ZŠ v Praze: Prvňáček znásilněn třídní učitelkou

V základní multietnické škole na Praze 1 bylo dnes veliké pozdvižení. Policie musela řešit ostrou výměnu názorů mezi rodiči a pedagogickým sborem. Důvodem incidentu byl pohlavní styk učitelky prvního stupně a šestiletého hocha. Třídní učitelka vyučovala podle osnov sexuální výchovy pro první stupeň milostné polohy a v rámci vyuky a nových nařízení MŠMTEU si vyžádala i dvojici žáčků, kteří si měli vyzkoušet první milostné polohy jako první.

Ilustrační fotoAutor: shutterstock.com

Holčička si však i při aktivní asistenci pedagožky nevěděla s chlapcem rady a tak učitelka předvedla třídě spolu s chlapcem předepsané polohy. Žáček, který si vyzkoušel milování jako první, podle rodičů pověděl novou zkušenost doma. Rodiče patřící k bigotní a zakázané frakci tradičních katolíků však toto nemohli přenést přes srdce a i přes uctivé vysvětlení ředitele školy se dožadovali omluvy od vyučující pedagožky.

Samozřejmě, že se nebylo za co omlouvat, jelikož zákon o pohlavním styku s nezletilými od 4 let byl uzákoněn na jaře tohoto roku a vyhláška MŠMTEU o sexuální výchově pro první stupeň základních škol pochází taktéž z letošního jara. Avšak na to rodiče nebrali vůbec ohled a napadli slovně učitelku nevybíravými výrazy, načež byla přivolaná policejní ochrana.

Rodičům hrozí trest odnětí svobody až na 5 let za hrubé slovní napadení státního pedagoga a zpochybnění osnov vyuky MŠMTEU. Zároveň hrozí odebrání dítěte oboum rodičům až do 18 let jeho věku a umístění chlapce do spořádaných homosexuálních rodin, jak se to již mnohokrát v praxi osvědčilo.

Evropská Policie rovněž dodala, že usilovně pátrá po nepřizpůsobivých občanech Evropské demokratické republiky (EDR) a snaží se je umisťovat do převýchovných táborů pro narušené jedince se zbytky pseudoetických norem, které ohrožují základy naší společnosti.

* * *

Před 10 lety bylo nemožné uznat za společenskou normu chování to, co se uznává dnes. Před 25 lety bylo nemožné uznat za normu to, co se uznávalo před 10 lety. Před 50 lety... Před 100 lety...

Nebylo už dost šaškáren a hraní si na zastánce chudinek 4% a jiných deviantů? Dívejme se, jaké strany a lobby jsou v Holandsku a Belgii, co se děje v celé západně společnosti za ohavnosti. A u nás také! Copak neznáme ani ten pokřivený komunistický dějepis, který nás všechny učil, že tam, kde společnost zavrhla staleté morální principy a normy za velmi krátký čas zmizela a byla nahrazena jinou? To si to opravdu nikdo nepamatuje? Budíček!

Autor: Martin Václav Lorenc | sobota 1.10.2011 0:04 | karma článku: 25,75 | přečteno: 2537x