- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Momentálně se u nás v šuplíku s pečivem nachází dnes zakoupený jeden celý bochník, půlka chleba zakoupeného včera a čtyři krajíčky chleba tmavého rovněž zakoupeného včera.
I když je naše rodina pětičlenná, je jasné, že toto množství chleba nejsme schopni během dnešního večera a zítřejšího rána zkonzumovat.
Rozvinuli jsme diskusi o tom, zda je dobré sníst nejprve chleba včerejší nebo ten dnešní.
Jak se ukázalo, obě možnosti mají určitou logiku. Manžel a já zastáváme názor, že bychom se měli pustit do chleba včerejšího, protože je starší a ten dnešní nechat na zítřek.
Děti naopak chtějí k večeři chleba dnešní, protože proč by jedli ten starý včerejší, když můžou mít čerstvý dnešní.
Mají pravdu v tom, že ten dnešní čerstvý bude zítra včerejší a tak by jedli pořád jen chleba starý.
Po docela zábavné debatě o úplně banální věci jsme problém vyřešili.
Dnes budeme všichni večeřet chleba včerejší, zítra snídat ten dnešní (který ráno bude stejně včerejší), co zbude dáme do mrazáku na horší časy a zítra koupíme jeden bochník úplně čerstvý.
Jen doufám, že nám ho moc nezbude, protože nemáme až tak velký mrazák.
Další články autora |
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!