K temné straně síly Nečas vydal se

Dnešní ráno definitivně ukázalo, že pan čistý bude pod povrchem pořádně shnilý. Ministr Pospíšil patřil k tomu úspěšnějšímu, čím se mohla tato vláda prezentovat, zjevně byl příliš úspěšný.

Policie už musí kroužit velmi blízko, když náhle bez předchozích jednání okatě vyletí jedna z posledních nadějí ODS z vlády, aby mohl jmenovat vrchního zástupce v Praze někdo povolanější. Nečas a lidé za ním právě vhodili do hry své poslední žetony.

Jestli se tím povolanějším stane Marek Benda, který napsal tak brilantní bakalářku, že mu vydala na další dva tituly, tak je situace opravdu zralá na blanické rytíře, nebo raději rovnou na rytíře Jedi. To, že premiér ignoruje tu zjevnou trapnost může znamenat pouze, že mu silně teče do bot.

Sdělení dnešního dne je jasné, Nečas se stal ryzím zlem a tím i politickou mrtvolou. Možná s ním zařve i celá ODS, pokud v ní není dostatečný počet nenamočených členů, kteří se tomu kýčovitému divadýlku postaví.

Stránka na podporu pana Pospíšila: http://www.facebook.com/pages/Podpo%C5%99me-b%C3%BDval%C3%A9ho-ministra-Ji%C5%99%C3%ADho-Posp%C3%AD%C5%A1ila/364519240283029

Autor: Martin Procházka | středa 27.6.2012 11:12 | karma článku: 38,72 | přečteno: 3338x