On znásilňoval, on je fuj fuj, on je ten špatný, my jsme ti dobří

Ano! To je tak úžasný stát onen židovský Izrael. Ještě, že ho máme! On se nebojí obvinit kohokoli, třeba i bývalého prezidenta, protože on je fuj fuj, on přeci znásilňoval. Opravdu? A to, že denně Izrael zabíjí všechny okolo a diktuje USA a EU, co mají dělat, to je OK? Ano, sláva budiž Vám vzdána trojctihodná svobodná média, ještě že Vás máme!

Zlý, zlý a ošklivácký Moše Kacavodpor.org

Jasně, může to být pravda, nemusí, Kacav může být úchylák a násilník, také ale může být jen nepohodlný. Na tom nezáleží. Jasné je jen poselství Izraele celému světu: "My jsme ti hodní hoši, co se nebojí zavřít klidně i našeho hrdinu a budovatele, spolusoudruha, jakmile poruší humánní zákony naší nádherné země Izrael."

A víte, že mne toto vůbec nezajímá? Na světě se děje denně takových kurváren, že by museli všechny země na to mít minimálně další tucet plátků. A ani o promile z nich se nepíše, protože to není in, není to důležité. Maximálně u předvolební nebo jiné kampaně. A to je přesně případ zlého, špatného a ošklivého exprezidenta úchyláka Kacava, jak nám ho krásně vykreslují. Jeho problém je nepodstatný. Důležité je, jak jsme si uvedli výše ono uvědomění nás - ovčanů zeměplochy, - že Izrael je veliký bojovník utlačovaných a slabých, zejména žen a dětí.

Jasně, on jenom bombarduje Palestinu, podporuje všechny hnutí v arabském světě, které destabilizují muslimské systémy a hlavně: s úspěšností 100% diktuje skrze svoje lobbysty nebo přímými telefonáty do White House a Bruselu, co má a co nemá Amerika, potažmo EU dělat, jinak oni vytáhnou všechno fuj fuj na ostatní a všichni potom budou fuj fuj a jedině Izrael nebude fuj fuj. Baví Vás to? Baví Vás žrát tyhle hry a kecy, které do Vás denně pumpují všechna zmanipulovaná média?

Autor: Martin Václav Lorenc | středa 7.12.2011 13:03 | karma článku: 10,85 | přečteno: 1318x