Mimozemšťanů je více než cikánů

Zpráva z tisku: V Česku žije více rytířů Jedi než Romů. Téměř padesát tisíc obyvatel země je prakticky negramotných. Skoro polovina dospělých žije jako singles.Obyvatel Česka přibývá jen díky cizincům. A skoro 130 tisíc rodin žije v bytech bez vlastního splachovacího záchodu.

Naši noví spoluobčanétsbmag.com

Vzhledem k tomu, že neznám nikoho, kdo se zabývá cizopasnictvím v okolí statistických úřadů, tak jsem považoval, považuji a považovat budu sčítání lidu za hovadinu. Předraženou hovadinu.

Pokud si dobře pamatuji, tak to sčítání proběhlo někdy začátkem loňského roku. Bylo to vyplňování takových přiblbých tabulek, do kterých se zapisovaly údaje, které stát už dávno znal. A tak se vlastně jenom zjišťovalo, jak blbí lidé v téhle zemi vlastně jsou. Vzhledem k tomu, je padesát tisíc negramotných celkem slušné číslo. Jenom nechápu, co na sčítní těch papírů trvalo tak dlouho.

Cikáni se otevřeně přihlásili k jakékoliv jiné národnosti než romské. To dokazuje, že diskuse o používání různých přezdívek a pojmů je zbytečná. Cikáni se bez Romů obejdou a nepřizpůsobivý může být i mimozemšťan, kterých je mezi námi více než Romů.

Hodně lidí žije bez závazku a souloží zásadně za použití antikoncepce a tak se děti rodí zejména cizincům, kteří na antikoncepci nemají a nebo to vidí jinak. Ještěže je tu máme, jinak bychom vyhynuli. Snad se budou chovat slušně a svým dětem vysvětlí, že opásat se výbušninou je úplná kravina.

No a na závěr hajzly. Pokud někde potkáte ty mimozemšťany, tak se jich zeptejte jak získat peníze na jejich vybudování. Protože kluci a holky na ministerstvu financí to neví a splachovat se přeci musí. Jinak to tu bude smrdět. A klidně i zadarmo.

Autor: Ladislav Matuška | středa 4.1.2012 18:15 | karma článku: 19,69 | přečteno: 1500x