Evropa je na pokraji občanské války

Naprostá většina zemí znovu zavádí brannou povinnost, tanky čekají za každým druhým rohem a ve vzduchu je cítit napětí.

Protože Mladá fronta Dnes napsala, že Německo se chystá na válku, tak to musí být pravda. Neexistuje k tomu sice žádná relevantní informace, texty z němčiny jsou jako obvykle mizerně přeložené a ta interpretace je hodně přitažená za vlasy. Ale ty noviny se asi dobře prodávali.

Někteří diskutéři, zejména ti, co podezřele často upravují svá jména, jsou přesvědčení o tom, že Evropa je už teď zaplavena po zuby ozbrojenými muži a ženami v burkinách a od hvězd hudebního nebe se dozvídáme, že prý už se tu začali prodávat i ty korány. A tak je potřeba se zásobit. A opevnit.

A hlavně je potřeba šířit tu správnou pravdu, protože některá média nám lžou. Zejména Česká televize, trochu méně Nova a snad jen ta Prima je v dobrých rukou. Český rozhlas nemít těch pár statečných lidí na stanici Plus je také manipulován a tak pojďme na Facebook. Tam nám to vynikající advokátky, sliční entomologové, hrdinové z různých válek, bývalí dýmkoví dopravní experti, opilí vorvani v jihomoravských nafukovacích bazéncích a asijští restauratéři vysvětlí. Pravda, pokud Vás náhodou omylem nebloknou. Potom se pravdu nedozvíte a asi brzo umřete.

Evropa je na pokraji občanské války a já se jdu schovat na zahradu. Na rozdíl od Vás totiž mohu být v klidu. Mě za tyhle kecy platí sluníčko. Na zdraví.

Autor: Ladislav Matuška | středa 24.8.2016 11:13 | karma článku: 22,78 | přečteno: 1726x