Zastavte svět a pusťte mě ven.

Je svět kolem nás normální? Nebo už nejsme normální my? Co když je to všechno jen mediální trus a výhonky sociálních sítí a skutečný svět je někde úplně jinde?

Půjčil jsem si verš, z jedné folkové písničky. Máme se dobře, jak jsme se nikdy neměli. Většina z nás nezažila válku. Lidstvo vymýšlí nové a zajímavé věci. Ale je svět kolem nás normální? Nebo už nejsme normální my? Co když je to všechno jen mediální trus a výhonky sociálních sítí a skutečný svět je někde úplně jinde?

Louis Vuitton stáhne letní modely připomínající Michaela Jacksona. *  Za posledních 30 let na světě ubyly více než tři čtvrtiny hmyzu. * Faltýnek si sám vzal mandát. * Americká akademie věd tvrdí, že běloši znečišťují ovzduší mnohem více než Hispánci a černoši. * Švédská dívenka, která stávkovala před parlamentem, bude navržena na Nobelovu cenu za mír. * Místopředsedkyně ODS se vinula k Jaromíru Soukupovi. * Evropská unie si nastaví takové limity na výfuky, že přestane být v automobilovém průmyslu konkurenceschopná. * James Bond bude od příštího filmu jezdit výhradně elektroautem. * Otec a matka se ve Francii od teď jmenují Rodič 1 a Rodič 2. *  Jedna evropská žena odmítá rodit děti. Prý by tím ubližovala planetě i dětem. * Pracovnice Googlu dopočítala Ludolfovo číslo na rekordní délku 31,4 bilionu číslic. Výpočet zpracovávalo 25 virtuálních počítačů přes sto dní. * Irský oděvní řetězec Primark ve svých britských obchodech zrušil oddělené kabinky pro muže a pro ženy. V prvních prodejnách zavedl genderově neutrální šatny. * Ptáci z Česka mizí závratným tempem. Každoročně jich ubydou desetitisíce. Příčinou je nadměrná intenzita zemědělství. * Exministryně ANO Šlechtová nebude ničí děvkou. * Firma Volvo montuje do svých rychlých aut omezovače rychlosti. * Šedesát procent českých prostitutek jsou matky samoživitelky. * Britská královna publikuje na Twiteru. * Donald Trump dostal od Andreje Babiše českou pistoli s nápisem „Pravda vítězí!“ * Ničíme přírodu tím, že na obrovských plantážích pěstujeme žlutou věc, a přimícháváme ji do benzínu, abychom chránili přírodu. * Žena z Itálie se provdala sama za sebe. Odborně se tomu říká sologamie. * V Česku klesla spotřeba piva.

(Kocourkov pod Řípem.)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Konečný | pondělí 25.3.2019 8:52 | karma článku: 11,52 | přečteno: 169x
  • Další články autora

Michal Konečný

Hlemýždi, plži a šneky.

10.10.2022 v 20:48 | Karma: 13,32

Michal Konečný

Čudlátka

9.10.2022 v 20:32 | Karma: 9,84

Michal Konečný

Život s dvojčaty.

4.10.2022 v 8:21 | Karma: 19,48

Michal Konečný

Minuta

24.12.2021 v 11:58 | Karma: 8,37