Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Hledám strategického partnera.

Mám totiž velmi výnosný superprojekt  ve službách. Jestliže chcete mít v podnikání ve službách úspěch, potřebujete velikou skupinu potenciálních zákazníků. Čím je tato skupina větší, tím větší šanci na úspěch máte. Takže ideální je poskytovat služby v oblastech potřeb, které má každý smrtelník. A nejlepší je to v té oblasti potřeb nejzákladnějších, tedy v oblastech látkové výměny.

A tady je právě vidět genialitu mého projektu. Řada podnikatelů se zaměřuje na vstupní část procesu. Nabízejí tak obchod s poživatinami všeho druhu, ať už jako primárních surovin, či přidají sofistikovanější služby ve formě restauračních služeb. Potíž je v různorodosti chutí zákazníků, takže vstup nelze nikdy obsáhnout v celé jeho šíři, natož nějak unifikovat a automatizovat. Proto jsem se zaměřil na konec opačný, tedy na výstup. Pokud se nad problematikou hlouběji zamyslíte, nemůže vám uniknout, že ze všech vstupů nakonec vznikne jediný výstup, a to u všech lidí, vlastně u všech živočichů.
A to dává obrovské možnosti a pole působnosti je celosvětové. Celý projekt bych započal ve velkých městech, ale až se firma zabydlí v podvědomí zákazníků, její expanzi až do samot nic nebrání. Logo firmy UNI-EXKRE bude všudypřítomné. Spolu s hlavním sloganem: „Navštivte nás a zaručeně se Vám uleví“.

Samozřejmě vám zde neprozradím kompletní strategii projektu, ale dám vám příklad z úvodní fáze. Nejprve masová reklamní kampaň pod heslem: „Naše úlevna – Vaše spokojenost“ a „Vaše úleva je naší starostí“. Primární nabídka pak bude nabízet stacionární i mobilní úlevny v řadě provedení od těch nejlidovějších až po pětihvězdičkové. A to pětihvězdičkové provedení bude nabízet superluxus. Představte si úlevnu nabitou moderní technikou a elektronikou. Velkoplošný monitor pro sledování TV, filmů, surfování po netu či čtení E-knih, 7+1 audio. Ti, kteří mají rádi společnost, si budou moci vyvolat až pět holografických virtuálních partnerů. Automatické splachování, omývání a osušování. Automatické ošetření opruzenin. Automatická kontrola úpravného zevnějšku při odchodu v porovnání se stavem při příchodu. Možnost zvolit medicínské vyšetření odloženého materiálu. A další a další, vše vám samozřejmě nepovím. Přitom nároky na personální požadavky budou minimální. I velkou úlevnu bude obsluhovat pouze jeden provozní manažer(ka). Vchod i východ budou přes turnikety a platit se bude za čas, v úlevně strávený. Po 30ti minutách nastoupí progresivní sazba.
V začátku budou všechny úlevny majetkem firmy, ale později, až bude firma bezpečně zakotvena na trhu, dojde i na prodej úleven všeho druhu od osobních na cesty až po společenské velkoúlevny. Od sibiřského modelu až po dekadentní šestihvězdičkové. V nabídce nebudou chybět ani úlevny, odpovídající předpisům toho kterého náboženství. Samozřejmostí bude smluvní servis všech modelů, včetně bleskového do hodiny.
Další nabídkou bude odvoz a zpracování odloženého materiálu. Samozřejmostí ovšem bude smlouva, že odvozem se materiál stává majetkem firmy. Biochemické a chemicko-technologické provozy společnosti pak vypracují technologie, kdy z tohoto materiálu nakonec, kromě jiných, vzniknou i vstupy pro celý proces. A v záloze mám řadu dalších tipů a triků.
Trošku potíž bude v samém začátku, kdy bude nutno vypracovat nové, společensky přijatelné  názvosloví. Ať už pro funkce vedoucích představitelů firmy, tak pro její činnosti a aktivity. Proto musí být v zakládající skupině i vysoce kvalifikovaný lingvista.

Říkáte, že vše, co jste dosud četli je na hovno? Ano, správně a v tom je právě ta genialita. Většina hovno má, ale všichni, opravdu všichni, hovno produkují. Existují i filozofické názory, které tvrdí, že vše je na hovno a doba k posrání.

Tak co – nemáte zájem stát se superpodnikateli?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Slavíček | pondělí 4.7.2011 15:17 | karma článku: 8,19 | přečteno: 850x
  • Další články autora

Michal Slavíček

Umíme ještě diskutovat?

Asi naivně se domnívám, že diskuse je vzájemný hovor dvou či více osob k danému tématu (resp. problému), ze kterého by mělo vyplynout vzájemné porovnání a vyjasnění si jednotlivých názorů a pokud možno alespoň nástin řešení diskutovaného problému. Zároveň je třeba si uvědomit, že ne každý názor, k danému problému vyřčený, má stejnou váhu. Fundovanější pohled na konstrukci jaderného reaktoru bude mít jaderný fyzik a k mísení a kynutí těsta zase pekař. Nicméně oba mohou přinést zajímavý pohled na "parketu" toho druhého. Ale každý z nich má právo na svůj názor i právo tento vyřknout a obhajovat!

24.3.2013 v 9:30 | Karma: 15,67 | Přečteno: 948x | Diskuse| Ostatní

Michal Slavíček

Chcete se spláchnout do WC ?

Berte antidepresiva, berte homeopatika, berte... berte... berte.....Nebo chvíli přemýšlejte. Svět přeci nestojí na vás co jedinci a ani jím co jedinci nepohnete. Ale sami se sebou pohnout můžete. Tím, že budete přemýšlet. Vypněte televizi, zhasněte a uložte se na své oblíbené lože. Zavřete oči a ve zkratce si promítněte svůj dosavadní život. A budete-li při této projekci objektivní a sami k sobě poctiví, zjistíte, že pasíva i aktíva jsou celkem v rovnováze. Pak vás to přejde. Tedy to spláchnutí.

4.3.2013 v 8:17 | Karma: 10,09 | Přečteno: 247x | Diskuse| Ostatní

Michal Slavíček

Objev století

Program SETI asi všichni znáte. Nejmodernější technika sleduje hlasy z vesmíru, ale odpovědí je ticho. Obrovské ticho ze všech stran. Hovoří jen hvězdy, ale po signálech inteligentních tvorů není potuchy.

23.2.2013 v 9:17 | Karma: 10,45 | Přečteno: 386x | Diskuse| Ostatní

Michal Slavíček

Povolební spleen a chandra?

Jak si tak čtu povolební reakce, ať už ty mediální, či jednotlivců v diskusích, nestačím se divit.A čemuže to? Jak ona (média) či oni (konkrétní lidičkové) se (ne)dokáží vyrovnat s tím, jak prvé kolo voleb dopadlo. A jak se hledá viník či důvod, proč to dopadlo jak to dopadlo.

13.1.2013 v 14:50 | Karma: 8,02 | Přečteno: 622x | Diskuse| Ostatní

Michal Slavíček

PUSY držet!

A nebo uvidíte. Hned vás smáznem a příště zamáznem. Takto bohužel vypadá situace s cenzurou na iDnes. Nemá smysl se na ní obracet s protesty, protože sama proklamuje, že na ně neodpovídá. No budiž, je to její médium.

13.9.2012 v 18:49 | Karma: 17,03 | Přečteno: 821x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Hamás přistoupil na návrh dohody o příměří předložený Egyptem a Katarem

6. května 2024  18:56

Aktualizujeme Palestinské hnutí Hamás v pondělí večer přistoupilo na návrh dohody o příměří předložený Egyptem a...

Přes Česko jdou bouřky s krupobitím. Voda zaplavila ulice i železnici

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  18:44

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padají i kroupy. Hasiči hlásí desítky...

Odboráře popudila ODS. Odešli z jednání s vládou a plánují velký protest

6. května 2024  17:48,  aktualizováno  18:42

Vztahy mezi vládou a odbory jsou na bodu mrazu. Zástupci odborové centrály ČMKOS v pondělí...

Putin je vrah, vítal protest motorkáře u hrobů sovětských vojáků v Praze

6. května 2024,  aktualizováno  18:41

Motorkáři z Night Wolves MC Europe, odnože ruského motorkářského klubu Noční vlci, přijeli v...

  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 962x
Starší pán, který snad ještě může něco říci. Tedy pokud mu to něco nešlohne ten tento, jak se jmenuje, ten co krade paměť. Alsasan - ne, Arenheim - ne, Alzheimer, jo,to je von!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy