Pravým důvodem prohibice je touha řídit lidem život

Už nemůže být žádných pochyb. Pravým důvodem prohibice je Hegerova neutišitelná touha řídit lidem jejich životy.

Pamatujete si prohibici? Pořád nefunguje.NORML

Poté, co ministr deklaroval úmysl zakázat v restauracích kouření klasických a dokonce i elektronických cigaret. Zatímco v případě klasických cigaret se aspoň teoreticky mohlo jednat o fatální nepochopení konceptu vlastnických práv, případ elektronických cigaret už je bohapustý dirigismus a buzerace.

Potom se rozhodl, že děti jedí špatná jídla a málo sportují. Je jasné, že se s tím něco musí dělat. Kdo by si pomyslel, že děti nepatří ministrovi, byl by tradičně označen za nebezpečného neoliberála.

Vzhledem k tomu, že se snažím ignorovat stará média, co nejvíce to jde, patrně mi ještě mnoho jeho dirigistických nápadů uniklo.

Nicméně včera se Heger přiznal k tomu, jakou radost mu dělá, že lidi nemůžou pít alkohol. Vzhledem k výše uvedenému a k evidentní nesmyslnosti prohibice legálního alkoholu k vyřešení problému, je podle mě zřejmé, že methanolová aféra byla pouhou záminkou k utahování šroubů.

Při zákazech je vláda ve svém živlu. Doufám, že už nikdo nezůstává na pochybách o tom, že TOP 09 jsou hardcore socialisti.

Autor: Martin Pánek | pondělí 17.9.2012 8:14 | karma článku: 27,44 | přečteno: 1650x