Odpouštím

Více než rok jsem tu nebyl. Nic jsem tu nečetl a ani nevím co je tu nového a co starého. Ale myslím si, že je na čase napsat pár slov.

Nebyl to vůbec špatný rok. Já jsem ho sice skoro celý strávil ve vazbě, ale zase jsem měl alespoň dostatek času na uvědomění si souvislostí. Čas na poznání toho kdo jsem. Čas na poznání toho odkud jsem přišel. Čas na poznání toho kam jdu. A čas na poznání toho co je v životě důležité.

Nejsem člověk bez chyby. A nejsem člověk, který nikdy nikomu neublížil. Nikdy jsem však v životě neublížil nikomu vědomě. Ale i přesto prosím za odpuštění.

Nebyl to vůbec špatný rok. Poznal jsem, že mám kolem sebe lidi, kteří mě mají rádi alespoň tak, jako mám rád já je a je jim celkem jedno, jestli uléhám před a nebo za mříží. I jim jsem však způsobil trápení a i je všechny prosím za odpuštění.

Když jsem dnes vyšel ven, viděl jsem nebe, které nebylo zamřížované. Někteří lidé a mezi nimi jeden velmi významný a dobrý odešli a někteří na tento svět přišli. A já jsem se zase vrátil. A prosím Vás za odpuštění.

I já už jsem odpustil.

Autor: Ladislav Matuška | pátek 23.12.2011 13:44 | karma článku: 19,13 | přečteno: 1817x