"Svět se zbláznil, proto chci s Klausem do Senátu".

prohlásil Vladimír Železný.Řekl bych, že Senát , alespoň ta slušná většina, by se mohl zbláznit, pokud by se to těm dvěma pánům povedlo.

Nezapomínejme. že Phdr.Vladimír Železný byl odsouzen na dva roky pdmíněně v roce 2007, když mu bylo soudně prokázáno krácení daní.V roce 2011 Ústavní soud přes různá odvolání Železného, rozsudek definitivně potvrdil.

Nezapomínejme, že Česká republika, přesněji její obyvatelé, zaplatili za kejkle rady české televize, která vycházela vstříc Vladimíru Železnému/ jsme přece v Čechách/, v době když byl ředitelem televize Nova,   ignorovala zájmy většinového amerického vlastníka CME  a rovněž ignorovala rozhodnutí mezinárodní arbitráže, aby se pan doktor Železný vrátil k americkému investorovi. Tedy nezapomínejme, že to, nás poplatníky stálo 10, 4 miliardy korun za neochránění investic.

Jednoduše a krátce.Nebýt pana Vladimíra Železného zůstalo by v českém sejfu 10,4 miliardy korun.

Pan Vladimír se zhlédl v tocích milionů,  které zcela podle zákona tekly do kapes většinového amerického vlastníka televize Nova, společnost  CME a panu Vladimírovi zůstávalo se svým podílem v CET 21 jenom mizerných x milionů.To bylo panu Vladimírovi málo i vydal se mimo dosah práva.

Nu , pokud se pan Vladimír dostane přes Trikoloru Václava Klause mladšího / jak jinak/ , do senátu, v dalším roce může kandidovat do senátu třeba Dr.Rath, a to přímo z vězení.

A úsměv nakonec.Pan Vladimír prohlásil. "Vrátím se do politiky proto, že mám děti a není mi jedno v které době s manželkou své děti vychováme ". Jak obětavé,  jak krásné, jak nezištné..

.Tedy ..."dobrou chuť, pokud právě obědváte"......

Autor: Michael Pálka | sobota 1.8.2020 11:31 | karma článku: 25,50 | přečteno: 806x
  • Další články autora

Michael Pálka

Čepiga a ti druzí....

6.5.2024 v 22:42 | Karma: 12,07

Michael Pálka

Fiala a Biden....a další...

20.4.2024 v 18:09 | Karma: 16,71

Michael Pálka

Euro-a jak to vidí....

30.3.2024 v 20:47 | Karma: 15,06