Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Řecká kráva v Evropském chlívě

Evropa se začíná podobat zdechlé krávě. Řecký chlív je na spadnutí a Evropští sedláci se začínají třepat aby ten řecký nestrhnul i jejich. Česky premier Nečas se vyjádřil, že pokud ten řecký spadne, zvýší DPH. Nezodpovědné chování politiků při správě státního rozpočtu opět zaplatí občané, jak jinak.

Agronom Sobotka, který má na stavu českého chlíva extra podíl nesouhlasí. Podle něj český chlív vydrží, není se čeho bát. Když to říká on, jímá mě hrůza. Jako bývalý ministr financí odpouštěl daně kamarádíčkům - bývalým estébákům, z rozpočtu rozdával jak ze svého a ze státního dokonce stihnul nakrást na luxusní byt. Levicový ekonom vystřižený jak z Rudého práva. V mé firmě bych takovému nesvěřil ani lopatu. "Pravicový" Nečas naordinoval léčbu - kráva se podojí častěji a dá se ji méně nažrat. Jak prosté a jednoduché. Problém je, že přesně tato dlouhodobá léčba evropský průser způsobila. Krávy jsou vyždímané, každý by chtěl mlíko zadarmo a ti, co se mají o chlívy starat kradou jak o život. Tak to dopadá, když jsou za krávy zodpovědní mašinfírové, Sobotkové apod. O těch "pravicových" hospodářích se raději ani nezmiňuji. Pokud chce Nečas opravdu Češký chlív zachránit, má nejvyšší čas. Měl by se začít starat o krávy a ne o ty, co s nataženou rukou čekají kdo co nadojí. Měl by začít vymetat parazity, pro které je teplé bezpracné místo v chlívě životním posláním. Vyházet 30% naprosto zbytečných úředníků, které kravám pouštějí žilou. Těm, které mají vysokou dojivost naordinovat lepší žrádlo, těm co pouze stojí a prežvykujou ubrat a pořádně. Vyrazit a zavřít ty které z erárního beztrestně léta kradou. Zrušit Besipy, lékárničky, úřady. Ekonomický guru ČSSD Sobotka, pokud opravdu upřímně vyznává solidární politiku své strany, ať okamžitě prodá být zakoupený z nakradených naturálií a peníze rozdá mezi odboráře - když má o jejich blaho takovou starost. A on to měl udělat už dávno, pokud je rovný a čestný chlap. Bohužel. Do dalších voleb by měl mlčet, pak může zase začít rozdávat. Až mu chlív třeba spadne hlavu. Ten nás americký chlív se taky začíná naklánět. Stejný průser jako v Evropě, na každém struků přisáto 20 netáhel a sedláci vesele rozdávají z toho, co si vypůjčili. Velmi obstojně si vede chlév Texaský, jeho šéfové se řídí prostým selským rozumem. Nízké daně, málo úředníků a efektivní správa. Spousty vyčerpaných a vydojených krav se do Texasu přesouvá z ostatních chlívů. Řecky chlív ať klidně spadne a je výstrahou a varováním občanům a politikům EU. Tak dopadá ekonomika chlíva, kde na jednu krávu připadá 5 skvěle placených úředníků. Ekonomika státu, který se stará jen o to jak krávy vyždímat, zisk rozkrást a rozdat. A premiér Nečas by měl namísto zbytečných debat z "ekonomem" Sobotkou a odboráři diskutovat s těmi, co mají na starosti ekonomiku v Texasu. Aby mu nakonec krávy neutekli a chlív nespadnul na hlavu. Pak můžou se Sobotkou sestavovat rozpočet - z daní státních úředníků a politiků.

Autor: Michal Triska | neděle 19.6.2011 22:05 | karma článku: 28,59 | přečteno: 1729x
  • Další články autora

Michal Triska

Přátelé, děkuji Vám

Po hladkém průjezdu amerického konvoje Pobaltím a Polskem přišla na řadu Česká republika. Prokremelská propaganda zdatně podporovaná místními bolševiky a pátou kolonou vytvořila iluzi, že se snad budou muset američané českými hájí a lukami prostřílet. Že se matky pluku budou vrhat vlastními těly pod kola obrněných vozů a za každým kandelábrem se bude schovávat Vyvadil s molotovým koktejlem.

30.3.2015 v 2:15 | Karma: 25,67 | Přečteno: 697x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Že vám není hanba

Pan ministr obrany Martin Stropnický na dnešní tiskové konferenci u příležitosti průjezdu americké armády Českou republikou mimo jiné uvedl: "Jedná se o velice důležitý symbol. Symbol našeho spojenectví, členství v alianci. Otázka sounáležitosti a jednoty s touto obrannou aliancí".

27.3.2015 v 23:30 | Karma: 24,51 | Přečteno: 921x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Americká armáda projede ČR na motocyklech

Hejtman Judr. Hašek svou geopolitickou orientaci nezapře - vyslovil obavy, že přesun americké armády způsobí na silnicích zácpy. Přitom před časem vyslovil svou plnou podporu silničním motocyklovým závodům v Brně.

21.3.2015 v 22:42 | Karma: 15,73 | Přečteno: 434x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Chystal Zeman proruský puč?

26. října 2013 se pokusil prezident Zeman provést v ČSSD vnitrostranický puč. Za zády předsedy Bohuslava Sobotky svolal tajnou schůzku v Lánech, kde pověřil Haška, Tejce, Chovance, Škromacha a Zimolu odstraněním Sobotky z funkce. Puč se Zemanovi nepovedl. Je otázkou, co by se stalo, pokud by Zeman uspěl.

11.3.2015 v 21:32 | Karma: 27,01 | Přečteno: 727x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

chystal Zeman proruský puč?

26. října 2013 se pokusil prezident Zeman provést v ČSSD vnitrostranický puč. Za zády předsedy Bohuslava Sobotky svolal tajnou schůzku v Lánech, kde pověřil Haška, Tejce, Chovance, Škromacha a Zimolu odstraněním Sobotky z funkce. Puč se Zemanovi nepovedl. Je otázkou, co by se stalo, pokud by Zeman uspěl.

27.12.2014 v 20:50 | Karma: 0 | Přečteno: 45x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Pokroková a proti válce. V Rusku končí poslední škola vyučující „podle Západu“

4. května 2024  8:39

V Novosibirsku končí soukromá škola Novokolledž, která si jako jedna z mála v Rusku ústy svých...

Zdanění bezdětných, výpovědi bez důvodu. Fiala chce širokou shodu a klid

4. května 2024  7:55

Z programových návrhů, se kterými přicházejí strany vládní koalice rok před volbami, mají podle...

Rusko do konce srpna zakázalo vývoz cukru, chce zajistit stabilitu na trhu

4. května 2024  7:16

Rusko přechodně zakázalo vývoz cukru ze země. S odkazem na vládní nařízení o tom píší ruské tiskové...

Španělské ministerstvo se rozhodlo zrušit cenu býčích zápasů. Vyvolalo kritiku

4. května 2024  7:05

Španělské ministerstvo kultury se rozhodlo zrušit národní cenu býčích zápasů. Informoval o tom...

  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy