Novotný kontra Volný...

Dva poněkud stříklí chlapíci, kteří se dostali do sebe v debatě řízené madam, které dali oba hodně zabrat...

Řeporyjec a ten druhý odněkud od Ostravy.A při jejich debatě  si člověk uvědomil kam u nás vede hrubost na straně jedné a ignorance s energií těžkotonážního vlaku na straně druhé. Řeporyjec Novotný koulející modrýma očkama ve vzteku a sítí nadávek, jak od něho známe, které prskal na svůj protějšek na druhé straně stolu na těžkotonážníka Volného.

Tristní a trpká oboustranná podívaná. Řeporyjec, tedy podle mne, obhajoval v tomto případě koronavirovou rouškovou, či respirátorovou   pravdu, způsobem ovšem řeznického tovaryše,  a proti němu v tomto případě těžkotonážní kliďas se svými krajně nesmyslnými  argumenty, úsměvy do obrazovky a posíláním pusinek, /kde jsme to viděli-ano ... před lety poslanec  Miroslav Sládek /,  u kterých by váhal i nejlepší psycholog, či psychiatr, zda-li ti hoši to  myslí ze svého přesvědčení, či falešně, za účelem jenom bůhví jakým.

Věřím ovšem, že my lid v podhradí i naši v minulosti námi jmenování zástupci v řídících orgánech, z nichž mnozí se vybarvili k naší hrubé nespokojenosti a nad mnohými se k naší radosti otevřely dveře šatlavy,  se to brzy dozvíme. Blíží se volby a v jistých okamžicích je dokonce i lidu třeba. Ví to nerouškovaný pan Klaus a ví to jistě i těžkotonážník z Moravy.

Duel to byl ale v pravdě neortodoxní , myslím, že i paní kotelnice-Jílková,  ač značně zkušená madam, by tam mohla najít inspirací. Ze strany řeporyjce  Novotného jsem očekával jednu jedinou konstruktivní otázku.

"Myslíte si, pane Volný, že celý svět, který má v současnosti co do činění s koronavirem, který za rok pohřbil 2,7 milionu lidí, svět s desetitisícovkami  lékařů a epidemiologů je někým tažen na nudli, že roušky ne, nemají význam, respirátory ne, nemají význam, očkování ne, že tento svět s miliony vzdělaných lidí se nechal ošálit nějakými imaginárními vymyšlenými úvahami o záměrném resetu ekonomiky  a jinými podobnými chimérami lidí jako jste vy"? 

Novotného argument , že Volný neměl roušku ve sněmovně a ohrozil tak ostatní, což je nelidské, nebezpečné, nehumánní atd,, , je sice zcela pravdivý, ale jistě si je pan Novotný vědom, že podle zákona z 25.února 2021 je docela dost výjimek, kdy se roušky a respirátory nemusí používat. Mimo jiné je nemusí používat osoby  s poruchou intelektu, autisté nebo lidé s kognitivní poruchou, tedy ti, kteří nemají schopnost dodržovat tento zákon. Na vás by ovšem bylo pane Novotný, to panu Volnému prokázat. 

Autor: Michael Pálka | pondělí 22.3.2021 12:12 | karma článku: 17,86 | přečteno: 668x
  • Další články autora

Michael Pálka

Čepiga a ti druzí....

6.5.2024 v 22:42 | Karma: 12,07

Michael Pálka

Fiala a Biden....a další...

20.4.2024 v 18:09 | Karma: 16,71

Michael Pálka

Euro-a jak to vidí....

30.3.2024 v 20:47 | Karma: 15,06