O sexu a nejdražší kávě světa

Chcete vědět, proč žena objednávající v eshopu nápoje najednou od počítače roztouženě volá na manžela, že touží po sexu? A už jste pili kávu, která má nejúžasnější chuť, je vzácná a suverénně nejdražší? A jak to spolu souvisí?

Jednoduše. Je to skutečný příběh. Večer v karanténě, blikající obrazovka a monitor počítače, chybí už jen svíčky. Manželka od počítače najednou vykřikne: „Chci kopulovat!" Což manžela mile překvapí, vůbec to nečekal, a ani ho neudiví, že použila tak neobvyklé slovo. Chce tedy využít příhodné chvíle, vyskočí od obrazovky a běží k manželce. Ta mu vzrušeně ukazuje na webovou stránku specializovaného internetového obchodu, kde chtěla objednat kávu, která v domácnosti dochází. „Podívej, chtěla bych ji vyzkoušet,“ ukazuje manželka na kávu ve výběru, která má zvláštní jméno. Manželovi pomaloučku dochází, že asi špatně slyšel (už není nejmladší), drahá polovička totiž vykřikla: "Chci kopi luwak!"

„Co to je?“ na oko se zajímá zklamaný manžel.

Ženuška zašvitoří: „To je opravdu rarita, nejdražší káva světa! Zaujala mě, nikdy jsem o ní neslyšela. Chtěla bych jí ochutnat.“

„A v čem je tak úžasná?“

„Říká se jí cibetková káva, kávová semena sežerou malé šelmičky, cibetky, potom je lidé posbírají a upraží.“

„Počkej, jak je můžou upražit, když je ty potvory sežerou?“ Manželovi logika vždycky šla.

„No, oni je přece vykadí!“

„Cože, to chceš pít kafe, který vysrala ňáká šelma?“

„Ta káva má speciální neobvyklou chuť. Všichni tu na diskuzi píšou, že úžasnou! A tady v tom obchodě ji mají,“ žadoní polovička.

„No, tak pro mě za mě, to objednej,“ souhlasí manžel, který by své drahé snesl modré z nebe, natož aby jí odpíral nějaké to cibetčí lejno…

„Akorát 50 g stojí 700 korun,“ špitne ženuška.

Manžel dobrý v matematice počítá: „No, to bys z balíčku uvařila tak 7 malých ne moc silných šálků. Tedy kafe za stovku?!“

Chvíli lapá po dechu, ale protože je karanténa, a chce ženu aspoň trochu zabavit a potěšit, povídá: "A tak ji kup, někdo chlastá drahý víno, tak my se budem prolívat posranou kávou!"

Od té chvíle zvou ti dva své přátele na kopi luwak! Otestují na tom sílu jejich přátelství.

Škoda, že je zákaz shromažďování a nikdo nemůže přijít.

A protože je ta káva opravdu drahá, věřím, že se v české hlavě brzy zrodí nějaký nápad, jak uspořit. Neboť cibetek máme v ČR málo, šlo by jistě přemluvit (nebo donutit) jiné domácí mazlíčky -  kočky nebo psy, aby nám vyrobili trochu levnější variantu ....  :-) Akorát nevím, jak do nich kávová zrnka budeme cpát, mám zkušenosti jen s odčervovací tabletou a to je vždycky boj a plno škrábanců na rukou! No, ale co by člověk nevydržel kvůli… no, musím to napsat jak to je, kvůli hovnu!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Irena Materna | úterý 28.4.2020 8:30 | karma článku: 21,39 | přečteno: 927x
  • Další články autora

Irena Materna

Blbá dovolená

24.8.2022 v 6:32 | Karma: 14,38

Irena Materna

Na prdel by měl dostat!

26.2.2022 v 13:53 | Karma: 8,16