Hranice by se měly hlídat

Protože potom by na naší krásnou zahrádku mohla přijít škodná, cizojazyčná škodlivá literatura a nebo dokonce ještě škodlivější názory. Všechny hranice by se měli osázet ostnatými dráty a do těch drátů by se měla pustit elektřina.

Je chvályhodné, že se skupina nadšených a statečných lidí a vlastenců včera vydala na hezkou procházku na některé české hraniční přechody. Nevím, proč třeba nejeli na Kokořín nebo na Zvíkov, když tam je také hezky, ale ať si každý dělá vandry kam chce, že?

Je chvályhodné, že se ti usměvaví lidé tak dojemně starají o naši bezpečnost. Jsem rád, že se o to nemusím starat sám. Oni to zvládnou, protože na to mají vzdělání i klávesnicový výcvik. Jenom jsem se včera skoro celý den strachoval, protože jsem si nebyl jist tím, jestli si ti kluci a holky vzali s sebou svačinu. Nevíte to někdo? Protože hladoví vlastenci by nám na hranicích byli k ničemu.

K té včerejší turistické akci mám pouze jednu, ale o to zásadnější výhradu. Když už jste tam na těch hranicích a kopcích byli, to jste sem museli, sakra, pustit to hnusné počasí? K čemu potom ty bloky máme? Měli byste se nad sebou zamyslet.

Pokud to dokážete.

Autor: Ladislav Matuška | neděle 10.4.2016 9:31 | karma článku: 16,40 | přečteno: 564x