Volit Zemana nebo Drahoše ?

Volba myslím, docela jednoduchá. Pokud jste nadšenými a věrnými čtenáři Vlasteneckých novin, Protiproudu a Parlamentních listů, a souzníte-li s nimi, je pro nás, voliče prof. Drahoše, vaše volba jasná.

Vlajkovou lodí hulvátskosti jsou bezpochyby Vlastenecké noviny, které ústy svých pisálků byly a jsou výrazovou žumpou. Texty doprovázené jakýmisi stylizovanými malůvkami potřeštěných  obličejů těch politiků, kteří, ať už z jakýkoliv důvodů jsou těmito  žumpovními pisálky mírně řešeno v nemilosti, připomínají padesátá lěta Dikobrazu a" tvrdou pěst dělnické třídy mířící na hlavu strýčka Sama".
 V těsném závěsu je Protiproud šéfredaktora psychopata Petra Hájka.V mottu Protiproudu je psáno: "Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do Protiproudu ." Napadá mně proč Petr Hájek plul pohodlně do otroctví, když plul s Václavem Klausem jako jeho  tiskový mluvčí.  Proč tehdy nezaložil Protiproud ? Patrně proto, protože si byl vědom, že blázny živí Bůh. A tím byl pro Petra Hájka Václav Klaus-jeho chlebodárce. A Antikristem, tak ho Hájek nazval, taky Václav.Havel.

 Parlamentní listy sice nemávají vulgaritami Vlasteneckých novin, nebo bláznovinami Petra Hájka, ale jenom poněkud sofistikovaněji, zastávají názory podobné.Nehodlám vypisovat nechutné vulgarity především Vlasteneckých novin, v posledních dnech mířících na profesora Drahoše, konec konců si je můžete přečíst sami, máte -li na to žaludek.Doporučuji před tím zkusit jestli vám funguje sprcha, po čtení Vlasteneckých novin ji bude potřebovat.

I když je naše republika začleněna   v NATO a EU a my se do těchto západních institucí před několika lety škrábali po čtyřech, určujícími  myšlenkami těchto uvedených novin je, že vše na západ od Aše je jednoznačně kritizováno a  je špatně. Dokázaná a slušně vedená kritika, či nesouhlas s nějakým postojem či jednáním je jistě legitimní, nesmí ale přerůst ve vulgárnost a sprostotu.V tom hrají Vlastenecké noviny následované  Protiproudem prim. Jakákoliv kritika, či nesouhlas s Ruskem neexistuje .O tom se v těchto novinách nepíše, či nesmí psát.Naopak-Velký bratr dělá vše dokonale.A pokud existují lidé, kteří těmto novinám popřávají sluchu, kteří jim věří, či  je eventuálně i obdivují, nebo dokonce sponzorují, nelze si o těchto lidech nic jiného myslet, než , že jsou to ubožáci. Mnohdy ale nebezpeční.

Autor: Michael Pálka | pátek 19.1.2018 10:44 | karma článku: 18,08 | přečteno: 1037x
  • Další články autora

Michael Pálka

Fiala a Biden....a další...

20.4.2024 v 18:09 | Karma: 16,46

Michael Pálka

Euro-a jak to vidí....

30.3.2024 v 20:47 | Karma: 15,06

Michael Pálka

Války a jak to všechno chápat...

24.2.2024 v 12:22 | Karma: 14,93