V Praze na place byla legrace..

I přijela legenda- vystoupila z bouráku, zakousla se prý do burských oříšků, odmítla platýse, jsem přece vegan a zmizela v hotelu.

.Kdo jiný než bouřlivák, rváč, chlapík s nebývalým sexuáním apetitem, prošlý polepšovnou i vězením, nu kdo jiný než Mike Tyson.

Had lidí se na chodníku pomalu srovnával a vyhlížel svého černého Boha.Lidi pořvávali" Iron man", a čekali  na přednášku, kdy Mike měl povídat a povídat Moc se to prý nevyvedlo, ale pražáci měli svého "iron mana", že ano. Ne, já jsem tam nebyl, listoval jsem pouze v Blesku, občas, skutečně jenom občas to dělám, a s pobavením se díval na naši podnikatelskou, zápasnickou, vězenskou elitu a pražskou smetánku, na naše celebrity, nadcelebrity i podcelibrity, houževnatě se drápající na výsluní pozornosti, na všechny ty  VIP, které jistě mohly přijít k Železnému Mikeovi zvláštním vchodem, pomněnkové madam, i madam v rozpuku, i madam poněkud už omšelé... jestli tam byla také poněkud mladistvě sexuálně rozdováděná pražská zastupitelská Pirátka, to fakt nevím. Krása.

Kajínek  Jiří, /takové má jemné nevinné jméno/, vystoupil z bouráku, dlouhého jak půl Václavského náměstí, fanoušci ho prý mohli umačkat, o fanynkách nemluvě, na slavnostní čepobití přijel taky náš silák a tvrďas  divoce potetovaný strašlivý "Terminátor", v civilu Vémola Karlos v doprovodu oslnivé madam, jejíž prsa jen jen vypadnout z výstřihu. Jakož i další tetovanec zápasník Ondruš Petr, řečený Piňos,  oba dva se nechali zvěčnit s Železným Mikem, za jistě docela slušný balík dolarů  do kapsy pro železného Mikea, který pomocí i  pražských kontaktů splácí svoje nasekané dluhy.

 A pak různí bafuňáři, ostraha, složená z chlapů z ocele, zápasníků, boxerů, kungfujistů a bůh ví koho ještě, jistě s nějakou tou pistolkou v podpaží, sakra aby nám toho Mikea snad neukradli....prošpikováno to bylo i nějakými baviči, jednoho si vzpomínám, kdysi skotačil v trenkách na sloupu elektrického osvětlení, sranda to tehdy byla minimální, to víte pražští baviči-mnoho povyku pro nic.Prý se jmenuje Genzer , nebo tak nějak.

Dokonalý eskamotér na něhož nelze furt nic nalézt, poctivost mu kouká z očí, Rittig Ivo, známý v českých zemích více než jistý Klaus Václav, v té sešlosti také nemohl chybět.Lístky na potetovaného Železného Mikea byly bratru za 2000-10000 v poctivé české měně. No, nekupte to.Za malý příplatek prý se dala získat i jedna z Mikeových  fuseklí.Použitých.

Sekaly se fotografie s Železným Mikem a pražskými mladíky či tatíky, jistě za slušný balík pro "Iron mana".Doma to příjde k užitku."Víš synku," hekne po letech omšelý pražský stařík", toho Železného Mikea jsem trěnoval".
No ano, Praha. "Co ?  Pr....aha ! Jo tak."

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michael Pálka | sobota 10.11.2018 10:30 | karma článku: 10,12 | přečteno: 387x
  • Další články autora

Michael Pálka

Čepiga a ti druzí....

6.5.2024 v 22:42 | Karma: 12,06

Michael Pálka

Fiala a Biden....a další...

20.4.2024 v 18:09 | Karma: 16,46

Michael Pálka

Euro-a jak to vidí....

30.3.2024 v 20:47 | Karma: 15,06