Muslimské nebezpečí na každém kroku

Oceňuji odvahu těch pár neohoržených obyvatel České republiky, kteří den co den riskují své životy a vychází ven z bezpečí svých příbytků.

Evropa se otřásá v základech. Nedokáže čelit invazi po zuby ozbrojených migrantů. Na každém rohu tiká bomba a mešity jsou všude kam se podíváte. Naprostá většina obyvatel Evropy sedí napjatě doma v relativním bezpečí a sleduje nemanipulované zpravodajství na youtube a čte si skutečné a zaručené zprávy z bojiště, které šíří stateční blogeři a odvážní jedinci prostřednictvím facebooku.

V České republice je situace ještě napjatější. Oba uprchlíci, kteří sem zabloudili, způsobili na internetové dálnici zácpu. Některá města jsou vylidněná. Lidé ze strachu odmítají chodit do práce. Ze solidarity s nejnezávislejšími a největšími právnickými expertkami ničí zbytky tureckého medu ve svých příbytcích a proklínají hodiny strávené u tureckých telenovel. Téměř každá novostavba je podezírána z napojení na mešitu a dopravní společnosti ruší z bezpečnostních důvodů své pravidelné linky do Teplic, Karlových Varů a Karviné.

Jen díky statečnosti některých ornitologů, turistických průvodců ve východoasijských jazycích, skladníků, nejnezávislejších právnických expertek a zejména entomologů a všudepřítomných důchodců přežívá semínko naděje v naší společnosti. Optimismu však mnoho nezbývá. Naše společnost je v ohrožení a velmi křehké vztahy v naší společnosti přestávají být prima.

Salám musí zůstat salámem.

Autor: Ladislav Matuška | středa 1.6.2016 13:02 | karma článku: 21,84 | přečteno: 1191x