Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Hrozí Ostravě nukleární katastrofa?

Když mi bylo snad 10 let, optal se mě můj strýc který bydlel v centru Ostravy jestli se chci podívat do Německa. Prý tam budeme za 10 minut, nadšeně jsem souhlasil. Vzal mě, pokud se nemýlím do míst kde dnes stojí slavná Stodolní. V ulici postávali esesáci, komparsisté a vybydlené domy ozdobily německé cedule - nic víc Němečtí filmaři dělat nemuseli. Po 40 letech budování komunismu bolševici Ostravu zruinovali tak, že její centrum vypadalo jako vybombardované Německé město v době války.

S drzosti hloupého na demonstraci těch, kteří věří že se o ně dokážou jiní postarat lépe dorazil i Bohuslav Sobotka. Přišel kritizovat bordel na kterém má obrovský podíl a on sám je jistotou desetinásobku, že bude hůře. Doufám, že alespoň odborářům poděkoval - za vysokoškolské vzdělání, které mu demonstrující uhradili. Za rovnátka, na které mu přispěli. Za luxusní byt, na který si odklonil z poslaneckých náhrad. Za vysoce nadstandardní životní úroveň státního úředníka, která je pro ty kteří stát skutečně drží nad vodou vykoupena dřinou - a právě na ty Sobotka ukazuje prstem a žádá více a více. Spousta odborářů by mohla spokojeně zůstat doma. Třeba kdyby ti z nižšími příjmy nemuseli hradit vysokoškolské vzdělání těm s vyššími ambicemi. Také kdyby si nejen pan Sobotka uhradil rovnátka ze svého jako nadstandard, zbylo by jiným na základní léky (také rovnátka vlastním a nevím proč by mi na kosmetickou úpravu chrupu měl přispívat soused). 20 miliard které pan Sobotka prošustroval při prodeji OKD by se také "zlé a nesolidární" pravicové vládě jistě hodilo. Stejně tak 26 miliónů, které na daních jako ministr financí odpustil kamarádovi, bývalému estébákovi. Pan Sobotka za státní vystudoval a za státní žije - velice slušně. Nikdy nic pro stát nevytvořil, pouze pouští žilou. Českému státu by velice prospělo, pokud by byla kariéra poslanců, politiků a státních úředníků podmíněna několikaletým úspěšným fungováním (resp. placením daní) v privátním sektoru. Jsem přesvědčen, že pan Sobotka (nejen) by se ministrem financí nikdy stát nemohl. "Jsem jen jako ti ostatní", prohlásil. Když se provalilo že si z poslaneckých náhrad odklonil na luxusní byt. Pokud nemá předseda sociálně demokratické strany vyvinutý základní smysl pro poctivost, neměl by alespoň urážet ty "ostatní". Ne všichni občané ČR podvádějí. To on se zachoval jako pingl, který hostům připisuje na účtech, jako taxikář který okrádá klienty na jízdném. Žádá "spravedlivější" přerozdělování daní, solidaritu - sám při první příležitosti zneužil prostředky určené k výkonu funkce na zakoupení luxusního bytu. Solidarita socanů a odborářských předáků začíná na jejich kontech a končí na dveřích jejich luxusních sídel. A ti na Václavském náměstí jim dobrovolně dělají užitečné blbce. Sobotka a Filip. Bolševik - bývalý estébák a sociální tlučhuba pravděpodobně vytvoří příští vládnoucí koalici. Vzhledem k tomu, co za 40 let budování dokázali bolševici a co dokázal Bohuslav Sobotka by mohli za pár let Japonci v Ostravě natočit drama o katastrofě v jaderné elektrárně Fukušima. Kulisy již stojí.

Autor: Michal Triska | neděle 22.4.2012 22:20 | karma článku: 18,31 | přečteno: 1061x
  • Další články autora

Michal Triska

Přátelé, děkuji Vám

Po hladkém průjezdu amerického konvoje Pobaltím a Polskem přišla na řadu Česká republika. Prokremelská propaganda zdatně podporovaná místními bolševiky a pátou kolonou vytvořila iluzi, že se snad budou muset američané českými hájí a lukami prostřílet. Že se matky pluku budou vrhat vlastními těly pod kola obrněných vozů a za každým kandelábrem se bude schovávat Vyvadil s molotovým koktejlem.

30.3.2015 v 2:15 | Karma: 25,67 | Přečteno: 697x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Že vám není hanba

Pan ministr obrany Martin Stropnický na dnešní tiskové konferenci u příležitosti průjezdu americké armády Českou republikou mimo jiné uvedl: "Jedná se o velice důležitý symbol. Symbol našeho spojenectví, členství v alianci. Otázka sounáležitosti a jednoty s touto obrannou aliancí".

27.3.2015 v 23:30 | Karma: 24,51 | Přečteno: 921x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Americká armáda projede ČR na motocyklech

Hejtman Judr. Hašek svou geopolitickou orientaci nezapře - vyslovil obavy, že přesun americké armády způsobí na silnicích zácpy. Přitom před časem vyslovil svou plnou podporu silničním motocyklovým závodům v Brně.

21.3.2015 v 22:42 | Karma: 15,73 | Přečteno: 434x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Chystal Zeman proruský puč?

26. října 2013 se pokusil prezident Zeman provést v ČSSD vnitrostranický puč. Za zády předsedy Bohuslava Sobotky svolal tajnou schůzku v Lánech, kde pověřil Haška, Tejce, Chovance, Škromacha a Zimolu odstraněním Sobotky z funkce. Puč se Zemanovi nepovedl. Je otázkou, co by se stalo, pokud by Zeman uspěl.

11.3.2015 v 21:32 | Karma: 27,01 | Přečteno: 727x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

chystal Zeman proruský puč?

26. října 2013 se pokusil prezident Zeman provést v ČSSD vnitrostranický puč. Za zády předsedy Bohuslava Sobotky svolal tajnou schůzku v Lánech, kde pověřil Haška, Tejce, Chovance, Škromacha a Zimolu odstraněním Sobotky z funkce. Puč se Zemanovi nepovedl. Je otázkou, co by se stalo, pokud by Zeman uspěl.

27.12.2014 v 20:50 | Karma: 0 | Přečteno: 45x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy