Zástupy prázdných zaměnitelných hvězd

Odevšad se na nás valí rozhovory s mladými herci, muzikálovými zpěváky, zástupci různých reality a jiných show. Co však mohou takové hvězdičky nabídnout?

Média na nás hrnou rozhovory s novými hvězdičkami . Jsou nám představováni  mladí herci, muzikáloví zpěváci a zpěvačky, modelky, zástupci různých show, pěveckých, tanečních i kuchařských.., všude vidíme zástupy  prázdných zaměnitelných hvězd, které opojeni svou troškou slávy sebevědomě sázejí své rozumy a hrnou životní moudra, které  však většinou nebývají opřena o životní zkušenosti a působí prázdně. Chápu takový trend, médií je hodně a musejí se přece nějak uživit, a divák nebo čtenář  přece musí vidět a číst o známých tvářích. Stačí však pár povedených štěků na rozhovor a právo předávat někomu své názory?

Ne, tohle nejsou moje hvězdy, rozhovory s takovými osobnostmi většinou ani nedočtu do konce nebo jenom tak letmo přehlédnu a prohlédnu si fotografie. Mám i trochu problém se mezi nimi orientovat, většinu z nich totiž pořádně ani neznám.  Co mohou nabídnout takové hvězdičky, které prvně zazářily v TV seriálu nebo muzikálu? Já mám jiné své hrdiny – mojí prabábu, která se dožila 86 let a vychovala šest dětí, mluvila svéráznou řečí a čemu nerozumě nazývala Vyšší dívčí, svého otce, který měl rád malé děti a dovedl si s nimi dlouze povídat a tak je rozvíjet, svůj životní vzor Březího vlka, který se dokázal vypořádat s každou nepravostí a svým životem procházel s lehkým ironickým úsměškem.

Autor: Martin Vlasák | pátek 4.5.2018 10:33 | karma článku: 25,81 | přečteno: 695x