat pitominy.

0 0
možnosti

Bigben

22. 7. 2008 13:27
Wow...

Jak vidno, nedostatečné energetické zdroje či blízkovýchodní terorismus jsou jen mediální zástěrky, které mají jediný cíl. Odpoutat pozornost od opravdového problému trápícího manipulátory (obvykle označované jako vyspělé demokratické státy). Tím skutečným problémem jsou technaři, kteří  48-ti hodinovým monotónním kraválem vysílají lidstvu varovný signál, že něco není v pořádku. Možná vůbec nejsilnější hrozbou pro spiklenecké hnutí vedoucí k likvidaci lidstva budou tzv. houbaři, kteří se naprosto nekontrolovaně pohybují v mimoměstských (červených) zónách - opravdoví hrdinové!!!

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

22. 7. 2008 14:24
Re: Wow...

Do pytle, já chtěl jít v sobotu na houby. ;-€;-€;-€

;-)

0 0
možnosti

editi

22. 7. 2008 13:13
Článek

není pro blbce, mělo být v nadpisu. Dobře napsáno a debžům to stejně nevysvětlíš.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Bucharovic

23. 7. 2008 5:27
Re: Článek

V nadpisu mělo být napsáno, že je článek určený jen smažkám s nejmíň jedním jointem v palici. Chyť se s autorem za rukce a mazejte někam do lesa objímat stromy vy naděje lidstva....

0 0
možnosti

Parouback

22. 7. 2008 13:11
Jak už řekl...

...Benjamin Franklin: "He who gives up freedom for safety deserves neither."

0 0
možnosti

romsky aktivista

22. 7. 2008 13:03
Lecis se?

Tady uz prestava sranda ;-D

0 0
možnosti

Nomen O

22. 7. 2008 12:51
Slov se nedostává

Dobrý den.

Při čtení Vašeho článku je mi nevýslovně smutno. Nevýslovně. Protože je vněm velký kus pravdy, kam až lidská zlovůle dospěla. Pomyslím-li si, že by můj syn někdy měl jíti do této strašlivé bitvy kdekoliv na naší planetě, jímá mě hrůza. Je mi líto všech těch kluků našich i cizích. Je mi jich strašně líto a jsem bezbranná. Mstít se na nevinných obětech na civilistech, kteří nic nespáchali a žijí v klidné zemi je zločin. Největší zločin proti lidskosti. Dovedeme si to vůbec představit, že snahou a terčem zločinnosti je právě oběť nevinných., což je cílem těch, ktěří vraždí v zájmu jakéhokoliv fanatizmu.

Raději končím a přeji všechno krásné.

0 0
možnosti

Bucharovic

22. 7. 2008 12:44
Změř si teplotu,

ale bacha! Rozhodně použij teploměr co se používá na měření teploty při zavařování okurek. Ten má totiž dostatečně dlouhou stupnici, aby zvládla to, co se ti vaří v palici....;-D Jo a hele, ty stíny co se okolo tebe pohybují - o těch nepiš jo. To jsou normální lidi kteří někam jdou, aby tam něco užitečnýho dělali.

0 0
možnosti