Vlastenecké noviny.cz a Protiproud...

Zmiňuji se o těchto podivných internetových novinách a výtvorech jejich chorých redaktorů, a to i přes to, že na ně upozorním čtenáře tohoto článku a udělám jim reklamu,

Jak známo, jakákoliv reklama je dobrá. V naší době i reklama špatná a lživá.Vlastenecké noviny.cz jsou sbírkou vulgárních sprostot, které nehodlám citovat.Citace jsou uvedeny v mém článku, který jsem napsal dříve.

Už název "vlastenecké" je k smíchu.Pokud se redaktoři těchto sprostot cítí vlastenci a hovoří ke čtenářům tímto způsobem, pak se skuteční vlastenci, kteří v minulosti za Československo , či Čechy skutečně bojovali a položili mnohdy i život, musí obracet v hrobě.Na druhé straně je dobré, že tyto" noviny", jsou psány tak, jak jsou psány. Zaprodanci kohosi, s určením čtenářům s IQ neandrtálce.A takových lidí moc není.Naopak pro většinu lidí tyto texty , pokud si je vůbec otevřou, mohou působit jako uspávací prášek, když si před spaním jenom zabrblají to Werichovo "kde blb tam nebezpečno"!

Protiproud -hlavního redaktora Petra Hájka, sice nehýři podobnými vulgaritami, ale zaměření je stejné.Všechno na západ od Aše je podle Hájka a jeho fámulusů nejhorší snůška nepravostí, lží, nesmyslů a kapitalistických válečných intrik. Proti nim stojí pevně rozkročen, ocelovým pohledem měřícící situaci Vladimír Vladimírovič se štítem v ruce.Obrázky jsou kresleny v duchu panoptika májových průvodů padesátých a šedesátých let minulého století, systém "více píce republice, ať žijí naše zdravotnice", či vyššími hektarovými výnosy bojujeme za světový mír"

.Účelem obou novin je čtenáře dezorientovat a vnést do myšlení čtenáře pochybnosti a to jakýmikoliv možnými výmysly, které mohou jenom zdánlivě odpovídat nějakým skutečnostem.Jakákoliv fabulace je přínosem. Nepostupuje se klasickým přesvědčovacím diplomatickým způsobem, ale v rámci nové doby, způsobem hrubým a agresivním, mnohdy přímo gansterským.Účel světí prostředky.I když jenom pět procent čtenářů si řekne „ ono na tom může něco být“, je to dobrý zárodek páté kolony.O to jde. A komu to má prospět ? Na to si odpovíte sami.

O hlavním redaktorovi Petru Hájkovi coby poradci prezidenta Klause Václava, si přečtete na Wikipedii na internetu.Dočtete se, že Klaus Václav byl pro Petra Hájka božským guru a "nositelem pravdy a lásky", naopak Václav Havel, antikristem.Prof. Halík, je dle Hájka jenom havlistický aktivista nikdy nevysvěcený na kněze. Útok na budovy světového obchodního centra 11. září 2001, provedly americké tajné služby, atd.Dokonce i jeho chlebodárce Klaus Václav ho nazval v této souvislosti bláznem.Nelze než souhlasit.

Myslím, že věřící by se měli za milého Petra pomodlit....a vzhledem ke složitosti jeho případu, denně.

Autor: Michael Pálka | středa 21.12.2016 21:49 | karma článku: 20,71 | přečteno: 2031x
  • Další články autora

Michael Pálka

Fiala a Biden....a další...

20.4.2024 v 18:09 | Karma: 16,46

Michael Pálka

Euro-a jak to vidí....

30.3.2024 v 20:47 | Karma: 15,06

Michael Pálka

Války a jak to všechno chápat...

24.2.2024 v 12:22 | Karma: 14,93