TOP09 hájí zájmy albánské mafie

I na české politické scéně existují obskurní politická uskupení, která se hlásí k extrémismu. Pár jedinců se veze na vlně xenofobie, jiná skupinka hájí nakradené majetky po znásilněných a vyhnaných spoluobčanech v pohraničí, hrstce lidí se stýská po socialismu s lidskou tváří a je tu i partička, která hájí zájmy balkánské mafie.

patrishka.files.wordpress.com

Na balkánském poloostrově žily vedle sebe národy, které nikdy nebyly v absolutním souladu a lásce mezi sebou a téměř vždy se to tam otevřeně a nebo skrytě řezalo hlava nehlava. Vždy existovali ti, kteří měli spojenců více a potom ti, kteří měli na spojence smůlu. Pokud se ten který národ na Balkáně hlásil většinově k západoevropské formě křesťanství, byl téměř vždy v pohodě. Hravě si našel spojence v kdejakém Napoleonovi, Hitlerovi, Mitterandovi, Blairovi či Sarkozym. Měl blízko i ke Clintonům a Bushům. A tak jsou Slovinci i Chorvati v pohodě. Představitelé balkánských muslimů se vždy přidali na stranu toho, kdo jim umožnil bezstarostné a pohodlné plození a množení se a udělil jim moc nad těmi druhými. Největší smůlu měly vždy národy, které většinově uznávaly východoevropskou formu křesťanství. A tak mají Srbové smůlu.

Koncem 20. století se spojily na Balkáně zájmy západoevropského křesťanstva a muslimů. Přidala se k tomu poptávka po vhodné evropské střelnici a hospodářský růst mnoha zemí mohly zase táhnout zbrojařské koncerny. Pouze kosovští a makedonští Albánci měli smůlu. Nikdy nic neuměli a bylo jich mnoho a tak podlehli kouzlu řemesla zvaného mafie. Obchodují z drogami, bílým masem a nepohrdnou ani výpalnictvím a obchodem s lidskými orgány. Vzhledem k tomu, že tyto skupiny potřebovaly na svou obranu velmi brzy i zbraně a munici, logicky se začaly intenzivně stýkat se zástupci zbrojařských společností. Výsledkem tohoto účelového spojenectví bylo vytvoření státního útvaru s názvem Kosovo v první etapě. V druhé etapě se počítá nejspíš s vytvořením podobného etnického útvaru i v Makedonii. Mezinárodní evropští zločinci se spojili a jejich symbolem je právě Kosovo a boj za zájmy tamní mafie.

I v České republice bylo potřeba podobné zločiny politicky přikrýt. A mimo jiné proto existuje mediální strana TOP09. Ta vznikla na půdorysu mediálního vlivu, peněz ze zbrojení, a ve spojenectví se silami prosazující nový světový pořádek. Snahou těchto sil je ochrana dobytého území a využití davu pro své příští kousky, které se ponesou v duchu Kosova.

Z těchto důvodů považuji TOP09 za společensky nebezpečnou vlivovou organizaci, která hájí mimo jiné i zájmy albánské mafie. TOP09 se pro tyto živly pokouší dobýt Prahu. A mně je více než stověžaté matičky více než líto. A Vás milí Pražané také.

Autor: Ladislav Matuška | pondělí 11.10.2010 9:43 | karma článku: 22,95 | přečteno: 1785x