Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Americky ex-kongresman ma obavy z koncentracnich taboru v USA

Tyto koncentracni tabory stavi korporace, ktera unasela deti a zapojovala je do site nucene prostituce, coz je sice skoro na pomezi zakona, ale idealni partner na staveni koncentracnich taboru, ze? Takze v zajmu boje za svobodu jsme zavedli jako normu muceni, zadrzovani bez nutnosti dotycneho z neceho obvinit nebo mu zarucovat jakakoliv lidska prava, pak Abu Grahib, Guantanamo a desitky tajnych veznic, o kterych ani nevime, pohybujici se na pomezi existence a neexistence. A pak tyto koncentracni tabory pro milion civilistu zatim prazdnych. Jaky je jejich ucel? Kdyby to same delalo Rusko, jak bysme se na to tvarili?

Zde je clanek San Francisco Chronicle napsany zmineny byvalym kongresmanem. V clanku uvadi, ze stavba techto koncentracnich taboru je soucasti programu nazyvajiciho se docela dost apokalypticky "ENDGAME" (programu Ministerstva narodni bezpecnosti - Homeland security) .

Tyto koncentracni tabory jsou podle nej staveny v mnoha statech USA a dohromady uz jsou schopne pojmout milion(!) lidi. Dale hovori o zalezitosti kontinuity vlady pri novem teroristickem utoku nebo nejake prirodni katastrofe a nasledne implementaci stanneho prava v USA.

Firma KBR stavejici tyto tabory je dcerinna spolecnost energetickeho koncernu Halliburton, kteremu nez se stal ministrem predsedal Donald Rumsfeld. Urcite je pouze nahoda, ze tato firma ziskava ruzne vladni kontrakty. V pripade KBR, jak by na vas pusobilo, kdyby Vodafone stavel v Ceske republice koncentracni tabory? A jako oficialni duvod byl uvaden, ze to je pro "potreby uskladnovaciho prostoru na lidi pro pripady novych programu"?

Dedecek Bushe byl fasista a planoval spiknuti nastolit v USA fasistickou vladu s idealy Hitlera spolu s lidmi z General Motors (dnes vlastnikem GE Money Bank), byla by opravdu tak neuveritelne, ze by jeho vnuk nepadl daleko od stromu? Srovnavat Bushe s Hitlerem se zda byt zakazano, ale pritom by se dalo hovorit o primych vazbach na Hitlera. Ostatne Bushova rodina Hitlera financovala dokonce i v dobe, kdy USA s nim bylo ve valce. A americke firmy vyrabeli pro Luftwafe. A IBM pro Hitlera vyrobila pocitac na vypocty pro jejich zadrzovani v koncentracnich taborech. Doslova tim Hitleruv sen systematickeho vyhlazovani uvedla v praxi. Cisla vytetovana na rukou veznu byla cisla prave do tohoto systemu IBM. K mottu IBM - "Solution for the planet" je mozne sarkasticky pridat jedno slovo a je z toho Final solution for the planet. 

Korporace nam sice v reklamach tvrdi, ze nam prinesou modre z nebe a jak moc mysli dobro sveho klienta, ale ve skutecnosti je to pouze iluze... reklamy.. ve skutecnosti v realu mate napr. od O2 pripojeni na internet, nic o internetu nevite a platite za 2 MBity, jenze ve skutecnosti mate linku 1 Mbitovou ale vas provider vam nerekne, ze kvuli technickym problemum vam nezavedl 2 Mbit ale 1 Mbit , ale bude vam uctovat za 2 Mbit. To byl pripad rodiny, ktera bydlela v dome, kam jsme se minuly rok nastehovali.

A v pripade snahy Bushe nastolit v USA fasistickou vladu slo o kapitalisticke spiknuti (nejen GE ale i dalsich velkych korporaci) nastolit fasistickou vladu, takze to ukazuje ze kapitalismus nezarucuje svobodu a skutecnou povahu korporaci, Nakonec Cina je dnes plne kapitalisticka a to na plne obratky, ze z ni jde az strach jak moc je kapitalisticka. Stejne tak demokracie.. tady mi nekdo v komentari psal, ze je nesmysl rict "demokraticka totalita", ale v Rusku je demokracie, ale je tam svoboda? Kdyz ve vlade a jinych mistech je mafie? A co v CR, kde se objevovali zpravy o prorustani organizovaneho zlocinu do statni zpravy... situace muze byt jeste horsi a ono prorustavani muze byt spis rozrustavani uz rozsahle prorostleho vlivu mafie ve statni sprave. Nakonec jsou to precejen mafiani, kteri si posilaji psanicka se strelnym prachem. Tim nam nasi vudci jen ukazuji z jakeho jsou testa.

Rika se, ze v USA je svoboda -napr. rikat si co chcete, moznost vycestovat a ze teda jakapak totalita, ale to vse se muze zmenit. Napriklad co do moznosti vycestovat z USA se v minulych letech objevila legislativa vyzadujici od am. obcanu pozadat o povoleni na moznost vycestovat i mezi staty uvnitr USA. To uz se v nicem nelisi od toho, co tu bylo v CSSR.

Desivejsi nez to co se v Americe deje nebo co USA provadi je legislativa, ktera byla postupne v USA zavadena nebo byla predlozena. V soucasne dobe staci uz pouze jediny krok - jestli dojde v USA k jakemukoliv teroristickemu utoku, tak se Bush muze legalne stat diktatorem, ktery muze zrusit volby a nastolit stanne pravo a majici uz postavene koncentracni tabory. To je nad cim se pozastavuje onen ex-kongresman ve zminem clanku. Hovori konkretneji o zakonech pro toto vytvorenych. To je real. Pokud se Bush nepripravuje stat se diktatorem, tak to alespon vypada, ze dela vse jako by chtel.

Jen proto, ze dedecek Bushe byl fasista neznamena, ze jeho vnuk je taky. Ale na druhou stranu to, ze jeho dedecek, take politik, byl fasista ukazuje, ze i v Americe a v nejvyssich kruzich a v nejvlivnejsich korporacich se MOHOU nachazet fasisti obdivujici Hitlera. To znamena, ze neni nemozne, ze by v Bushove vlade a samotny Bush byli fasisti. Tedy jestli je antiamericke o tom vubec uvazovat, tak presto to neni nic nemyslitelneho. Uz jen proto, ze USA opravdu vypada jako ucebnicovy priklad promeny v totalitni diktaturu.

Pokud ale George Bush JE fasista, pak jeho vladou stavene koncentracni tabory davaji dokonaly smysl.

Jestli nas priste USA namisto radaru pozada, jestli by si na nasem uzemi mohli postavit koncentracni tabory, vyjdeme jim take vstric jako nasemu spojenci a priteli?

Mozna napisu rozzureny dopis ceske vlade, jaktoze jeste zadne koncentracni tabory nestavime. To nas ani nezajima duch svobody, ze tak lajdacky pristupujeme boji za svobodu a lidskost? Kolik jsme za posledni rok postavili koncentracnich taboru? Vsadim se, ze nula! A kolik se jich nam podarilo utajit? Nula? Sakra stavme nejake koncentracni tabory, kdo vi k cemu se nam v budoucnosti muzou jeste hodit. Ceske firmy na tom muzou jeste vydelat.. zajistit bezpecnost, aby nikdo nemohl utect, material na ostate draty, to take neco stoji, na tom se da taky neco vydelat. Vsechno zatahne stat, penize suuu , zadny strach.

Ale pokud nejake koncentracni tabory tady v Cechach uz stavime, tak se omlouvam a vsechna cest, ze se to podarilo utajit. Tak to ma byt, jen mi tu trochu chybi vice vojaku v ulicich. Chtel bych aby to tu bylo vic jako v USA, aby me v ulicich po Praze chranili chlapici se samopalem. Chci vice USA do toho umirani! Vice koncentracnich taboru, vice kamer, proste vice svobody. Trvale svobody, chci koncentrovanou lasku v koncentracnich taborech. Chci trest smrti za to, ze me nekdo pri muceni oznacil za teroristu. Chci vice bezpecnosti, chci aby moje dite melo uz pri narozeni implantovan mikrocip, abych se nemusel bat, kdyz mi ho nekdo unese. Aby moje dite melo zajistene, ze at pujde kamkoliv Velky bratr ho uvidi a ochrani. Chci aby na skolach provadeli razie dobri lide z URNY a donutili deti ve veku 12ti let si lehnout na podlahu s rukama za zady a mirit na ne samopalem hledajic a nenachazejic marihuanu. chci vice Ameriky a vice ducha svobody! Nemuzu se dockat az se v tomhle vsem zacneme USA vice podobat.

At zije vudce a Strana! Valka je mir, svoboda je otroctvi, nevedomost je sila, odpor je marny. Strana = LASKA. Chci verejne popravy, stale je tu prilis malo svobody. Chci sledovat popravy teroristu v placenem kanalu.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Míka | neděle 24.2.2008 1:43 | karma článku: 19,65 | přečteno: 3331x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 700x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1078x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...

Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA
Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA

Kosmetiku Mádara určitě od nás už znáte – potkat jste je mohli veletrhu FOR KIDS v Praze nebo také v nedávném v uživatelském testování, kde jsme...